ApF HU ApF HU

Dolce Gusto

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Krups - Dolce Gusto
(9)
CATLER
(5)
Általános funkciók
Ital készítése egy gombnyomással
(14)
Automatikus kikapcsolás
(14)
Ital típusa
Espresso
(14)
Tejes kávéitalok
(9)
Jeges kávé
(9)
Általános felszereltség
Víztartály
(14)
Kijelző
(5)

A Dolce Gusto kávéfőzők a kávézás tökéletes élményét biztosítják. Mindegyik Dolce Gusto kávéfőző modell kapszulás rendszert használ, könnyen kezelhető, és akár 30 különböző ital elkészítésére is képes, bár természetesen kivitelükben és funkcióikban különböznek egymástól. A jól felhabosított tejet vagy az energiatakarékosságot részesíted előnyben? Segítünk a megfelelő Dolce Gusto kapszulás kávéfőző kiválasztásában.

Tovább

Dolce Gusto KRUPS kapszulás kávéfőzők - Mit kínálnak?

Az akár 15 bar nyomásnak köszönhetően a Dolce Gusto kávéfőzők szinte professzionális kávégépekhez hasonló teljesítményt nyújtanak, így otthon is olyan kávét fogyaszthatsz, mintha kávézóban ülnél. A Nescafé Dolce Gusto kávéfőző az egyetlen, amely forró és hideg italokat is készít a kapszulákból, egyszerűen a kar balra vagy jobbra mozgatásával. A Dolce Gusto kávéfőző használata intuitív, és segítségével még egy kezdő is nagyszerű kávét képes készíteni minden egyes alkalommal.

  • A Nescafé Dolce Gusto kávéfőző nyomása a professzionális eszközökét közelíti - olyan kávét készíthet, mint egy kávézóban.
  • A kapszularendszer használata rendkívül egyszerű, így még egy kezdő is kiváló kávét képes készíteni.
  • A kar egyszerű elfordításával választhatsz hideg és meleg italok között.
  • Minden Nescafe Dolce Gusto modell kompakt és stílusos kialakítású, így csak emeli konyhád fényét.
Krups kapszulás kávéfőzők
A Krups kapszulás kávéfőzők ízek és aromák bámulatos választékát kínálják.

Nescafé Dolce Gusto kávéfőző - Kapszulás rendszer mindegyik modellnél

A Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel eredeti Nescafe Dolce Gusto kapszula használatával készíthetsz italokat, amelyek széles választéka csodás ízeket és rendkívüli változatosságot ígér. A Nescafe kapszulák hermetikusan vannak lezárva, így megőrzik az első osztályú kávé aromáját és ízét. Ezenkívül a Dolce Gusto KRUPS kapszulák különleges kialakításuknak köszönhetően a kávéfőző nyomását minden italtípusnál megfelelőre értékre állítják.

i

Sokan érdeklődnek Dolce Gusto kompatibilis kapszula iránt. Bár nem eredeti kapszulák vásárlásával néha nagyobb összeget is meg lehet takarítani, a tesztek azt bizonyítják, hogy az olcsóbb ár a legtöbb esetben a minőség rovására is megy.

Nescafé Dolce Gusto kávéfőző kompatibilis kapszulák

A Nespresso kávéfőzők esetében már bevett szokás, hogy az eredeti kapszulák mellett kaphatók kompatibilis kávékapszulák is, más gyártóktól. Eddig a Dolce Gusto kávégépek csak Nescafé kapszulákkal működtek, de már elérhetőek megbízható kompatibilis kapszulák is (pl. Starbucks).

Manuális kapszulás kávéfőző Dolce Gusto – Készíts kávét a saját ízlésed alapján

A manuális Krups kapszulás kávéfőzők lehetővé teszik a víz mennyiségének szabályozását az ital elkészítése során. Helyezd be a kiválasztott kávékapszulát a kapszulatartóba, majd készítsd el a kávét a kar mozgatásával, mely körülbelül 30 másodpercet vesz mindössze igénybe.

  • Dolce Gusto Piccolo kávéfőző - A legkisebb Dolce Gusto kapszulás kávéfőző, ideális kisebb konyhákba. Gyors és takarékos.
  • Dolce Gusto Oblo kávéfőző - Praktikus funkciókkal és eredeti formatervezéssel tűnik ki, amelyért díjat is nyert.
  • KRUPS Dolce Gusto Infinissima kávéfőző - Keskeny kialakításának köszönhetően, minimális helyet foglal a konyhapulton. 1,2 literes víztartállyal és vízkőtlenítő rendszerrel.
Dolce Gusto kapszulás kávéfőző
Bizonyos Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modellek formatervezése leginkább aranyos kis robotokra emlékeztet.

Automata Krups Dolce Gusto kapszulás kávéfőzők

Az automata Dolce Gusto kávéfőzők maguk szabályozzák a víz áramlását a kávé készítésekor, ezért e modellek nem rendelkeznek fogantyúval. A víz mennyiségét előre kell beállítani, majd a gomb megnyomásával elindul a kávéfőzés folyamata. Az automata Dolce Gusto kávéfőzők elegáns formatervezésűek és kis robotokra hasonlítanak.

  • KRUPS Dolce Gusto Drop kávéfőző - Minimalista kávéfőző, amelynek formatervezését a kávéba csobbanó kávécsepp alakja ihlette.
  • KRUPS Dolce Gusto Lumio kávéfőző - A KRUPS Dolce Gusto Lumio kávéfőző egyedüliként képes XL méretű italok elkészítésére, maximum 300 ml mennyiségig.
  • KRUPS Dolce Gusto Genio 2 kávéfőző - Kompakt kialakítású kávéfőző, amely ezüst és titán színben kapható.
  • Dolce Gusto Mini Me kávéfőző - Play & Select funkcióval vezérelhető, amellyel beállíthatod a kívánt ital méretét is.
  • KRUPS Esperta kávéfőző - Két professzionális módot kínál a kávé elkészítéséhez, valamint vezérlést mobil alkalmazás segítségével.

i

Mennyi vizet milyen kávéhoz? Kövesd a kapszula csomagolásán feltüntetett vonalakat (egy vonás körülbelül 10 másodpercet jelent) vagy becsüld meg kedved szerint. Annak érdekében azonban, hogy teljes mértékben ki tudd használni a Nescafe Dolce Gusto kávéfőző képességeit, az egyes modellekhez mellékelt használati utasítások segítséget nyújtanak a különféle italok elkészítéséhez is.

Dolce Gusto kapszulás kávéfőző - Milyen paraméterekre figyeljünk választáskor?

Az egyes modellek sajátos jellemzői mellett mindig fordíts figyelmet a víztartály térfogatára, a teljesítményre és a kínált funkciókra is.

i

Nespresso Dolce Gusto

Elég elvetemült ötletnek tűnik, de a két gigacég termékeinek házasítása nem lehetetlen. Specializált üzletekben kapható Dolce Gusto kávégépbe passzoló Nespresso adapter. A kávéfőző kapszulatartóját kell eltávolítani és a helyére beilleszteni az adaptert. A Nespresso Dolce Gusto adapter hátránya, hogy a vízmennyiséget manuálisan kell adagolni, utána kell nézni a konkrét Nespresso kávéital készítéséhez mennyi vízre van szükség. A Nespresso Dolce Gusto adapter megoldás arra az esetre, ha nem szeretnél két gépet a konyhapultodra.

Krups kapszulás kávéfőző - Megfelelő nyomás a kávéházi minőséghez

Az őrölt kávéra gyakorolt nyomás ereje határozza meg a készített ital minőségét. Egy kiváló eszpresszó elkészítéséhez elegendő egy 15 bar nyomású gép, amelyet bármelyik Nescafe Dolce Gusto Krups modell képes nyújtani.

Dolce Gusto kapszulás kávéfőző - A víztartály űrtartalma

A víztartály méretét az alapján érdemes kiválasztani, hogy általában hány ember számára készítesz kávét. Minél nagyobb a víztartály, annál ritkábban kell újratölteni.

Nescafe Dolce Gusto kávégép- Takarékosság

Minél nagyobb a teljesítmény, annáll nagyon Dolce Gusto kávéfőzők energiafogyasztása. Ha ez számodra fontos szempont, akkor válassz gazdaságosabb Nescafé Dolce Gusto Oblo vagy Piccolo modelleket, amelyek nemcsak energiát spórolnak, hanem a konyhapulton is helyet takarítanak meg.

Dolce Gusto kapszulás kávéfőző - Funkciók

Minden Nescafé Dolce Gusto kávéfőző energiatakarékos üzemmóddal és automatikus kikapcsolási funkcióval van felszerelve, amely 5 perc inaktivitás után kikapcsolja a kávégépet. A kávé készítését megkönnyítő egyéb funkciók a kávéfőző típusától függően változhatnak. Nézzük, melyek a legfontosabbak:

  • Energiatakarékos üzemmód - Automatikusan kikapcsolja a kávégépet 1 perc inaktivitás után.
  • Csepegtető rendszer - Megakadályozza a maradék kávé kicsöpögését a kifolyóból az elkészített kávé eltávolítása után.
  • Vízkőtelenítő rendszer - A Dolce Gusto kapszulás kávéfőző figyelmeztet, amikor a vízkőtelenítő funkció aktiválására van szükség.
  • Állítható magasságú alap - Így magasabb csészét vagy poharat is használhatsz kávéd elkészítéséhez.

Modern kávéfőzőre vágysz, de nem akarsz túl sokat fizetni érte? Akkor számodra érdekes lehet használt Dolce Gusto kávéfőzők oldalunk, ahol felbontott vagy használt Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modelleket kínálunk jelentős kedvezménnyel.

Kapszulás kávéfőző Dolce Gusto
A Dolce Gusto kávéfőző használata gyors, egyszerű, és pillanatok alatt elsajátítható.

A Dolce Gusto kávéfőző használata - sose volt könnyebb

A KRUPS kapszulás kávéfőző első használatakor a használati utasításnak megfelelően önts tiszta vizet a kávégépbe, és néhány percben belül kész is lesz az első csésze kávéd. A lehető legjobb eszpresszó elkészítéséhez a Dolce Gusto kávéfőzőt az utasításoknak megfelelően használd.

  • Kapcsold be a kávéfőzőt, és várj kb. 30 másodpercet, amíg az áramellátás jelzőfénye kialszik.
  • Emeld fel a kapszulatartó fedelét és helyezd be a Nescafe Dolce Gusto kapszulát. Ezután zárd vissza a kapszulatartó fedelét.
  • Automata Dolce Gusto kávéfőzők esetén állítsd be a szükséges vízmennyiséget a kapszulán található információk vagy a saját ízlésed szerint.
  • Állítsd a kávéfőző tetején lévő kart forró ital elkészítéséhez jobbra, hideg ital elkészítéséhez balra.
  • Manuális Dolce Gusto kávéfőzők esetén figyeld a vízszintet, és időben nyomd vissza a kart az eredeti helyzetébe. A folyamat körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe.
  • Az automata Dolce Gusto kapszulás kávéfőző az előre beállított értéknek megfelelően adagolja a víz mennyiségét.
  • Távolítsd el a használt kapszulát és élvezd az aromás kávé csodálatos ízét.

!

A kávéfőző működése közben ne nyúlj a kapszulatartó fedeléhez. Az ital elkészítése után ne érintsd meg az üres kapszulát, mert az forró. Eltávolításakor csak a kapszulatartót érintsd meg.

A Krups kapszulás kávéfőző tisztítása

Csak egy jól karbantartott Dolce Gusto kávéfőző készít tökéletes kávét. Ezért figyelj a készülék karbantartására és rendszeresen szánj időt a különböző részek tisztítására. Az egész folyamat rendkívül egyszerű.

  1. A kapszulatartót és a víztartályt folyó víz alatt öblítsd le, a kávéfőző egyes részeit soha ne tisztítsd mosogatógépben.
  2. A kávéfőző belső mechanizmusának megtisztításához hagyd, hogy a forró víz folyjon keresztül rajta kapszula használata nélkül.
  3. 3-4 havonta egyszer távolítsd el a vízkövet kávéfőzőkhöz alkalmas KRUPS vízkőoldó és tisztítószer segítségével.
  4. Az eldugult fúvóka megtisztítását a kávéfőző hátsó részén, a víztartály mögött elrejtett tisztítótűvel végezheted.

Örvendetes, hogy a Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modellekhez pótalkatrészek is haphatók, amelyek mindegyike egyedileg is megvásárolható.

Dolce Gusto kávéfőző ár szerint

Egyéb kávéfőzőkkel összehasonlítva a Dolce Gusto kávéfőzők igazán kedvező áron kaphatók. A Krups kapszulás kávéfőzők egyike már akár 14-15 ezer forint körüli összegért a tiéd lehet, de a legdrágább modellek ára sem haladja meg az 50 ezer forintot. Választáskor érdemes gondosan áttanulmányozni a neked tetsző modell által kínált funkciókat.

A Dolce Gusto kávéfőző ár leginkább annak a függvénye, mennyire vagy hajlandó lemondani a kényelemről. Az olcsó Dolce Gusto kávéfőző esetében a kapszula csomagolásán feltüntetett vízmennyiséget magadnak kell adagolni, míg a drágábbak esetében a folyamat tökéletesen automatizált. Az italok automatikus készítése azok számára hasznos, akik rendszeresen többféle kávéitalt készítenek. A Dolce Gusto kávéfőző ár különbségek a víztartály méretére is visszavezethetőek. A kicsi, kompakt gépek alkalmi használatra megfelelnek, de ha napi több kávét és készítesz a drágább modell nyújtotta nagyobb víztartály az előnyösebb.

i

Ha mégis biztos akarsz lenni abban, hogy a lehető legjobb áron jutsz hozzá a kiválasztott kávéfőzőhöz, akkor mindenképp látogass el olcsó Krups kapszulás kávéfőzők oldalunkra. Ha pedig adsz mások véleményére, és úgy tartod, hogy a többség nem tévedhet, akkor Dolce Gusto kávéfőző vélemények oldalunk lehet érdekes, ahol olyan szempontok szerint rangsoroltuk a Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modelleket, mint népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy akár panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
27 990 Ft

2.
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, piros kivitel
28 990 Ft

3.
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
38 990 Ft

Még több
14 termék
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 177×
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK152
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8 468×
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
38 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK912
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, szürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 420×
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, szürke
Kapszulás kávéfőző - 15 bar, teljesítmény 1500 W, víztartály térfogata 0,8 l, NESCAFÉ Dolce Gusto típusú kapszula, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, szélesség 16 cm, magasság 31 cm, mélység 24 cm, súly 2,42 kg, szürke szín, 15 év garancia a javíthatóságra
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK537
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 177×
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, piros kivitel
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKP605
KRUPS KP340531 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Red - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8 468×
KRUPS KP340531 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Red
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1500 W teljesítményfelvétel, 0,8 l űrtartalmú víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, mennyiségjelző LED, Espresso Boost üzemmód, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, állítható magasságú csepptálca, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos üzemmód, meleg és hideg italok, XL funkció (300 ml mennyiségű ital), akár 30 féle ital elkészítése, 11,2 cm széles, 28,6 cm magas, 27,3 cm mély, piros színű, 15 év javíthatósági garancia
Szuper ár
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK735
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 177×
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fehér kivitel
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKP603
5,0
CATLER ES 721 Porto B
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fekete kivitel
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv68
4,7
CATLER ES 720 Porto W
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fehér kivitel
46 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv51
CATLER ES 701 Porto BH - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,3 13×
CATLER ES 701 Porto BH
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, többszínű dizájn
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv44
CATLER ES 703 Porto B - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,3 13×
CATLER ES 703 Porto B
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fekete kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv86
CATLER ES 700 Porto BG - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,3 13×
CATLER ES 700 Porto BG
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, többszínű dizájn
48 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv37
4,8 468×
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
36 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK912
KRUPS KP120H31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, piros/fekete - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,7 420×
KRUPS KP120H31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, piros/fekete
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 30,5 × 24 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,42 kg, fekete és piros kivitel
31 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 03. 20.
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES009
KRUPS KP123810 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, fekete/antracit - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,7 420×
KRUPS KP123810 Nescafé Dolce Gusto Mini Me, fekete/antracit
Kapszulás kávéfőző - nyomás 15 bar, teljesítmény 1500 W, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszula típusa NESCAFÉ Dolce Gusto, vízkőmentesítő rendszer, szélessége 16 cm, magassága 30,4 cm, mélysége 23,1 cm, tömege 2,3 kg, fekete/antracit szín, 15 év javíthatósági garancia
30 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 21.
Termékkód: KRUkvk42

Dolce Gusto

kávéHogyan nevelj kávécserjét Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről megfelelő gondoskodással takaríthatod be a saját kávébabodat, és így saját termesztésű kávét készíthetsz. Vajon mennyire bonyolult kávét nevelni és milyen...

Dolce Gusto

A Dolce Gusto kategóriában összesen 14 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dolce Gusto Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább dolce Gusto A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dolce Gusto A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dolce Gusto vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ