Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue + DJI Goggles

Termékkatalógus
DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue + DJI Goggles
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Drón - 2-tengelyes stabilizációval rendelkező, Full HD videokamera,a drón hatótávolsága 2 km-ig, működési idő körülbelül 16 perc, maximális sebessége 50 km/h, tömege 300 g, GPS, microSD (max. 64 GB), adó, 2x akkumulátor, hátizsák, propeller-védők, töltő 3 akkumulátorhoz, DJI Goggles szemüvegek
332 440 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  CVI516q41 Termékszám:  DJIS0201CG Gyártó honlapja:
DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue + DJI Goggles 332 440 Ft Felbontott raktáron

DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue + DJI Goggles

DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue + DJI Goggles egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ragadd meg a lehetőséget!

Ismerkedj meg a DJI Spark miniatűr drónjával, amely a DJI minden lényeges tulajdonságával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy minden fontos pillanatot elkapj! Az intelligens repülésvezérlés - beleértve a gesztusvezérlést, a 2-tengelyes, stabilizált, mechanikus rögzítést is - és a rendkívüli felvételi képességekkel bíró kamera valóra váltja álmaidat.

Gyors felszállás

A FaceAware segítségével a DJI Spark lemásolja a tenyeredet az arcfelismerésed alapján. Így a levegőben néhány másodpercen belül kiismeri magát.

Gesztusvezérlés

Mobiltelefon vagy meghajtó nélkül szeretnéd irányítani a drónt? A DJI Spark esetében ez nem probléma: készíts nagyszerű légi felvételeket egyszerű gesztusok segítségével!

Legyél rendező!

Az intelligens repülési módok az intuitív működtetéssel együtt segítenek neked igen pontos felvételeket kreálni mindössze néhány érintéssel.

Szerkeszd, és oszd meg!

A DJI GO 4 mobilalkalmazás magában foglalja az automatikus szerkesztési sablonokat és a szűrők széles skáláját. Könnyen és gyorsan szerkesztheted a videókat, és közvetlenül megoszthatod őket a közösségi hálózatokon.


Intelligens repülési módok

Intelligensek, megbízhatóak és hihetetlenül intuitívak

QuickShot - Csak érintsd meg a videót!

N

Neked nem kell szakembernek lenned! - A DJI Spark az lesz helyetted is. A QuickShot segítségével lenyűgöző felvételeket készíthetsz korábbi tapasztalatok nélkül is.

  • Rocket - lefelé néző kamerával emelkedik
  • Dronie – Hátrafelé és felfelé repül úgy, hogy a kamera céltárgyra van rögzítve
  • Circle - Egy kijelölt tárgyhoz repül
  • Helix - spirálisan felfelé repül a céltárgy körül

TapFly – képkészítés az ujjad segítségével

Ebben az üzemmódban elég csak elképzelned a képet. Ezután egyszerűen érintsd meg a telefonod kijelzőjét, és a DJI Spark a képfelismerő technológiát alkalmazza ahhoz, hogy pontosan úgy repüljön, ahogy te kiválasztod. Felismeri az akadályokat a repülés során.

  • Coordinate - Érintsd meg a képernyőt, és a drón egyenletes magasságban repül a megadott helyre!
  • Direction - Egy kattintással megadhatod  a mozgás irányát

ActiveTrack - könnyebb nyomon követés

ActiveTrack módban a drón automatikusan felismeri azokat a különböző alakú és méretű objektumokat, amelyeket méretük és sebességük alapján követ. Így a követés sokkal megbízhatóbbá válik. 

  • Trace - Figyeli a témát elölről vagy hátulról. Viselheti is.
  • Profil - A téma egy perspektívából történő nyomon követése    

Gesztusok

Kapd el a fontos pillanatokat egy-egy gesztussal - egyszerű kéz-parancsokkal! A meghajtót és a mobiltelefont otthon hagyhatod.

  • Selfie - Emeld fel a kezedet, ide-oda kalimpálj vele, vagy csinálj egy keretet az ujjaiddal, és DJI Spark elkészíti a fotót!
  • PalmControl - Nyomon követi a kezed mozgását, lehetővé téve, hogy felszálljon, és a tenyeredre leszálljon

Tapasztald meg a harmadik dimenziót a virtuális valóságban a DJI Goggles szemüveggel!

A DJI Spark egy olyan intelligens fényképezőgép, amely madártávlatból lélegzetelállító képeket készít. A DJI azonban úgy döntött, hogy elfelejti a kétdimenziós világot, és határait kiterjeszti a harmadik dimenzióval. Ezt a DJI Goggles virtuális valóság szemüvegével valósították meg, amely mindazt a látványt biztosítja számodra, ami megragadja a DJI Spark drón-kamera szemét, és ezáltal úgy érzed, mintha te magad repülnél a levegőben a drón helyett.


 


Egyedülálló, Full HD kép nagy távolságon keresztül

A DJI Spark kamerához való DJI Goggles szemüveg valós idejű videót biztosít számodra az OcuSync technológiával. Ennek köszönhetően a drón hatótávolságának legtávolabbi  pontjáig elrepülhetsz vele anélkül, hogy egyetlen jó képet elmulasztanál. Full HD felbontású (1920x1080) kép látható a két  képernyőn, 85 fokos látószögű üvegoptikával. Szabadulj meg a gravitáció hatásaitól, és szállj fel a levegőbe, ahol sok adrenalin-szintet emelő szórakozást élvezhetsz!

Nagyteljesítményű kamera

Csodálatos fotók és hihetetlenül éles videók

Stabilizált videó

A biaxiális, mechanikus rögzítéssel történő stabilizálás és az UltraSmooth technológia nagymértékben csökkenti a rezgéseket és a torzításokat. Ennek köszönhetően a felvételek stabilak és tökéletesen részletesek. 

Hatékony lencse

Egyenletesen elrendezett képekkel, élénk színekkel, minimális kromatikus eltéréssel és torzítással rögzíti a világ szépségeit. A kamera nagy látószögű,  f / 2.6 nyílású objektívvel rendelkezik, ami egyenértékű egy 25 mm-es fókusztávolsággal. Öt tag egy csoportban van csoportosítva, amely ideálisan egy miniatűr keretben van elrendezve.

Nagy érzékelő

A kicsi és kompakt fényképezőgép, amely a DJ Spark készülékkel van felszerelve, 1 / 2,3 hüvelykes CMOS érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi számodra, hogy 1080 pixeles, stabilizált videót és 12 MP –es állóképeket készíts. A nagyobb érzékelő nagyobb fényérzékenységet jelent. A drón átveszi az összes korábbi DJI felvételi módot, és két új módot is tartalmaz: a Pano-t és a ShallowFocus-t.

A sebesség és a vezérlés pontossága

Az aerodinamikai formának és a könnyű kialakításnak köszönhetően - mindössze 300 gramm - a DJ Spark minimális légellenállással úszik a levegőben. Az erőteljes meghajtás stabil repülést biztosít még szeles időben is, akár 50 km/h sebességet Sport üzemmódban. Az intelligens repülőrendszerrel a drón vezérlése élvezetes és intuitív lesz.

Nagyszerű elérhetőség

Az innovatív HD WiFi technológia lehetővé teszi 720 pixeles videó átvitelét a mobiltelefonod valós idejű kijelzőjére, akár 2 km távolságra is.

Akár 16 percig is képes repülni

Az összes intelligens DJI tulajdonság lehetővé teszi, hogy a drón akár 16 percig is a levegőben maradjon (az időjárási viszonyoktól függően). Ez rengeteg időt biztosít számodra minél több fotó és videó készítéséhez.



FlightAutonomy

Ez a rendszer egy képpozicionáló rendszert (VPS), egy 3D-s érzékelést, kétirányú GPS-t, rendkívül pontos, belső mérési egységeket és 24 hatékony, számítógépes magot tartalmaz. Ennek köszönhetően a Spark 30 méter magasságig a VPS segítségével gyakorlatilag bárhová belóghat, észreveszi az akadályokat akár 5 méterrel korábban is, és biztonságosan tud landolni.

Visszatérés

Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, ha a jel elvész, vagy ha megnyomod az RTH gombot, akkor a drón visszatér egy előre meghatározott helyre. A fényképezőgép rögzíti a terület képét a felszállási pont körül, és folyamatosan összehasonlítja ezt a képet a biztonságos leszálláshoz történő visszatérés során.

Intelligensebb repülés

A DJI GEO tájékoztatni fog téged azokról a helyekről, ahol a DJI Spark repülés-biztonsági problémákat okozhat, például repülőterek vagy stadionok közelében. Ez biztosítja a szükséges információkat a drón biztonságos és felelősségteljes működéséhez.
 

Teljesítmény és védelem

A DJI Spark nagyteljesítményű Li-Pol akkumulátorokat használ az optimális teljesítmény érdekében. Az intelligens biztonsági funkciók (összesen 12) segítenek a biztonságos repülés megvalósításában. Ezen kívül az akkumulátor megbecsüli a fennmaradó repülési időt, és valós időben tájékoztat téged arról, hogy mikor kell landolni a drónnal.
 

Paraméterek

Összehasonlít
Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!
Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
300 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue + DJI Goggles
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ