A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

Termékkatalógus
DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition
1,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Drón - 4K kamera 3-tengelyes stabilizációval 1 "-es érzékelő, hatótávolság 7km-ig, élettartam kb. 29 perc, maximális sebesség 20m/s, súly 1388g, GPS, mikro SD (max.128GB), magnézia váz, ütközésgátló érzékelők, Tapfly és ActiveTrack , távirányító kijelzővel
508 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  CVI515f Termékszám:  DJI0425 Gyártó honlapja:
DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition 508 890 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
 

A DJI Phantom 4 Pro Quadrocopter szilárd titán- és magnéziumötvözetet tartalmaz, amely növeli a merevséget, minimalizálja a vibrációt és csökkenti a teljes eszköz súlyát.
Négy olyan motorral is büszkélkedhet, amelyek a DJI Phantom 4 Pro-t rendkívül stabil légkezeléssel támogatja még kedvezőtlen repülési körülmények között is.
Egy feltöltéssel legfeljebb 28 percig repülhet. Ideális körülmények között elérheti a 72 km / órás repülési sebességet, a távvezérlo hatótávolsága pedig 7 km. Több repülési móddal a repülést pontosan tetszés szerint megválaszthatja.


DJI 4 Phantom Pro + Obsidian Edition főbb jellemzői

  • 4K kamera 1 "-es érzékelővel és 3-tengelyes stabilizációval
  • Intelligens rendszer az akadályok elkerülésére
  • Több féle repülési mód
  • 29 perces repülési idő
  • Mobil alkalmazás - DJI GO
  • Távirányító beépített kijelzővel, akár 5 órán át működik
  • Szállításra alkalmas dobozzal kapható

új kamera
 

Új kamera

Quadcopter DJI 4 Phantom Proban egy 1"-es 4K kamera található, CMOS érzékelővel, amelynek felbontása 20 megapixel. Ezenkívül ez az első, mechanikus zárral ellátott kamera, ami a "redőny" torzításának eltávolítását eredményezi (például gyors repülés közben fordul elő).
 

Teljesítménye összehasonlítható a klasszikus kamerákkal. A videofájlok 100 megabájtos adatfolyam-mentéssel kétféle kódolással menthetők el:

  • H.264 4K 60FPS
  • H.265 4K 30fps
elkerüli az akadályokat
 

Elkerüli az akadályokat

Az átfogó érzékelőrendszer összesen öt irányban rögzíti az akadályokat. Egy akadály detektálása esetén a drón négy irányban tudja azt elkerülni.

Az akadályok elkerülése érdekében a régi intelligens FlightAutonomy rendszert a nagy felbontású sztereó szenzorok egészítik ki a quadrocopter hátoldalán.
A másik érzékelőpár az elülső oldalon található, továbbá rendelkezik infravörös érzékelőkkel, amelyek észlelik az oldalakon lévő akadályokat. Így a pilóta teljes mértékben a videók forgatására összpontosíthat.

DJI 4 Phantom Pro+ Obsidian Edition

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Intelligens távirányító

A fejlett Lightbridge lllesztőprogram a HD videó átvitelt támogatja 5.8 GHz-es és a 2,4 GHz-es átviteli frekvenciával, ami minimalizálja a jelinterferencia kockázatát. A DJI Phantom 4 Pro bekapcsolása után a környezeti zajszint automatikusan kiértékelésre kerül, és ennek alapján kiválasztja a megfelelő átviteli frekvenciát. Ennek köszönhetően ideális körülmények között akár 7 kilóméternyi video-átvitel is elérhető.

Az integrált HDMI port, a micro SD kártyahely, a mikrofon, a hangszóró és a WiFi kapcsolat lehetővé teszi a fényképek szerkesztését a DJI GO segítségével. Az akkumulátor élettartama kb. 5 óra.


Repülési üzemmódok

  • Draw - Rajzolj egy útvonal a képernyőn, és DJI Phantom Pro 4 pontosan a megadott irányba indul el.
  • ActiveTrack - A quadrocopter automatikusan felismeri a követendő témákat, lehetővé téve a komplex felvételek készítését. Az algoritmus több objektumot is felismerhet, és dinamikát módosíthat a sima felvétel eléréséhez.
  • Tapfly - Egyszerűen érintse meg a képernyő bármely pontját, hogy meghatározza az eszköz repülését az akadályok automatikus elkerülésével.
  • Return to Home - "Hazatérés" a továbbfejlesztett mód automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb visszatérési utat a környező körülményeknek megfelelően. A GPS és a track log segítségével a drón visszatalál, ha a jel megszűnt.
  • Gesztus mód - A Gesture Mode használatával a selfie-k egyszerűen rögzíthetők néhány mozdulattal, távirányító nélkül. A fejlett számítógépes megjelenítési technológia lehetővé teszi a Phantom 4 Pro számára, hogy utasításokat küldjön gesztusokon keresztül. A személy egyszerűen felemeli a karját, amikor a fényképezőgép felé néz, és a drón felismeri ezt a mozgást, a személyt pedig a keret közepére helyezi el. Amikor készen áll a fotóra, karjával ezt jelezze a drónnak. Ekkor 3 másodperces visszaszámlálás kezdődik, így elég idő áll rendelkezésre a megfelelő póz megtalálására.

DJI GO

A zökkenőmentes repüléshez és filmezéshez feltétlenül szüksége lesz a DJI GO mobilalkalmazásra. Élő nézetet, különböző repülési adatokat és fejlettebb beállításokat kínál.
Kézi kamera beállításokat, ISO-értéket, rekeszértéket, zársebességet és még sok mást is tartalmaz. A DJI GO segítségével egyszerűen szerkesztheti a videókat és a képeket, továbbá megoszthatod azokat a közösségi hálón. Engedélyezi az élő közvetítést is. Ez az alkalmazás a DJI Crystalsky monitorban is elérhető.


A csomag tartalma

  • 4 Phantom Pro
  • A távvezérlő beépített 5,5"-es kijelzővel
  • Propeller (4 pár)
  • Az akkumulátor a modellben
  • Töltő
  • MicroUSB kábel
  • MicroSD kártya (16GB)
  • Doboz a szállításhoz
  • Használati útmutató (CZ)
 

Paraméterek

Összehasonlít
Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 388 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ