Shop roku AlzaBoxy Q1

DJI Spark - Sky Blue

Termékkatalógus
DJI Spark - Sky Blue
4,8 5 értékelés
Drón - Full HD kamera kéttengelyű stabilizátorral, 2 km maximális repülési magasság, 16 perc repülési idő, 50 km/h maximális sebesség, 300 g tömeg, GPD, microSD (max.64GB)
Kód:  CVI516p1 Termékszám:  DJIS0201 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Spark - Sky Blue

Használja ki a lehetőségeket

Ismerje meg a DJI Spark mini drónt, amely rendelkezik minden DJI összes lényeges funkciójával, hogy megörökíthessen minden fontos pillanatot. Az intelligens repülés-irányítás, a kiterjedt gesztusvezérlés, a kéttengelyű stabilizációs rendszer és az ultramagas minőségű felvevőkamera valóra fogja váltani álmait.


Gyors felszállás

A FaceAware technológiának köszönhetően a DJI Spark az arc felismerése után azonnal a levegőbe emelkedik – egyenesen a tenyeréből. Másodpercek alatt eléri a megfelelő magasságot.

Gesztusvezérlés

Távvezérlés mobiltelefon vagy távirányító nélkül? A DJI Spark-nak ez sem okoz gondot, és remek légi feltételeket készíthet egyszerű kézmozdulatokkal.

Váljon rendezővé

Az intelligens repülési módok és az intuitív működésnek köszönhetően prezíc felvételeket készíthet – mindössze néhány érintéssel.

Vágás és megosztás

A DJI GO 4 mobil alkalmazás automatikus vágósablonokat és különböző szűrőket is tartalmaz. Egyszerűen és könnyen vághatja meg videóit, és oszthatja meg őket közvetlenül a közösségi oldalakon.


Intelligens repülési módok

Okos, megbízható és hihetetlenül intuitív


QuickShot – Csak érintse meg a videót

Nem kell profinak lennie – a DJI Spark elvégzi Ön helyett a munkát. A QuickShot rendszerrel csodálatos felvételeket készíthet mindenféle szakmai tapasztalat nélkül.

  • Rocket - felemelkedés lefele néző kamerával
  • Dronie - felemelkedés és süllyedés közben egy adott tárgyra fókuszál
  • Circle- körberepüli a kijelölt tárgyat
  • Helix - spirál alakban repül felfelé a kijelölt területen

TapFly – felvétel egy ujjérintéssel

Ebben a módban semmit sem kell tennie, csak elengednie a képzeletét. Ezután egyszerűen nyomja meg a telefonja kijelzőjét, majd a DJI Spark a képfelismerő technológiájával úgy repül, ahogy Ön szeretné. Repülés közben felismeri és kikerüli az akadályokat.

  • Coordinate - Érintse meg a kijelzőt, majd a drón állandó magasságon a célállomásra repül
  • Direction - Gombnyomással adott irányba vezérelhető

ActiveTrack – Egyszerűbb követés

Az ActiveTrack módban automatikusan ismer fel különböző méretű és sebességű tárgyakat vizuális adataik alapján. Sokkal megbízhatóbb monitorozás.

  • Trace -Elölről vagy hátulról követi a kiválasztott tárgyat.
  • Profile - Egy szögből követi a tárgyat


 


Gesztusok

Kapja le a fontos pillanatokat gesztusokkal – egyszerű kézmozdulatokkal. Otthon is hagyhatja a távirányítót vagy a mobiltelefonját.

  • Selfie - Emelje fel a kezét, integessen vagy alkosson egy képkeretet az ujjaiból, és a DJI Spark már el is készíti a felvételt 
  • PalmControl - Követi a kézmozgást, így lehetővé teszi, hogy a tenyeréről szálljon fel, és ott is landoljon

Tökéletes minőségű kamera

Lenyűgöző képek és hihetetlenül éles videók

Stabilizált felvétel

A kéttengelyű, mechanikus stabilizáció és az UltraSmooth technológia kiválóan csökkenti a felvételek vibrálását és torzítását. Ennek köszönhetően a képek stabilak és tökéletesen részletgazdagok.

Erős lencsék

Csináljon élethű, egyenletesen renderelt, élénk színű, minimális kromatikus eltérésű és torzítású képeket a világról! A kamera szélesvásznú f/2.6 lencséje megfelel egy 25 mm fókusztávolságú lencsének. Egy öt emberből álló csoport tökéletesen belefér a képbe.

Nagy szenzor

A DJI Spark kompakt kameráját 1 / 2.3 "CMOS szenzorral szerelték fel, amellyel 1080p, stabilizált videókat és 12MP állóképeket készíthet. A nagyobb szenzor nagyobb fényérzékenységet jelent. A drón rendelkezik az eddigi DJI felvételi módokkal, és két újjal is kiegészült: a Pano és a ShallowFocus funkcióval.

Sebesség és pontos vezérlés

Az aerodinamikus és könnyű szerkezetnek – mindössze 300 gramm – köszönhetően a DJI Spark minimális légellenállásba ütközik repülés közben. Az erős motor Sport módban akár 50 km / órás szélben is stabil repülést biztosít. Az intelligens repülési rendszernek köszönhetően pedig a drón irányítása könnyű és intuitív.

Kiváló elérés

Az innovatív HD WiFi technológiával 720p videóit egyszerűen és élőben tudja közvetíteni mobiltelefonja kijelzőjére akár 2 kilométeres hatósugárban.

16 perc repülési idő

Az intelligens DJI drónok akár 16 percet is el tudnak tölteni a levegőben (az időjárási körülmények függvényében). Így rengeteg ideje van arra, hogy izgalmas képeket és videókat készítsen.


FlightAutonomy

A rendszer képpozícionálási rendszerből (VPS), 3D érzékelésből, kétirányú GPS-ből, kimagaslóan precíz belső számítási egységekből és 24 erőteljes számítógép magból áll. Ennek köszönhetően a Spark akár 30 m magasságig képes VPS támogatással repülni, érzékeli az akár 5 méterrel előtte lévő akadályokat, és biztonságosan landol Ön előtt.

Homecoming

Alacsony töltöttségű akkumulátor, elveszetett jel vagy az RTH gomb megnyomása esetén a drón visszatér az előzőleg megadott ponthoz. A kamera felszálláskor képeket készít a környezetéről, amelyeket összevet a landolásnál készített képekkel, hogy biztonságosan érjen földet.

Intelligens repülés

A DJI GEO rendszere figyelmeztet, hogy merre nem biztonságos a DJI Sparkkal repülni, például repülőterek vagy stadionok közelében. Minden szükséges információt biztosít, amely a drón biztonságos és felelősségteljes működtetéséhez szükséges.

Működés és védelem

A DJI Spark nagy teljesítményű Li-Pol akkumulátorokat használ, amelyek biztosítják a megfelelő működést. Az intelligens védelmi funkciók (összesen 12) segítik a  biztonságos repülést. Az akkumulátorok ezen felül még a hátralévő repülési időt is megbecsülik, hogy landolás után azonnal pontos információt adhassanak.
 


A csomag tartalma

  • Spark drón
  • 3 pár propeller
  • Li-Pol akkumulátor
  • Töltő
  • Micro USB kábel
  • Szállítódoboz
 

Paraméterek

Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!

Repülés

Repülési funkciók
GPS, Akadály észlelése Kész!

Kamera

Kamera funkciói
Képstabilizátor Kész!

Memória

SD-kártyahely
Igen Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
300 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hi! Mindenkinek! alza kereskedő team! Egy kérdésem lenne , hogyan biztosítják GARANCIÁT ? Mikor a hivatalos Dji forgalmazó se tud hozzá alkatrészt biztosítani Pl: AKKUMLÁTÓRT , MOTORT, GIMBALT, stb /, arra hivatkozva 2018 végétöl nincs semmiféle TERMÉK TÁMOGATÁS! Pl: Szeretnék venni + AKKUMÁTÓRT maguk tudnak segíteni ebben /KÉTLEM!!! / Válaszukat várom, tudjak rendelni maguktól. Üdv László!

Kérdések és válaszok: DJI Spark - Sky Blue
Kiegészítők: DJI Spark - Sky Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Spark - Sky Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI Spark - Sky Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart-Drohne DJI Spark- Sky Blue.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ