DOMO DO441BL

Termékkatalógus
DOMO DO441BL
4,6 10 értékelés
Turmixgép - 500W, 1.5 literes tartály ABS anyagból, 2 sebesség, rozsdamentes acél pengék, jég aprításához is alkalmas, fedővel és letekerhető mérőedénnyel (30 ml)
Kód:  DOMMS001 Termékszám:  DO441BL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO441BL

 

Az erőteljes  Domo asztali turmixgép nagyban leegyszerűsíti kedvenc ételeid készítését, így nagy segítséget jelent a  konyhában . A motor teljesítménye elegendő az egyszerű keveréshez és a jég aprításához. Gyorsan és egyszerűen készíthetsz leveseket, szószokat, önteteket, zöldség-gyümölcs koktélokat, akár még kozmetikai termékeket is. Sokoldalúságát kétségtelenül szeretni fogod.

A műanyag turmixkehely ABS anyagból készült, amely nagymértékben ellenáll az alacsony vagy magas hőmérsékletnek és a vegyi anyagoknak,  valamint rendkívül ütésálló.  A keverőlapát és a tartály kivehető,  ami karbantartásukat nagyban megkönnyíti . A készülék  két sebesség- fokozattal (19000 és 22000 fordulat / perc.) használható. A "Pulse" üzemmód a finom és puha élelmiszerek aprítására alkalmas.

Legfőbb jellemzők:

  • Cserélhető 1.5l-es tartályok 
  • 2 sebesség-fokozat (19 000 és 22 000 fordulat / perc.)
  • A  jég aprításához is alkalmas
  • Letekerhető mérőedénnyel (30 ml)
  • Kivehető penge
  • Kábeltartó
 

Paraméterek

Alkalmas
Jégtörésre Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Jégtörésre Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO441BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO441BL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO441BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO441BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO441BL.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ