Shop roku Shop roku

Crucial MX300 525GB

Termékkatalógus
Crucial MX300 525GB
4,9 67 értékelés
SSD meghajtó - 2.5" , SATA III, olvasási sebesség akár 510MB/s, írási sebesség akár 510 MB/s, Micron® 3D TLC NAND technológia, Acronis® True Image HD, 7mm
Kód:  CR006z4c Termékszám:  CT525MX300SSD1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crucial MX300 525GB

Növelje a számítógép teljesítményét, állóképességét és általános hatékonyságát. Indítás csupán néhány másodpercbe telik, így nem bosszantanak többé lassú betöltő programok. Az MX300 nagyon jó teljesítményt nyújt 525GB kapacitással, így ha gyors és nagy tárhelyet keresel, erre a lemezre van szükséged csodálatos jellemzőkkel. Még többet kaphatsz a számítógépedtől, ha felerősíted  "viselkedésének" minden aspektusát.

Legfontosabb jellemzői

  • SSD kiegyensúlyozott és vonzó paraméterekkel
  • Nagy sebességű írási / olvasási szekvenciális és véletlenszerű műveletek
  • Native Write Acceleration: gyorsabb működés állandó terhelésnél
  • Akár 90% -kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos meghajtók esetében
  • Hardveres titkosítás (256bit. AES, TCG Opal 2.0, IEEE-1667)
  • Hirtelen áramkimaradás és a túl magas hőmérséklet elleni védelem
  • Cloning Acronis True Image HD

Azonnali javulás

Az MX300 legfeljebb 530 MB / s olvasási sebességet és legfeljebb 510 MB / s sebességet képes elérni az összes fájltípus esetében, ezért szinte azonnal indítitást eredményez, csökkenti a betöltési időt, és még az igényes alkalmazások is könnyebben használhatók. Az Exclusive Native Write Acceleration technológia megbízható és gyors adatgyűjtési módszereket biztosít, így a teljesítmény folyamatosan stagnál.

Egyéb előnyök

A lemezek kifinomult 3D NAND cellákat alkalmaznak a sebesség és az élettartam növelése érdekében. A lemezt egy adaptív hővédő technológia védi, amely dinamikusan szabályozza az összetevők használatát, attól függően, hogy miként használja a lemezt. Emellett az Extreme Energy Efficiency akár 90% -kal magasabb energiatakarékosságot biztsít, mint a tipikus lemezmeghajtók esetében, növelve az akkumulátor élettartamát.

Cégek számára

A vállalati szféra számára számos védelmi funkciót alkalmaztak. Az érzékeny információk biztonságban tarthatóak a 256 bites AES titkosítással hackerek és tolvajok ellen, ami szintén fontos lehet bankok és kórházak számára. A Crucial MX300 egyike azon kevés modellnek, mely megfelel a Microsoft eDrive, IEEE - 1667 és TCG Opal 2.0 titkosítási szabványoknak.

 

Paraméterek

Méret

Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Random olvasási sebesség
92 000 IOPS Kész!
Random írási sebesség
83 000 IOPS Kész!
Olvasási sebesség
530 MB/s Kész!
Írási sebesség
510 MB/s Kész!

Cellaméret

Cellaméret
TLC (Triple-Level Cell) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial MX300 525GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial MX300 525GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial MX300 525 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial MX300 525GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial MX300 525GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ