AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Doogee F7 Pro arany

Termékkatalógus
Doogee F7 Pro arany
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 5,7" IPS 1920x1080, MTK6797 tízmagos processzor, 4 GB RAM, 32 GB belső tárhely, Dual SIM, kamera: 21 Mpx + 8 Mpx, 4000 mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  DGE015c Termékszám:  PH2072 Gyártó honlapja:

Doogee F7 Pro arany

telefon funkciók

le
Doogee F7 Pro

le
Doogee F7 Pro
Úhlopříčka displeje

5,7"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 6.0

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4000 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

Ismeretlen

(Paraméter nem található)

Rozměry

159,6 × 82,1 × 9,5 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

21 MPx

Kamera

Připojení

4G LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

Ismeretlen

(Paraméter nem található)

Váha

180 g

Telefon tömege

A Doogee F7 Pro mobiltelefon elsősorban a maga teljesítményével fogja elnyerni a tetszésed, ám a Doogee még a designra is gondolt. A mobiltelefon hátlapja kemény fémből készült, és kellemesen hat majd a 2,5D-s lekerekített előlapi üveg is, amely alatt ott lapul az 5,7”-es HD felbontású érintőképernyő. A „motorháztető” alatt tízmagos processzor zakatol, amely még a leghardverigényesebb játékokkal és alkalmazásokkal is játszva megbirkózik. A processzornak 4 GB rendszermemória is besegít, amely tökéletesen elegendő az alkalmazások és a böngésző teljesértékű futtatásához, és még a játékoktól sem ijed meg. A mobiltelefon előtelepített Android 6.0 operációs rendszerrel is el lett látva, és új funkciók egész sorát támogatja, mint például az akkumulátor-kímélő üzemmód és a továbbfejlesztett multitasking. Az egésznapos üzemidőről a 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik.

A Doogee F7 Pro mobiltelefon legfőbb jellemzői:

  • Designos kidolgozottság nagyteljesítményű alkatrészekkel
  • Az előlapon szinte észrevehetetlenül ott ékeskedik az 5,7”-es kijelző
  • Támogatja a Dual SIM funkciót
  • Nagyteljesítményű processzor a mindennapi munkához és a játékok játszásához
  • Elegendő belső tárhely micro SD kártyával történő bővíthetőséghez
  • A nagykapacitású akkumulátor garantálja az egésznapos üzemidőt

Nagy kijelző HD felbontással

Az előlapon nem lehet nem észrevenni a nagy 5,7”-es kijelzőt a maga lekerekített élekkel rendelkező 2,5D üveggel. Hála az 1920 x 1080 felbontásnak, végre kiélvezheted a videókat és a filmeket gyönyörű FullHD minőségben. A kijelző az IPS technológiának köszönhetően nagyszerű betekintési szögekkel tud szolgálni, még tűző napsütésben is. A kijelző úgy lett kialakítva, hogy a virtuális valóság és kiterjesztett valóság szemüvegekkel is használható legyen. A kijelző kiválóan olvasható, a kép éles és gazdag színvilágú. A kijelzőn számos érzékelő lett elhelyezve, és még helyett kapott egy 8 Mpx-es szelfikamera is a szelfik készítéséhez és a videohívások lebonyolításához. Mindemellett pedig a kijelző alatt ott található a három szoftveres gomb is a mobiltelefon vezérlését szolgálva.

Kamera a mindennapi fotózáshoz

A mobiltelefon hátoldalán megtalálható a 21 Mpx-es szenzor a fotózáshoz és videokészítéshez. Ez a kamera automatikus élességállítás és korrekció funkcióval is rendelkezik, tehát semmi mással sem kell törődnöd, minthogy megnyomd a kioldás gombot. A kamera LED vakuval is el lett látva, hogy még kedvezőtlen fényviszonyok között is fotózhass, ám még zseblámpaként is használható. Az elülső kamera kiválóan felhasználható videohívásokhoz, ugyanis 8 Mpx-es felbontással rendelkezik, amely teljes mértékben elegendő, ráadásul nagyszerű eszköz a manapság igen népszerű szelfikészítéshez. A felvételbe az összes barátod belefér a széles látószögnek köszönhetően. A hátsó kamera alatt helyezkedik el az ujjlenyomat-olvasó, amely a gyors azonosításodhoz szolgál. A kioldás pedig nem tart tovább 0,1 másodpercnél. Az ujjlenyomat-olvasó biztonságos és egyszerűen használható.

A Doogee mobiltelefon vezérlése egy kézzel

Egy 5,7”-es mobiltelefonnál nehéz lenne elképzelni, hogy egy kézzel legyen vezérelve. Éppen ezért büszkélkedhet ezen modell egy speciális funkcióval, amely egy egyszerű kézmozdulattal be is kapcsolható a képernyőn. Rögtön azután a kijelző összemegy, és valamelyik általad kiválasztott sarokba csúszik. Minden kisebb lesz, de jóval kényelmesebb, például az üzenetírás egyetlen kézzel. Továbbá még ezen mobiltelefon támogatja, hogy 2 db SIM-kártyát lehessen benne egyidejűleg használni. Hála a Dual SIM funkciónak, nem szükséges újabb mobiltelefont vásárolnod, ebbe az egybe behelyezhető mindkét SIM-kártya, és mindig kiválaszthatod majd, hogy melyik SIM-ről szeretnél üzenetet küldeni vagy hívást indítani.

Gazdag csatlakoztathatóság

Az internethez a Wi-Fi modulon vagy a mobilhálózaton keresztül csatlakozhatsz. A mobiltelefon rendelkezik a manapság standardnak mondható felszereltséggel, tehát elérhető rajta a Bluetooth és a GPS technológia egyaránt. A csatlakozógarnitúránál képviselteti magát a 3,5 mm-es jack csatlakozó a mikrofonos fülhallgató csatlakoztatásához, de nem hiányozhat az USB-C csatlakozó sem, amelyen keresztül a készülék töltése zajlik. A hozzá adott 2A töltővel a mobiltelefont kétszer gyorsabban töltheted fel, mint egy klasszikus töltővel.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,7" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,7" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
21 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
154 mm Kész!
Szélesség
77,1 mm Kész!
Mélység
9,9 mm Kész!
Súly
180 g Kész!
Szín
Aranyszínű Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
21 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
10 × Kész!
Processzor frekvencia
2,5 GHz (2 500 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6797 (Helio X20) Kész!
Grafikus gyorsító
Mali T880 MP4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee F7 Pro arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee F7 Pro zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee F7 Pre zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee F7 Pro Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee F7 Pro Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ