AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Domoclip DOD135

Termékkatalógus
Domoclip DOD135
5 1 értékelés
Filteres kávéfőző 600 W teljesítmény, beépített kávédaráló, 0,6 literes üvegkancsó, használható őrölt és szemes kávé is, LED kijelző, be/ki kapcsoló, automatikus kikapcsolás, rozsdamentes acél / műanyag
Kód:  DOM010 Termékszám:  DOD135

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip DOD135

Csak egy gombnyomásnyira a frissen őrölt és főzött kávétól? A francia Domoclip márka kávéfőzőjével ez az álom egyszeriben valósággá válik. Készíts vele egy finom filteres kávét, ehhez nem csak őrölt kávét használhatsz, hanem egész kávészemeket is. A beépített kávédarálóval közvetlenül az "életelixíred" elkészítése előtt őrli meg a szemeket, így az illóolajok a lehető legjobb állapotban kerülnek a kávéba, amelyet még jobban kiélvezhetsz. 

Fő jellemzők

  • Beépített daráló a mindig frissen őrölt kávéért
  • A tartály térfogata 600 ml -  elegendő 3-4 csészére
  • Szemes és őrölt kávé is használható
  • Nagyon egyszerű kezelés egyetlen gombbal
  • Automatikus kikapcsolás
  • Elegáns fekete-ezüst design, kompakt méretek

Kávé bekötött szemmel

Élvezd a kiváló, telt aromájú kávét bármilyen körülmények között. Még reggeli félálomban is játszi könnyedséggel tudod megnyomni a gombot, és ezzel elindítod a kávéfőzés folyamatát. A tartály bőven elég akár 4 csésze filteres kávéhoz, így a látogatókat is gyorsan meg tudod vendégelni. 

További információk:

Teljesítmény:
600 W

Az üvegkancsó  tisztítható mosogatógépben :
Igen

Méretek:
27,2 × 19,3 × 30 cm

 
Megjegyzés:
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Domoclip DOD135 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOD135. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Domoclip DOD135. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domoclip DOD135.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ