Shop roku 30 dnů na vrácení

DOMO DO490WK

Termékkatalógus
DOMO DO490WK
Vízforraló - 2200 W, 1,7 l űrtartalom, vízszintjelző, vízlőszűrő, 360 ° -ban forgatható talapzat, automatikus kikapcsolás a forráspont elérése utan és a talapzattól elemelés után
Kód:  DOMRK004 Termékszám:  DO490WK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO490WK

A Domo DO490WK nem csupán egy vízforraló, pasztell sárga színe bármilyen helyiségben jól mutat. A 360 ° -ban forgatható Otter csatlakozó végtelen és könnyű használatot biztosít, és a lassan felnyíló fedél lehetővé teszi, hogy a gőz csak fokozatosan és biztonságosan jöjjön ki felnyitás után. Ezek a tulajdonságok tovább növelik a vízforraló élettartamát, amely nagyon jól bizonyítja, hogy mennyire hasznosak.

Legfontosabb jellemzői

  • 1,7 l űrtartalom
  • 360 fokban forgatható Otter csatlakozó
  • Lassan felnyíló fedél
  • Rejtett fűtőszál
  • Kivehető és tisztítható vízkőszűrő
  • Víz nélküli működésgátló
  • Automatikus kikapcsolás

Praktikusság & kellemes használat

A működést a bekapcsológomb jelzőfénye jelzi a biztonság és az egyértelműség érdekében. A kivehető és tisztítható vízkőszűrő hatékonyan távolítja el a vízkőlerakódásokat. 2200 wattos teljesítményű, aljában rozsdamentes acélből készült rejtett fűtőszállal, továbbá kívülről egy 0,5 és 1,7 l közötti vízszintjelzővel.  A vízforraló automatikusan kikapcsol s forráspont elérése után, valamint a talapzatról való elemelés után.  A víz nélküli működésgátló biztosítja, hogy a vízforraló abban az esetben is automatikusan kikapcsol, ha nem tölt bele elengedő vizet. Ha egy megfizethető, de mindenekelőtt megbízható vízforralót keres, a DOMO DO490WK minden bizonnyal nem okoz majd csalódást.

További információk:

Kábelhossz:
70 cm

Súly:
1,1 kg

 

Paraméterek

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Sárga Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO490WK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO490WK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO490WK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO490WK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO490WK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ