Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

DOD RX400W

Termékkatalógus
DOD RX400W
4,5 2 értékelés
Autós kamera - 1920x1080p felbontás, FULL HD 1080p@30FPS, 4.3" LCD, Sony EXMOR érzékelő, 6G lencse, ISO 12800, GPS, G-érzékelő, 140° -os látószög, mozgásérzékelő, képernyővédő, fényképezés üzemmód, Micro SD akár 32GB, 320mAh akkumulátor, cz menü, parkoló kamera csatlakoztatása
Kód:  DOD1503a Termékszám:  DOD RX400W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOD RX400W

Off
kamera

A legjobb választás

A visszapillantó tükörbe épített kamera tökéletes eszközzé válik a közlekedési balesetek tettesének azonosítására. Minőségi felvételt készít FullHD felbontásban, tökéletesen éles képpel. Újonnan vékonyabb designnal és 140° -os látószöggel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően rögzíti az eseményeket a jármű elején és két oldalán.


Könnyű vezérlés

A visszapillantó tükörben egy 4.3” LCD kijelző található, amely lehetővé teszi a parkoló kamera csatlakoztatását (nem a csomag része). A hátrameneti fokozat berakásával a kijelzőn automatikusan megjelenik a tolatókamera képe és követhető, mi történik a jármű mögött. A háttérvilágítású gombok megkönnyítik a kamera használatát nemcsak napközben, de éjszaka is.

Off
kamera

A legújabb technológia

A WDR technológia biztosítja a rögzített kép tökéletesen kiegyensúlyozott expozícióját, hogy az országúton történt eseményekről rögzített felvétel a legapróbb részletekkel rendelkezzen. A tiszta és torzításmentes képet a 6G üveglencse garantálja, amely hat rétegű üvegből készült. A 10-szeres Speed GPS processzor a leggyorsabb technológia, amely megadja a pontos helyet és aktuális sebességet. A csatlakoztatható 12/24 V tápegységnek köszönhetően alkalmas személygépkocsiba, illetve teherautókba is. Minden bizonnyal értékelni fogod cseh nyelvű menüjét is.


Off
kamera

DOD GPS 2.0 player

DOD GPS 2.0 player

Játszd le a felvételeket az új, javított DOD GPS 2.0 felhasználói felületen. Mutatja a FULL HD videofelvételek adatait valós időben. Internetes csatlakoztatás esetén rendelkezésre áll a Google maps, amely jelzi a jármű aktuális tartózkodási helyét. Ideális vállalatok számára, amelyek igénylik a személyzet ellenőrzését.


Minőségi rögzítés

A klasszikus klip vagy gumi használata gyakran végződik az elaszticitás elvesztésével és komplikációk jelennek meg a készülék használatánál. Ezért a gyártó minőségi tépőzáras szalagba fektetett, így szilárdabb és megbízhatóbb a rögzítés.

Off
kamera

Off
kamera

Nincs vakító fény

Éjszakai vezetésnél gyakran megesik, hogy a mögötted haladó jármű megvakít. Ezért a visszapillantó tükör antireflexiós technológiával rendelkezik, többrétegű vákuum réteggel. Csökkenti a vakító fényt és megakadályozza a veszélyes helyzeteket.


Off
kamera

A csomag tartalma

Tartozékok

  • Profi DOD RX400W autós kamera
  • 12 -24 V autós töltő (hosszabbító kábel 4M)
  • Videó kábel a parkoló kamera csatlakoztatására
  • CD a DOD GPS player 2.0 alkalmazással
  • Cseh nyelvű útmutató

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Software (CD), Használati útmutató, Autós töltő Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
304 g Kész!
Szélesség
31 cm Kész!
Magasság
8,5 cm Kész!
Mélység
1 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
320 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOD RX400W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOD RX400W . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOD RX400W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOD RX400W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ