Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Doogee S40 Lite fekete

Termékkatalógus
Doogee S40 Lite fekete
4,1 9 értékelés
Mobiltelefon - 5,5"-es kijelző, 960 × 480, IPS kijelző, 4 magos MediaTek MT6580 processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, akár 128 GB kapacitású Micro SD, 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 5 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, Jack (3,5mm), Micro USB, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, IP68 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 4650 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  DGE2331xb1 Termékszám:  DGE000532

Doogee S40 Lite fekete

A(z) Doogee S40 Lite fekete készülék esetében azonnal egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A duális kamera jóvoltából lenyűgöző fényképeket és videókat készíthetsz vele. A memória mérete 2 GB. Teljesítőképessége szempontjából kezdőknek ajánlott. A(z) 16 GB kapacitású belső tárhely bőségesen elegendő, hiszen minden fontos alkalmazásnak és még a fényképeknek is jut hely. A(z) Doogee S40 Lite fekete okostelefont komoly kapacitású 4650 mAh akkumulátor látja el energiával. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is felszerelték. Nagyon erős, ütésálló felépítése boldoggá teszi majd azokat, akik gyakran ejtik le telefonjukat. A max. magasság, ahonnan relatíve biztonságosan leejtheted 1,5 m. Vízálló kivitele életmentő lehet. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68.

A(z) Doogee S40 Lite fekete okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • SIM-kártya: Hibrid
  • Ütésálló kivitel
  • Vízálló kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • MediaTek MT6580 processzor és 2 GB memória
  • GPU: Mali 400 MP2
  • A(z) 16 GB kapacitású belső memória egy MicroSD kartyával könnyen növelhető
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 2
  • MicroSD slot a tárhely bővítéséhez
  • Gyorstöltés funkció
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval
  • A(z) Doogee mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Doogee S40 Lite fekete telefon kijelzője és kamerája

képátlójú kijelző VGA felbontással rendelkezik. Komoly pozitívuma, hogy IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Doogee S40 Lite fekete okostelefon duális hátulsó kamerájával a fő lencse felbontása pedig 8Mpx (f/2,2) fölöttébb elégedett leszel. A gyors és hatékony autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy kis praktikus dióda plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Doogee S40 Lite fekete praktikus funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg két SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második a memóriakártya helyére megy. A belső memória kapacitása könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Doogee S40 Lite fekete telefon adatainak biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobil instant feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
960 × 480 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
960 × 480 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/2,2 Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 650 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
2 GB Kész!
Belső memória
16 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz (1 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6580 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali 400 MP2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 9.0 Pie Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Múlthéten vettük ezt a telefont, a hangszórójával valami baj van, ha telefonálunk sokszor csak kihangosítva lehet hallani a másik felet. Néha lehet csak simán is, de nagyon sokszor nem. Mi a teendő

Mennyibe kerül ron.-ba a telcsi és a kiszállítás Romániába szatmárnémeti Nagykároly Petöfi Sándor. 71.-re Németi Zsoltnak.

Mennyibe kerül ron.-ba a telcsi és a kiszállítás Romániába szatmárnémeti Nagykároly Petöfi Sándor. 71.-re Németi Zsoltnak.

Kérdések és válaszok: Doogee S40 Lite fekete
Kiegészítők: Doogee S40 Lite fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee S40 Lite černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee S40 Lite čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee S40 Lite schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee S40 Lite schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ