AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition + DJI Goggles

Termékkatalógus
DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition + DJI Goggles
Drón - 4 K-s kamera 3-tengelyes stabilizációval, 1 hüvelykes érzékelővel, tartománya akár 7 km hosszú is lehet, működőképes körülbelül 29 percig, max. 20 m/s sebességgel, tömege 1388g, GPS, microSD (max.128GB), magnézium váz, ütközésgátló érzékelők, Tapfly és ActiveTrack , DJI Goggles szemüvegek
Kód:  CVI515e1 Termékszám:  DJI0423CG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition + DJI Goggles

A DJI Phantom 4 Pro Quadrocopter egy szilárd titán és magnéziumötvözet, amely növeli a szilárdságát, minimalizálja a vibrációt és csökkenti a teljes eszköz tömegét. Négy olyan motorral is büszkélkedhet, amelyek a DJI Phantom 4 Pro drónnak rendkívül stabil légkezelést biztosítanak még kedvezőtlen repülési körülmények között is. Egy feltöltéssel maximum 28 percig repülhet. Ideális körülmények között elérheted vele a 72 km/órás repülési sebességet is,  a távvezérlő hatótávolsága pedig legfeljebb 7 km. Több repülési móddal a repülést pontosan saját tetszésed szerint hajthatod végre.


A DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition legfontosabb jellemzői

  • 4 K-s kamera 1 hüv elykes érzékelővel és 3-tengelyes stabilizációval
  • Intelligens rendszer az akadályok elkerülésére
  • Repülési módok
  • Maximum 29 perces repülési idő
  • DJI GO mobil alkalmazások
  • DJI Goggles 3D szemüvegek
  • Távvezérlés akár 5 órán keresztül
  • A szállítási doboz tartozék

Nová kamera

Új kamera

A DJI Phantom 4 Pro Quadrocopter egy 4K-os kamerával rendelkezik, 1 hüvelykes CMOS-érzékelővel, 20Mpx felbontással.  Ezen kívül ez az első olyan kamera, amely mechanikus zárral rendelkezik, amely képes megszüntetni a "legördülő zárás" torzító hatását (ami például gyors repülés esetén fordul elő).

Teljesítménye összehasonlítható a klasszikus kamerákéval. A videó-fájlok 100 megabájtos adatfolyam-mentéssel,  kétféle kódolással menthetőek el :

  • H.264 4K  60 fps sebességgel
  • H.265 4K  30 fps sebességgel
Vyhýbání se překážkám

Az akadályok elkerülése

Egy összetett érzékelő rendszer összesen öt irányban regisztrálja az akadályokat. Egy akadály detektálása esetén négy irányban tudja azt elkerülni.

Az akadályok elkerülése érdekében a régi Intelligent FlightAutonomy rendszert a nagy felbontású sztereó szenzorok egészítik ki a quadrocopter hátoldalán. A másik érzékelőpár az elülső oldalon található, továbbá rendelkezik infravörös érzékelőkkel, amelyek az oldalt lévő akadályokat észlelik. Így a pilóta teljes mértékben összpontosítani tud a videó forgatására.

Inteligentní dálkový ovladač

Intelligens távirányító

A fejlett meghajtó  Lightbridge-et tartalmaz a HD videó átvitelhez, és támogatja az 5,8 GHz-es és a 2,4 GHz-es átviteli frekvenciát, ez pedig minimalizálja a jelinterferencia kockázatát. A DJI Phantom 4 Pro bekapcsolása után a környezeti zajszint automatikusan kiértékelésre kerül, és ennek alapján kiválasztja az átviteli frekvenciát. Ennek köszönhetően ideális körülmények között akár 7 km-es video-átvitel is elérhető.

Az integrált HDMI port, microSD kártyahely, mikrofon, hangszóró és WiFi csatlakozás lehetővé teszi számodra a fényképek szerkesztését a DJI GO segítségével. Az akkumulátor működési ideje a meghajtóban körülbelül 5 óra.


Repülési módok

  • Draw - rajzold meg az on-screen útvonalat, és a DJI Phantom 4 pontosan a megadott irányba repül! 
  • ActiveTrack - A QuadroCopter automatikusan felismeri a követendő témákat, lehetővé téve a komplex felvételek készítését. Az algoritmus több objektumot képes felismerni, és dinamikusan szabályoz a zökkenőmentes működés érdekében.
  • TapFly - Egyszerűen érintsd meg a képernyő bármely pontját, hogy meghatározd, hogy az eszköz hová repüljön az akadályok automatikus elkerülésével!
  • Return to Home - "visszatérés a bázisra", a továbbfejlesztett mód automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb visszatérési útvonalat a környező körülményeknek megfelelően. A GPS és a track log segítségével vissza tud térni még akkor is, ha a jelerősség lecsökken.
  • Gesture Mode (Gesztus mód) - Az egyszerű gesztusok távvezérlő nélkül is megvalósíthatóak. Csak emeld fel a kezed, a kamera felismeri ezt a gesztust, és ráállítja a kamerát a személyre. Utána csak ki kell nyújtanod a kezeidet, hogy aktiváld a 3 másodperces önkioldót.

Tapasztald meg a harmadik dimenziót a virtuális valóságban a DJI Goggles 3D szemüveggel!

A DJI Phantom 4 Pro egy olyan intelligens fényképezőgép, amely madártávlatból lélegzetelállító képeket készít. A DJI azonban úgy döntött, hogy elfelejti a kétdimenziós világot, és határait kiterjeszti a harmadik dimenzióval. Ezt a DJI Goggles virtuális valóság szemüvegével valósították meg, amely mindazt a látványt biztosítja számodra, ami megragadja a DJI Phantom 4 Pro drón-kamera szemét, és ezáltal úgy érzed, mintha te magad repülnél a levegőben a drón helyett.


Egyedülálló, Full HD kép nagy távolságon keresztül

A DJI Phantom 4 Pro kamerához való DJI Goggles szemüveg valós idejű videót biztosít számodra az OcuSync technológiával. Ennek köszönhetően a drón hatótávolságának legtávolabbi  pontjáig elrepülhetsz vele anélkül, hogy egyetlen jó képet elmulasztanál. Full HD felbontású (1920x1080) kép látható a két  képernyőn, 85 fokos látószögű üvegoptikával. Szabadulj meg a gravitáció hatásaitól, és szállj fel a levegőbe, ahol sok adrenalin-szintet emelő szórakozást élvezhetsz!


DJI GO

·         A zökkenőmentes repüléshez és filmezéshez feltétlenül szükséged lesz a DJI GO mobilalkalmazásra. Élő látványt, különböző repülési adatokat és fejlettebb beállításokat kínál. Kézi kamera beállításokat, ISO-t, zársebességet és még sok más lehetőséget is tartalmaz. A DJI GO segítségével egyszerűen szerkesztheted a videókat és képeket, és megoszthatod azokat a közösségi hálózatokon. Még az élő közvetítést is engedélyezi. Ez az alkalmazás a DJI Crystalsky monitorban is elérhető.


A csomag tartalma

  • Phantom 4 Pro
  • 3D DJI Goggles szemüveg 
  • Távirányító táblagép-  és telefontartóval
  • Propeller (4 pár)
  • Az akkumulátor a modellben
  • Töltő
  • microUSB kábel
  • microSD kártya (16 GB)
  • Szállításhoz doboz
  • Használati utasítás (CZ)

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Gesztusvezérlés Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Gesztusvezérlés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 388 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition + DJI Goggles Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition + DJI Goggles. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition + DJI Goggles. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition + DJI Brille.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ