Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Domoclip DOP166

Termékkatalógus
Domoclip DOP166
Konyhai robotgép A sütési funkciók és digitális mérlegek, 1200W, 12 funkció, rozsdamentes acél tál egy 2,5 literes, fedővel bezárása és megnyitása hozzátéve összetevők, manuális hőfok, időzítő 90 perc, digitális kijelző, a kikapcsolási szint 12, 5 előre beállított programokat ( levesek, gőz program lassú főzés, előkészítése desszertek, súlyozás), impulzus funkció és turbó funkcióval, állítsa a hőmérséklet 30-120 ° C, automatikus kikapcsolás a sípolás, biztonsági zár, kiegészítők: rozsdamentes acél kosár, hőálló spatula, rozsdamentes acél kés , szerelék korbácsolás, csúszásmentes lábak, könnyű telepítés és karbantartás, és fehér színben
Kód:  GASKRO007 Termékszám:  DOP166

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip DOP166

Paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 200 W Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Domoclip DOP166 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOP166. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Domoclip DOP166. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Domoclip DOP166. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domoclip DOP166.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ