Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Domoclip hűtőkockák GS121

Termékkatalógus
Domoclip hűtőkockák GS121
3,5 4 értékelés
Borozó szett - 4db rozsdamentes acélból készült fém kockák amelyek üdítők hűtésére szolgálnak
Kód:  SPTsc1533 Termékszám:  GS121

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Domoclip hűtőkockák GS121

Élvezd az üdítőd tökéletes ízét anélkül, hogy jégkockákkal kellene felhigítanod, ezeknek a rozsdamentes acélból készült hűtőkockáknak köszönhetően. Elég betenni a kockákat a hűtőszekrénybe egy pár órára, használatuk előtt. Ezek a hűtőkockák az italt nem higítják, és semmilyen szagot nem hagynak maguk után. Egy praktikus zsák is tartozik a szetthez, amelyben könnyedén tárolhatóak, illetve szükség esetén szállíthatóak is.

Legfontosabb jellemzők

  • 4db-os szett
  • Rozsdamentes acél
  • Whisky, és egyéb italok hűtésére
  • Nincs kellemetlen illata

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Domoclip hűtőkockák GS121 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip Sada chladících kostek GS121. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Domoclip Súprava chladiacich kociek GS121. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Set Domino GS121 Edelstahl-Kühlwürfel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Set Domino GS121 Edelstahl-Kühlwürfel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ