Shop roku Akvizice ApF HU

DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue

Termékkatalógus
DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue
5 7 értékelés
Drón - Full HD kamera, kéttengelyes stabilizáció, hatótávolság 2 km, használati idő mintegy 16 perc, max. sebesség 50 km / óra, súly 300 g, GPS, microSD (max.64GB), jeladó, 2 x akkumulátor, 1x hátizsák, rotorvédők, töltő 3 akkumulátorhoz
Kód:  CVI516q1 Termékszám:  DJI0S201C Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue

Használja ki a lehetőségeket

Ismerkedjen meg a DJI Spark miniatűr drónnal, mely a legfontosabb pillanatok rögzítéséhez szükséges összes tulajdonsággal rendelkezik. Az intelligens repülésirányítás mellett a drón támogatja a gesztusok általi vezérlést is. Mechanikus, kéttengelyes kamera-felfüggesztésének köszönhetőn rendkívül jó minőségű kép és hanganyag rögzítésére is képes. Ez a kicsi drón készen áll arra, hogy valóra váltsa az Ön álmait.

Gyors felszállás

A FaceAware funkciónak köszönhetően a DJI Spark drón az Ön arcának gesztusainak engedelmeskedve száll fel a tenyeréről. Ennek köszönhetően pár másodperc alatt a levegőbe emelkedik.

Gesztusok általi vezérlés

Mobiltelefon vagy vezérlő nélküli irányítás? Ez a DJI Spark drónnak nem okoz problémát, készítsen jó minőségi légi felvételeket egyszerű gesztusokkal.

Váljon Ön is rendezővé!

Az intelligens repülési mód és az ösztönös irányítás lehetővé teszi, hogy csupán pár érintéssel pontos felvételeket hozzon létre.

Szerkesszen, és ossza meg!

A DJI GO 4 mobilalkalmazás automatikus javítási lehetőséget, valamint szűrők széles skáláját bocsájtja az Ön rendelkezésére. Ennek segítségével könnyen és gyorsan javíthatja, vagy szerkesztheti videóit, majd gond nélkül megoszthatja azokat a közösségi oldalakon.


Intelligens repülési üzemmód

Ügyes, megbízható, hihetetlenül intuitív


QuickShot- videófelvétel készítése egyetlen érintéssel

Nem szükséges profinak lennie, a DJI Spark mindent elintéz Ön helyett. A QuickShot üzemmódnak köszönhetően tapasztalat nélkül is gyönyörű felvételeket készíthet.

  • Rocket - emelkedés, a kamera lefelé mutat
  • Dronie - repülés hátra és felfelé, a kamera fókusza a témára zárva
  • Circle - a drón a téma körül kering
  • Helix - spirál alakban repül felfelé a téma körül

TapFly – felvételek csupán az ujjakkal

Ha ezt az üzemmódot választja, elég, ha a lelki szemei előtt látja a készülendő felvételt. Ez után egyszerűen érintse meg a telefonja képernyőjét, a DJI Spark képfelismerő technológiájának köszönhetően a drón pontosan a választott irányba repül majd. Repülés közben a drón képes felismerni az akadályokat.

  • Coordinate – érintse meg a telefonja képernyőjét, és a drón az adott irányba repül tartva a magasságát
  • Direction - érintse meg telefonja képernyőjét, és a drón abba az irányba repül majd

ActiveTrack – könnyebb követés

Az ActiveTrack üzemmód automatikusan érzékeli a különböző formájú és méretű tárgyakat, melyeket a sebességük és méretük alapján követ. Így a követés sokkal megbízhatóbb.

  • Trace - kövesse a témát elölről vagy hátulról, körözhet is a téma körül
  • Profile - ugyanabból a látószögből kövesse a témát


 


Gesztusok

Ragadja meg a megismételhetetlen pillanatokat csupán gesztusok segítségével – kezével egyszerű parancsokat adhat. A vezérlőt és a mobiltelefont akár otthon is hagyhatja.

  • Selfie - emelje fel a kezeit, integessen, vagy ujjaiból formázzon keretet és a DJI Spark drón elkészíti a fényképet
  • PalmControl - a drón követi kezének mozgását, ennek köszönhetően képes a tenyeréről felszállni, és képes a tenyerére landolni is.

Nagy teljesítményű fényképezőgép

Csodálatos fényképek

hihetetlenül éles videó

Stabilizált videó

Az UltraSmooth, kéttengelyes mechanikai felfüggesztéssel rendelkező technológiának köszönhetően jelentősen csökken a felvétel instabilitása és torzítása. Ennek köszönhetően az elkészült felvételek részletgazdagok és tökéletesek.

Kiváló minőségű lencse

Rögzítse a világot úgy, ahogyan Ön látja. Készítsen részletekben gazdag, élénk, élettel teli színekben pompázó fényképeket a lehető legkevesebb torzítással. A kamera egy széles látószögű tárgylencsét tartalmaz, melynek fényérzékenysége f/2,6. Fókusztávolsága 25mm. Az öt darab, miniatűr keretben elhelyezett alkatrész harmonikusan működik együtt.

Hatalmas érzékelő

A DJI Spark kicsi és kompakt kamerája 1/1,3” CMOS érzékelővel van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, 1080p-es videó felvételt és 12 megapixeles fényképeket készítsen. A nagyobb érzékelő nagyobb fényérzékenységet is jelent. A drón támogatja az összes eddig DJI fényképezési üzemmódot, sőt, két újdonságot is bemutat, a Pano és ShallowFocus üzemmódot.

 

 

 

A vezérlés gyorsasága és pontossága

Az aerodinamikus és könnyű felépítésének köszönhetően, ami csupán 300 gramm, a DJI Spark a levegőben repülve minimális légellenállással találkozik. Sport üzemmódban az erőteljes rotorok stabil repülést biztosítanak még az 50km/h sebességű szélben is. Az intelligens irányításnak köszönhetően a drón vezérlése rendkívül szórakoztató és intuitív.

Nagy hatótávolság

A forradalmi HD WiFi technológia lehetővé teszi a 720p HD felbontású kép mobiltelefonon történő, valós idejű megjelenítését akár 2km-es távolságból is.

Repüljön akár 16 percig

A drón összes intelligens funkciója hozzájárul ahhoz, hogy időjárástól függően akár 16 percig is a levegőben maradjon. Biztosan marad ideje a fényképek és videók elkészítésére.


FlightAutonomy

Ez a rendszer kép alapú helymeghatározó rendszerből (VPS), 3D-s észlelésből, kétsávos GPS-ből, nagy pontosságú belső mérési egységekből és 24 darab, nagy teljesítményre képes, processzort alkotó magból áll. Ennek köszönhetően a Spark drón 30 méter magasságig stabilan lebeghet, az 5m távolságból felismert akadályokat biztonságosan kikerülheti, majd földet érhet.

A hazatérés

Ha az akkumulátor töltöttsége alacsony, a jel erőssége gyenge, vagy ha megnyomja a visszatérés gombot (RTH), a drón visszarepül az előre meghatározott helyre. A kamera felszállás közben rögzíti és elemzi környezetét, majd visszatéréskor összehasonlítja a két felvételt, így lehetővé téve a biztonságos leszállást.

Intelligens repülés

A DJI GEO rendszer folyamatosan tájékoztatja Önt arról, hogy a drón reptetése hol okozhat biztonsági akadályt (pl. repülőterek közelében). Ez biztosítja a drón felelősségteljes és szakszerű használatát.
 

Védelem és teljesítmény

A DJI Spark drón Li-Pol akkumulátort használ, ami nagy kapacitásának köszönhetően hosszútávon is biztosítja az optimális teljesítményhez szükséges energiát. Az 12 darab intelligens védelmi funkciónak köszönhetően a repülés biztonságos. Sőt, az akkumulátor valós időben mutatja a töltöttségi szintjét, folyamatosan tájékoztatva Önt a becsült fennmaradó repülési időről, így biztosan tudni fogja, mikor kell leszállni.
 


A csomag tartalma

  • Spark drón
  • jeladó
  • 4 pár rotor
  • védő tokok
  • 2 × Li-Pol akkumulátor
  • töltő
  • HUB töltő 3 akkumulátorhoz
  • MicroUSB kábel
  • a drón szállításához használatos doboz
  • a drón szállításához használatos hátizsák
 

Paraméterek

Konstrukció
Összecsukható Kész!
Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!
Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Típus

Konstrukció
Összecsukható Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval, Mobillal Kész!
Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése, Autonóm repülés, Objektumkövetés, Gesztusvezérlés Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
300 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Hátizsák, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz, Töltő adapter Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Spark Fly More Combo - Sky Blue.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ