30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

DOMO DO469FR

Termékkatalógus
DOMO DO469FR
Fritőz - forró levegő, 1500W, a lehetőséget, hogy készítsen anyagok 500g, gyors felmelegedés 3min állítható termosztát 200 ° C, időzítő
Kód:  DOMFR003 Termékszám:  DO469FR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO469FR

Egészséges főzés forró levegővel, ezt kínálja az egyedülálló DOMO márka. Formáját kifejezetten a légáramlás segítésére tervezték, így egyszerre akár 500 g nyeranyag főzésére is alkalmas. Vita nélkül képes kezelni az összes finom ételt - a chipsektől a tortákon át egészen a muffinokig. És mindezt gyorsan és felesleges zsír nélkül. A hagyományos olajsütőkhöz képest akár 80% zsírt is megspórolhat. Tökéletes kisebb lakásokba is, mert nem kell a sistergő olajjal és az azzal kapcsolatos szagokkal foglalkozni. Nagy előnye a könnyű moshatóság - a kivehető kosár és tál könnyen mosható a mosogatógépben.

Legfontosabb jellemzői

  • Egészséges főzés forró levegővel
  • Ételek elkészítése olaj nélkül
  • Nagy teljesítmény - 1500 W
  • Lehetőség, hogy akár 500 g alapanyagot is elkészítsen
  • Gyors felmelegítés - mindössze 3 perc
  • Állítható termosztát 200 ° C-ig
  • Időzítő
 

Paraméterek

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO469FR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO469FR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO469FR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO469FR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO469FR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ