Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DJI Phantom 4 Pro

Termékkatalógus
DJI Phantom 4 Pro
4,7 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Drón - 4K kamera háromtengelyes stabilizációval, 1"-os érzékelő, hatótávolság akár 7 km, üzemidő körülbelül 29 perc, max. sebesség 20/s, tömege 1388g, MicroSD(max. 128GB), magnézium váz, akadályfelismerő szenzorok, TapFly és ActiveTrack funkció
463 740 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  CVI515c Termékszám:  DJI0422 Gyártó honlapja:
DJI Phantom 4 Pro 463 740 Ft Újszerű raktáron

DJI Phantom 4 Pro

DJI Phantom 4 Pro egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A DJI Phantom Pro négyrotoros drón titán és magnézium ötvözetből készült szerkezetének köszönhetően strapabíró, képes a repülés közben előforduló rezgést minimálisra csökkenteni, továbbá, a szerkezet összetételének köszönhetően rendkívül kis tömeggel rendelkezik. Négy rotorral büszkélkedhet, melyek még rendkívül kedvezőtlen repülési feltételek mellett is megbízható irányíthatóságot biztosítanak. Egyetlen feltöltés akár 28 percre elengedő energiával látja el a készüléket. Ideális körülmények között a drón elérheti akár a 72km/órás sebességet is. A vezérlő hatótávolsága 7km. A számos repülési módnak köszönhetően Ön az ízlésének megfelelően, elképzelései szerint testre szabhatja a repülési módot.


Legfontosabb jellemzők

  • 4K kamera 1"-os, háromtengelyes stabilizációval
  • Az akadályok intelligens felismerése és kikerülése
  • repülési üzemmódok
  • A repülési idő akár 28 perc
  • DJI GO mobilalkalmazások
  • a vezérlő élettartama akár 5 óra
  • A szállításhoz használatos doboz tartozékként a csomag része

le
új kamera
 

Felújított kamera

A négyrotoros DJI Phantom 4 Pro-t 4K-s kamerával és 1"-os CMOS érzékelővel látták el, melynek felbontása 20Mpx. Sőt, ez az első olyan kamera, melyben mechanikus zárszerkezet található, mely kiválóan kompenzálja a „rolling shutter” (pl. gyors repülés esetén képződő) jelenséget, mely a kép elmosódásával jár.

Kiváló teljesítménye összehasonlítható a hagyományos kamerák teljesítményével. A videókat lehetséges kettős kódolású, 100Mb/s írási sebességgel menteni:

  • H.264 4K 60 fps mellett
  • H.265 4K 30 fps mellett
le
elkerüli az akadályokat
 

Az akadályok elkerülése

Az érzékelők átfogó rendszere öt irányból képes felismerni az akadályokat. Az akadály észlelése után négyféle irányból képes azt kikerülni.

Az akadályok elkerüléséről az intelligens FlightAutonomy rendszer gondoskodik, melynek nagy felbontású, sztereó képérzékelői a drón hátsó részén helyezkednek el. A drón elülső részén is található egy pár ilyen érzékelő az infravörös érzékelővel együtt, mely észleli a drón oldalán található akadályokat. A pilóta így teljes figyelmét a videofelvételek készítésére fordíthatja.

le
Intelligens távirányító
 

Intelligens vezérlő

A felújított vezérlő LightBridge technológiával rendelkezik, mely lehetővé teszi a HD felbontásban történő képátvitelt. A támogatott átviteli frekvencia 5,8Ghz és 2,4Ghz. Ennek köszönhetően jelentősen csökken a jelzavarás kockázata. Bekapcsolása után a DJI Phantom Pro automatikusan kiértékeli a környezetében található frekvenciákat, és ennek függvényében határozza meg az átviteli frekvenciát. Ez a funkció is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ideális körülmények között a video átvitel akár 7 km távolságból is megtörténhet.

A beépített HDMI csatlakozó, a MicroSD kártyaolvasó, a mikrofon, a hangszóró és a Wifi kapcsolat teszi lehetővé a fényképek szerkesztését a DJI GO alkalmazás segítségével. A vezérlőben található akkumulátor üzemideje körülbelül 5 óra.

 


Repülési módok

  • Draw – rajzolja meg a repülési útvonalat a vezérlő képernyőjén, és a DJI Phantom 4 Pro drón pontosan követni fogja a megadott irányt
  • ActiveTrack - a négyrotoros drón automatikusan felismeri a követett témákat. Ennek köszönhetően összetett felvételek készítésére is képes. Az algoritmusa képes több tárgyat is felismerni, és úgy igazítja repülését, hogy a felvétel készítése folyamatos legyen.
  • Tapfly - egyszerűen érintse meg a képernyőt, a drón követi a megadott irányt, miközben automatikusan kikerüli a lehetséges akadályokat
  • Return to Home - a „hazatérés” egy felújított üzemmód, mely a környezeti feltételeket figyelembe véve automatikusan kiválasztja a legkedvezőbb felszállási ponthoz vezető utat. A GPS naplónak köszönhetően abban az esetben is visszatalál, ha elveszíti vele a kapcsolatot.
  • Gesztus mód - lehetséges szelfit készíteni vezérlő nélkül, csupán gesztusokkal! Elég felemelnie a kezét, a drón kamerája felismeri a mozgást, és az adott személyre fókuszál. Csak ki kell nyújtania a kezét, hogy aktiválja a kamera három másodperces önkioldóját.

A DJI GO alkalmazás

A problémamentes fénykép és videokészítéshez szüksége lesz a DJI GO mobilalkalmazásra. Ez az alkalmazás valós idejű betekintést és egyéb speciális beállításokat kínál. Lehetővé teszi, hogy kézzel állítsa be a kamera fényérzékenységét, a rekesz/záridőt és még sok mást is. A DJI GO segítségével könnyen szerkesztheti a fényképeit és videót, majd könnyen meg is oszthatja őket a közösségi oldalakon. Végül, de nem utolsó sorban, lehetővé teszi az élő közvetítést is. Ez a mobilalkalmazás DJI Crystalsky monitoron is elérhető.

 

A csomag tartalma

  • Phantom 4 Pro drón
  • Vezeték nélküli vezérlő
  • Rotor (4 pár)
  • Akkumulátor
  • Töltő
  • MicroUSB kábel
  • MicroSD kártya (16GB)
  • a drón szállításhoz használatos doboz
  • Használati utasítás
 

Paraméterek

Összehasonlít
Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Gesztusvezérlés Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Gesztusvezérlés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 388 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Phantom 4 Pro
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ