30 dnů na vrácení Shop roku

DOMO DO534FR 3 az 1-ben

Termékkatalógus
DOMO DO534FR 3 az 1-ben
4,7 6 értékelés
Airfryer - forrólevegős fritőz, digitális vezérlés, 65 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, kijelző, termosztát, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 8 program, 1800 W teljesítmény, 10 l-es edény, 1 fritőz kosár, tömege 7,3 kg, mérete 39,5 × 31,5 × 41 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
55 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DOMFR686 Termékszám:  DO534FR

DOMO DO534FR 3 az 1-ben

Eleged van a fritőzben lévő olaj cseréjéből, és szeretnél egészségesebb ételeket készíteni? A DOMO DO534FR 3in1 egy hasznos segédeszköz minden modern konyhában. Ez a fritőz alumíniumtartállyal és sütőkosárral van felszerelve, amelyek segítségével a legkisebb gond nélkül megsütheted bármelyik kedvenc ételedet. A DOMO DO534FR 3in1 sütési hőmérséklete a termosztát segítségével könnyen beállítható 65 °C-tól 200 °C-ig, így a hőmérséklet az ételnek megfelelően szabályozható. A DOMO fritőz világos érintőképernyős kijelzővel van felszerelve. Az időzítő tájékoztat, haasütéshez szükséges idő elérte a sütési idő végét. Összesen 7 sütési programmal rendelkezik.

A DOMO DO534FR 3in1 forrólevegős fritőz főbb jellemzői

  • Állítható hőmérséklet-tartomány 65-200 °C
  • Az időzítő percenként állítható 1-60 perc között
  • A fritőz színe és klasszikus kialakítása jól illeszkedik a modern és klasszikus belső terekhez
  • LED panel mutatja a beállításokat, funkciókat és a kiválasztott program előrehaladását
  • Teljesen digitális érintésvezérlés minden funkcióhoz, a hőmérséklet, az idő és a sütőkosár forgatása a program futása közben is módosítható
  • Belső világítás az ajtó nyitásakor
  • A DOMO DO534FR 3in1 teljesítménye 1800 W
  • Süssük egészséges ételeket csak néhány csepp olaj vagy akár anélkül is
  • 7 sütési program és egy szárítási program
  • Szárítás 30-80 °C-on, 2-24 óra szárítási idővel
  • A DOMO DO534FR 3in1 forrólevegős fritőz termosztáttal van felszerelve
  • Az egyes részek mosogatógépben moshatók
  • 2,9 l-es forgó sütőkosár
  • Sütőkosarak száma: 1
  • Hangjelzés ajtónyitáskor, érintőkijelző megnyomásakor, jelzés a melegítés befejezésekor
  • Tartalmaz egy sütőtálcát, 3× rozsdamentes acél rácsot sütéshez vagy szárításhoz, 2,9 literes henger alakú sütőkosarat, levehető fogantyút a sütőkosár kényelmes kezeléséhez
  • Fekete színű kivitel

Egészséges, mégis tökéletesen átsült a DOMO DO534FR 3in1 fritőzben

A DOMO DO534FR 3in1 fritőz forrólevegős sütési technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egészségesebben készítsd el a sült hozzávalókat néhány teáskanálnyi olajjal, mint egy klasszikus módon működő fritőzben. Emellett 8 előre beállított programmal (7 sütési és 1 szárítási program) segíti kedvenc ételeid elkészítését. A könnyen leolvasható kijelzőn mindent könnyen beállítható.

Forgó sütőkosár 

A DOMO DO534FR 3in1 fritőz részét képezi egy 2,9 literes sütőkosár, amely alkalmas ropogós sült krumpli zsír nélküli elkészítésére. A kosár sütés közben folyamatosan forog, így biztosítva az egyenletes barnulást.

A DOMO DO534FR 3in1 fritőz hasznos jellemzői

A LED-panel az általad kiválasztott teljes program beállításait, funkcióit és a program előrehaladását mutatja. Az érintésvezérlő segítségével állítható be az összes szükséges funkció. Könnyedén beállíthatod a hőmérsékletet, az időt, a belső világítás külön vezérlését, a sütőkosár forgatását vagy az előre beállított programot. Az ajtó kinyitásakor hangjelzés figyelmeztet, és a fritőz is jelzi, ha befejezte a programot. A DOMO DO534FR 3in1 fritőz biztonsági zárral van ellátva a nyitott ajtóval történő bekapcsolás ellen. Az ajtó kinyitásakor a belső térautomatikusankivilágít. A hevítés befejeztével automatikus kikapcsolás és a forró levegő kifúvása is  .

Állítható hőmérséklet és idő

A DOMO DO534FR 3in1 készüléken az étel típusától függően 65-200 °C közötti hőmérséklet állítható be. A fritőz 1 perc és 60 perc között állítható időzítővel rendelkezik. Így mindent a saját igényeid szerint állíthatsz be.

A DOMO DO534FR 3in1 fritőz sütőrácsokkal is rendelkezik

A DOMO DO534FR 3in1 sütő tartozékai közé tartoznak a sütőrácsok, amelyeken ízletes nyársakat, szaftos csirkét, szeletelt húst vagy grillezett zöldségeket készíthetsz. Az ételek egyszerre is elkészíthetők, csak helyezd egymásra a rácsokat. Gyorsan és egészségesen készíthetsz el rengeteg finom receptet magadnak és családodnak egyaránt. A DOMO DO534FR 3in1 fritőz a bekapcsolástól számítva mindössze 3 perc alatt felmelegszik.

Egyetlen gombnyomással szárítóvá alakíthatod a fritőzödet

A DOMO DO534FR 3in1 fritőz pillanatok alatt szárítógéppé alakítható. Mindössze egyetlen gombot kell megnyomni. A szárítási folyamat során a hőmérsékletet akár 30 °C-ra, a szárítási időt pedig akár 24 órára is módosíthatod. Szárítsd meg kedvenc gyümölcsöd, zöldséged, gombád vagy fűszernövényed. A DOMO DO534FR 3in1 készülékben akár húst vagy halat is száríthatsz.



Paraméterek

Összehasonlít
Típusa
Forrólevegős sütő Kész!
Űrtartalom
10 l Kész!
Szín
Fekete Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!
Teljesítmény
1 800 W Kész!

Sütés típusa

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
10 l Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 800 W Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Minimális hőmérséklet
65 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
200 °C Kész!
Programok száma
8 Kész!
Vezérlés
Digitális Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Termosztát, Mosogatógépben mosható Kész!

Méret & súly

Mélység
41 cm Kész!
Szélesség
31,5 cm Kész!
Magasság
39,5 cm Kész!
Tömeg
7,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes forrólevegős fritőz kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO534FR 3 az 1-ben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO534FR 3v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO534FR 3 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO534FR 3in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO534FR 3in1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ