30 dnů na vrácení Shop roku

DJI Spark - Sunrise Sárga

Termékkatalógus
DJI Spark - Sunrise Sárga
Drón - Full HD kamera két tengelyű stabilizátorral, 2 km maximális repülési magasság, 16 perc repülési idő, 50 km/h maximális sebesség, 300 g tömeg, GPD, microSD (max.64GB)
130 000 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  CVI516p4 Termékszám:  DJIS0204 Gyártó honlapja:
DJI Spark - Sunrise Sárga 130 000 Ft Újszerű raktáron

DJI Spark - Sunrise Sárga

DJI Spark - Sunrise Sárga egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Használja ki a lehetőségeket

Ismerje meg a DJI Spark mini drónt, amely rendelkezik minden DJI tulajdonsággal, hogy megörökíthesse az összes fontos pillanatot. Az intelligens repülés-irányítás, a kiterjedt gesztusvezérlés, a két tengelyű stabilizáció rendszer és az ultramagas minőségű felvevőkamera valóra fogja váltani álmait.


Gyors felszállás

A FaceAware technológiának köszönhetően a DJI Spark az arc felismerése után azonnal a levegőbe emelkedik – egyenesen a tenyeréből. Másodpercek alatt eléri a megfelelő magasságot.

Gesztusvezérlés

Távvezérlés mobiltelefon vagy távirányító nélkül? A DJI Spark-nak ez sem okoz gondot, és remek légi feltételeket készíthet egyszerű kézmozdulatokkal.

Váljon rendezővé

Az intelligens repülési módok és az intuitív működésnek köszönhetően prezíc felvételeket készíthet – mindössze néhány érintéssel.

Szerkesztés és megosztás

A DJI GO 4 mobil alkalmazás automatikus vágósablonokat és különböző szűrőket is tartalmaz. Egyszerűen és könnyen vághatja meg videóit, és oszthatja meg őket közvetlenül a közösségi oldalakon.


Intelligens repülési módok

Okos, megbízható és hihetetlenül intuitív


QuickShot – Csak érintse meg a videót

Nem kell profinak lennie – a DJI Spark elvégzi Ön helyett a munkát. A QuickShot rendszerrel csodálatos felvételeket készíthet mindenféle szakmai tapasztalat nélkül.

  • Rocket – felemelkedés lefele néző kamerával
  • Dronie - felemelkedés és süllyedés közben egy adott tárgyra fókuszál
  • Circle- körberepüli a kijelölt tárgyat
  • Helix - spirál alakban repül felfelé a kijelölt területen

Tapfly - felvétel ujjérintésre

Ebben a módban semmit sem kell tennie, csak elengednie a képzeletét. Ezután egyszerűen nyomja meg a telefonja kijelzőjét, majd a DJI Spark a képfelismerő technológiájával úgy repül, ahogy Ön szeretné. Repülés közben felismeri és kikerüli az akadályokat.

  • Coordinate- Érintse meg a kijelzőt, majd a drón állandó magasságon a célállomásra repül
  • Direction - Gombnyomásra a kijelölt irányba repül

ActiveTrack – Egyszerűbb követés

Az ActiveTrack módban automatikusan ismer fel különböző méretű és sebességű tárgyakat vizuális adataik alapján. Sokkal megbízhatóbb monitorozás.

  • Trace - Elölről vagy hátulról követi a kiválasztott tárgyat.
  • Profile - Egy szögből követi a tárgyat


 


Gesztusok

Kapja le a fontos pillanatokat gesztusokkal – egyszerű kézmozdulatokkal. Otthon is hagyhatja a távirányítót vagy a mobiltelefonját.

  • Selfie - Emelje fel a kezét, integessen vagy alkosson egy képkeretet az ujjaiból, és a DJI Spark már el is készíti a felvételt
  • PalmControl -

    Követi a kézmozgást, így lehetővé teszi, hogy a tenyeréről szálljon fel és ott is landoljon


Tökéletes minőségű kamera

Lenyűgöző képek és hihetetlenül éles videók

stabilizált video

Stabilizációs két tengely mechanikai csukló és UltraSmooth technológia jelentősen csökkenti a vibrációt és a torzítást. Így a képek stabilak és tökéletesen részletesek lesznek. 

Nagy teljesítményű objektív

ögzítse a világot úgy, ahogyan Ön látja. Készítsen részletekben gazdag, élénk, élettel teli színekben pompázó fényképeket a lehető legkevesebb torzítással. A kamera egy széles látószögű tárgylencsét tartalmaz, melynek fényérzékenysége f/2,6. Fókusztávolsága 25mm. Az öt darab, miniatűr keretben elhelyezett alkatrész harmonikusan működik együtt.

Hatalmas érzékelő

A DJI Spark kicsi és kompakt kamerája 1/1,3” CMOS érzékelővel van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, 1080p-es videó felvételt és 12 megapixeles fényképeket készítsen. A nagyobb érzékelő nagyobb fényérzékenységet is jelent. A drón támogatja az összes eddig DJI fényképezési üzemmódot, sőt, két újdonságot is bemutat, a Pano és ShallowFocus üzemmódot.

A vezérlés gyorsasága és pontossága

Az aerodinamikus és könnyű felépítésének köszönhetően, ami csupán 300 gramm, a DJI Spark a levegőben repülve minimális légellenállással találkozik. Sport üzemmódban az erőteljes rotorok stabil repülést biztosítanak még az 50km/h sebességű szélben is. Az intelligens irányításnak köszönhetően a drón vezérlése rendkívül szórakoztató és intuitív.

Nagy hatótávolság

A forradalmi HD WiFi technológia lehetővé teszi a 720p HD felbontású kép mobiltelefonon történő, valós idejű megjelenítését akár 2km-es távolságból is.

 

Repüljön akár 16 percig

A drón összes intelligens funkciója hozzájárul ahhoz, hogy időjárástól függően akár 16 percig is a levegőben maradjon. Biztosan marad ideje a fényképek és videók elkészítésére.


FlightAutonomy

Ez a rendszer kép alapú helymeghatározó rendszerből (VPS), 3D-s észlelésből, kétsávos GPS-ből, nagy pontosságú belső mérési egységekből és 24 darab, nagy teljesítményre képes, processzort alkotó magból áll. Ennek köszönhetően a Spark drón 30 méter magasságig stabilan lebeghet, az 5m távolságból felismert akadályokat biztonságosan kikerülheti, majd földet érhet.

A hazatérés

Ha az akkumulátor töltöttsége alacsony, a jel erőssége gyenge, vagy ha megnyomja a visszatérés gombot (RTH), a drón visszarepül az előre meghatározott helyre. A kamera felszállás közben rögzíti és elemzi környezetét, majd visszatéréskor összehasonlítja a két felvételt, így lehetővé téve a biztonságos leszállást.

Intelligens repülés

A DJI GEO rendszer folyamatosan tájékoztatja Önt arról, hogy a drón reptetése hol okozhat biztonsági akadályt (pl. repülőterek közelében). Ez biztosítja a drón felelősségteljes és szakszerű használatát.

 

Védelem és teljesítmény

A DJI Spark drón Li-Pol akkumulátort használ, ami nagy kapacitásának köszönhetően hosszútávon is biztosítja az optimális teljesítményhez szükséges energiát. Az 12 darab intelligens védelmi funkciónak köszönhetően a repülés biztonságos. Sőt, az akkumulátor valós időben mutatja a töltöttségi szintjét, folyamatosan tájékoztatva Önt a becsült fennmaradó repülési időről, így biztosan tudni fogja, mikor kell leszállni.


A csomag tartalma

    • Spark
    • 3 pár propellerek
    • Li-Pol akkumulátor
    • Akkumulátor töltő
    • Micro USB-kábel
    • szállítódoboz
     

    Paraméterek

    Összehasonlít
    Repülési funkciók
    GPS, Akadály észlelése Kész!
    Kamera funkciói
    Képstabilizátor Kész!
    A drón akkumulátorának típusa
    Li-pol Kész!
    A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
    1 db Kész!
    Távirányítóban lévő elemek típusa
    Li-pol Kész!

    Repülés

    Repülési funkciók
    GPS, Akadály észlelése Kész!

    Kamera

    Kamera funkciói
    Képstabilizátor Kész!

    Akkumulátor

    A drón akkumulátorának típusa
    Li-pol Kész!
    A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
    1 db Kész!
    Távirányítóban lévő elemek típusa
    Li-pol Kész!
    Távirányítóban lévő elemek száma
    1 db Kész!

    Tömeg

    Tömeg
    300 g Kész!

    Csomag tartalma

    Csomag tartalma
    Drón, Akkumulátor a drónhoz Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: DJI Spark - Sunrise Sárga
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ