AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Domoclip DOC144

Termékkatalógus
Domoclip DOC144
5 1 értékelés
Fritőz - 1300W teljesítmény, garantálja az állandó beállított hőmérséklet tartását, tökéletes sütéshez, űrtartam 1l, matt rozsdamentes acél burkolat, tapadásmentes felülete a belső edényen, állítható hőmérséklet akár 190 °C-ig, LED világítás,túlmelegedés elleni védelem, levehető fedél, rozsdamentes acél kosár fogantyúval
Kód:  DOM008 Termékszám:  DOC144 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip DOC144

Praktikus fritőz alacsony olajfogyasztással. Kényelmesen illik a legkisebb konyhákba és segítségével könnyedén elkészíti a legínycsiklandóbb sült finomságokat. Az állítható hőmérséklettel egyszerűen megszabhatja a sütés intenzitását, így ételei annyira sülnek át amennyire Ön akarja. A sütő egy levehető fedővel, valamint egy minőségi fogantyúval ellátot rozsdamentes acél kosárral van ellátva.

Hála a tapadásmentes belső felületnek a karbantartása gyerekjáték. Többé nem probléma az ételmaradványok eltakarítása. Természetesen beépített túlmelegedés elleni védelemmel és a csúszásmentes talpakkal is el van látva. Lenyűgözi majd modern és időtálló rozsdamentes acél külső nyújtotta látvány.

Erőteljes mini olajsütő remek megjelenéssel

  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél
  • Állítható hőmérséklet akár 190 °C-ig
  • Tapadásmentes bevonat a belső edényen
  • Led világítás
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Levehető fedél
  • Rozsdamentes acél kosár fogantyúval
  • Csúszásgátló lábak

 

További információk

Űrtartam:
1 l

Fogyasztás:
1300 W

 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Domoclip DOC144 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOC144. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Domoclip DOC144. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Domoclip DOC144. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domoclip DOC144.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ