A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

DOMO DO9185BL

Termékkatalógus
DOMO DO9185BL
Turmixgép - 3 az 1-ben nutri mixer (keverőpoharak: 1x 530 ml és 1x 710 ml), asztali mixer (keverőedény: 1200 ml) és kávédaráló, teljesítménye 1200 W, kés sebessége: 17215 - 25825 fordulat/perc, BPA mentes poharak
Kód:  DOMDO185 Termékszám:  DO9185BL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOMO DO9185BL

Smoothie-t vagy turmixot szeretnél készíteni, amelyhez apróra vágott magvakat, dióféléket vagy zúzott jeget akarsz hozzáadni? Mindezt egyetlen gombnyomással elérheted. Az elegáns, rendkívül hatékony DOMO DO9185BL nutri mixer tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. A belga márkájú, megbízható segítővel nem kell kompromisszumokat kötnöd. A klasszikus és a smoothie mixer funkciók kombinálásának, valamint az erős, 1200 wattos teljesítménynek köszönhetően, a DOMO minden alapanyagot könnyen feldolgoz. Néhány perc alatt gyönyörűen elegyíti a gyümölcsöt és zöldséget, még fagyott állapotban is, könnyedén összezúzza a jeget a frissítő nyári turmixodhoz, és játszva feldolgozza a keményebb dióféléket is. A kávéfogyasztás kedvelői biztosan értékelik majd a különálló, edzett, rozsdamentes acélkéssel felszerelt kávédarálót is. A kávé őrlési finomságát egyszerűen szabályozhatod a pulzuskapcsoló megnyomásával.

A DOMO DO9185BL nutri mixer legfontosabb jellemzői

  • Hatékony DOMO nutri mixer, sokoldalú használatra
  • Egyszerű, letisztult design
  • Asztali mixer, smoothie készítő és kávédaráló egyben
  • A DOMO könnyedén mixeli a keményebb nyersanyagokat is (jég, diófélék és kávébab)
  • Egyszerű működtetés a pulzuskapcsoló segítségével
  • Erőteljes, 1200 W teljesítmény, a kés sebessége pedig akár 25825 fordulat/perc
  • Innovatív vágópengék a hatékonyabb aprítás érdekében
  • Nagy, 1,2 l térfogatú keverőedény
  • Két praktikus, hordozható, könnyű, tartós és egészségre ártalmatlan tritánból készült pohár
  • Kábelhossz: 107 cm

DOMO három az egyben

Klasszikus asztali turmixgépre van szükséged, hogy gyerekeidnek iskolai smoothie tízórait készíts, vagy kávébabot szeretnél darálni? A DOMO DO9185BL mixert sokoldalúan használhatod. Az 1,2 l térfogatú keverőedényben egy 4 tagú család számára készíthetsz italt. A fedél nyílásán keresztül keverés közben is kényelmesen hozzáadhatsz még több alapanyagot. A keverés során a gyümölcsök és zöldségek megőrzik az értékes vitaminok és tápanyagok maximális mennyiségét, az innovatív formájú vágópengéknek és a nagy, 17215-25825 percenkénti fordulatszámú teljesítménynek köszönhetően. A DOMO mixer teljes terhelés mellett is megtartja nagy sebességét.

Smoothie "to go"

Többé nem kell a nagy keverőedény tartalmát áttenned egy kisebb edénybe. A DOMO két praktikus, hordozható poharat kínál neked kétféle méretben - térfogatuk 530 ml és 710 ml -, amelyekben turmixodat egyszerűen elkészítheted, és bárhová magaddal viheted. Az elkészítés könnyű. Töltsd meg a poharat a kívánt tartalommal, csavard rá a keverőkést, rögzítsd a turmixgépre, és pillanatok alatt készen van. Ezután csavard a pohárra a zárható ivónyílású fedelet, és már indulhatsz is. Az egészséges reggeli vagy uzsonna így mindig nálad lesz. A poharak nagyon tartósak, tritánból, azaz egy különleges, könnyű, strapabíró, BPA mentes műanyagból készültek. Az anyag nem szívja magába a nemkívánatos szagokat, a poharak pedig mosogatógépben gond nélkül elmoshatók.

Paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Maximum fordulatszám
25 825 ford/perc Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
1,2 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Maximum fordulatszám
25 825 ford/perc Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
1,2 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
3 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOMO DO9185BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO9185BL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOMO DO9185BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO9185BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO9185BL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ