Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

Termékkatalógus
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set
5 4 értékelés
Parfüm szett - tartalma: EDT 100 ml + testápoló 100 ml + EDT 10 ml - 10 328,57 Ft/100 ml
Kód:  KPPF912 Termékszám:  3423478414358

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

Az exkluzív DOLCE & GABBANA Light Blue ajándékcsomag egy parfümöt, egy testápolót és egy kisebb méretű parfümöt tartalmaz, virágos-gyümölcsös illattal. A kellemes, friss illat gyümölcsös tónusokkal és finom virágos aromával öleli körbe a női testet, amelyet fás és rendkívül természetes esszenciák egészítenek ki. Az összetevők érzéki kompozíciója felfrissülést hoz a nyári napokon. Az illat egy olasz hangulatot idéző, időtálló üvegcsében rejtőzik. Kényeztesd a testet a DOLCE & GABBANA ajándékcsomag rituális illatával!

DOLCE & GABBANA Light Blue ajándékcsomag és annak jellemzői

  • DOLCE & GABBANA Light Blue parfüm ajándékcsomag nőknek
  • egy EDT parfümöt, egy testápolót és egy mini EDT parfümöt tartalmaz
  • virágos-gyümölcsös illat, amely az olasz mediterrán nyarat idézi 
  • parfüm időtlen üvegcsében, permetezővel
  • a csomagban található testápoló a parfümnek megegyező illattal rendelkezik

DOLCE & GABBANA Light Blue EDT parfüm (100 ml)

Az exkluzív DOLCE & GABBANA Light Blue parfüm a férfi és a nő romantikus találkozását szimbolizálja egy meleg nyári napon, a Capri szigetén található, olasz Faraglioni városában. A nyári nap esszenciája egy élettel teli, virágos-gyümölcsös illatban teljesedik ki. A parfüm a szicíliai cédrus frissítő tónusaival nyit, amely finoman vált át a ropogós zöldalma rezgéseibe és az olasz nyár bájának akkordjaiba. A szívjegyben a friss bambusz, az energiával teli, gyönyörű jázmin és a csodás fehér rózsa ismerhető fel. A Light Blue alapját a cédrus hosszan tartó, édeskés-fás illata és az érzéki borostyán adja, amelyet a csábító pézsma aromája zár le. A világoskék átmenetes üvegcse rendkívül nőies és a mediterrán táj tiszta égboltját testesíti meg. A DOLCE & GABBANA Light Blue számos parfüm díj nyertese lett, többek között a New Yorkban található Museum of Arts and Design-ban is kiállították, mint a század egyik legrangosabb illatát.

Illatjegyek:
fej: cédrus, harangvirág, alma, szicíliai citrom
szív: jázmin, bambusz, fehér rózsa
alap: cédrus, borostyán, pézsma

Összetétel:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl, Hexyl Benzoate, Citral, Cinnamal, Linalool, BHT

DOLCE & GABBANA Light Blue testápoló (100 ml)

Az intenzívebb illat érdekében kombináld kedvenc DOLCE & GABBANA Light Blue parfümödet tápláló testápolóval! A frissítő testápoló bársonyossá varázsolja a nők bőrét, továbbá kényeztető gyümölcsös-virágos illattal öleli körbe, amelyet fás esszencia és a pézsma természetessége kísér. A modern, rendkívül népszerű Light Blue illat tökéletes frissességgel látja el a bőröd, amely egész napon át elkísér.

Használata:
Vidd fel a testápolót a szükséges mennyiségben a bőrödre és óvatosan masszírozd bele.

DOLCE & GABBANA Light Blue parfüm (10 ml)

A DOLCE & GABBANA Light Blue ajándékcsomag egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy kedvenc virágos-gyümölcsös illatod mindig veled legyen. Csak vidd magaddal a praktikus mini flakont, amely tökéletesen elfér bármelyik kozmetikai vagy kézitáskában, így mindig elmerülhetsz ebben a luxus illatban, bárhol is vagy!


Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
210 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set 210 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ