Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Döntő MX200 250 GB mSATA

Termékkatalógus
Döntő MX200 250 GB mSATA
4,7 25 értékelés
SSD meghajtó mSATA, SATA III, olvasás akár 555 megabájt / sec, írjon akár 500MB / s
Kód:  CR006z2b Termékszám:  CT250MX200SSD3 Gyártó honlapja:

Döntő MX200 250 GB mSATA

Dolgozzon hatékonyabban és ami a legfontosabb gyorsabb! Nagy sebességű SSD Crucial MX200 egy másik áttörés az innováció, hogy ez egy gyors start rendszernek, dolgozni fájlokat és alkalmazásokat, vagy az energiatakarékosság, és ezáltal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát notebook.Szekvenciális átviteli sebesség 555 MB / s olvasás és akár 500 MB / s írásra.

SSD tervezték széles körű lehetőségek egy dupla lemezt vagy notebook alaplap foglalat mSATA és még sokan mások. 20násobných eléri a sebességet, mint a hagyományos mechanikus meghajtók és az egyik fő előnyei közé tartozik a képességét, hogy dolgozni tömörített és tömörítetlen fájlokat sebességcsökkenés nélkül. Tartozik a hi-end szegmensben tükrözi számos olyan technológiát, mint a Dynamic Write Acceleration gyorsabb olvasási és írási vagy TRIM használják kiegyensúlyozottabb és gazdaságosabb írásával az SSD meghajtót.Használata TRIM parancs nincs gond újra regisztrált memória blokkok. Ez a parancs lett kifejlesztve üzembe SSD egy állam üres képernyő és nem lehet lassul az olvasási és írási az adatokat. Az adatbiztonság érdekel 256bit hardveres titkosítás és az Adaptive hővédelemért nincs túlmelegedés.

Döntő MX200 ideális választás azok számára, akik nem akarnak időt pazarolni arra vár, hogy betölti intenzív alkalmazások, és szükség villámlás és biztonságos hozzáférést a fájlokat. Az egész számítógépes munka lesz az Ön számára sokkal gyorsabb, ezért még élvezetesebbé.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Döntő MX200 250 GB mSATA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial MX200 250GB mSATA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial MX200 250GB mSATA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial mSATA MX200 250 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial mSATA MX200 250 GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ