Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete

Termékkatalógus
Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete
4,1 8 értékelés
Mobiltelefon - 5,45"-es IPS kijelző 1440 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 32 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek MT6762M (Helio A22) processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2) fő kamera + 2Mpx teleobjektív, 8Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP69K vízálló, SOS gomb, 6300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  DGE2368b1 Termékszám:  DGE001895

Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete

Ez a fejlett Doogee S41 PRO mobiltelefon szerves részét képezi az ellenálló a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 3 hátlapi kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 5,45" -es képernyővel rendelkezik, így a közepes méretű kategóriába esik. Belül hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 4 magos MediaTek MT6762M (Helio A22) processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 32GB belső memória áll rendelkezésre. Az elégséges energiát a tartós, 6300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Mivel ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. Biztos értékelni fogod tartós és ellenálló kialakítását. Könnyedén ellenáll a földre esésnek 1,5 m magasságból. IP69K szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a modern Doogee okostelefon 2022 óta van a piacon.

Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...

Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete okostelefon lényeges paraméterei

  • Ez az ellenálló Doogee okostelefon 5,45" méretű képernyővel készült
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 4 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával funkcionál
  • Az elégséges energiát a tartós, 6300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Szerkezete víz- és ütésálló az IP69K szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot, ha lezuhan 1,5 m magasból
  • A fő hátlapi kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 5,45"méretű kijelzőt kapott
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 400 Nits fényerőt képes biztosítani
  • A fő funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 32 GB belső tárhely van biztosítva
  • Az integrált memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 6300 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a nagyszerű Doogee telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlen lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Doogee telefonnal tölthetünk el, mivel 5,45" IPS típusú kijelzője, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Doogee mobiltelefon 400 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...

Örökíts meg minden gyönyörű pillanatot

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen részét képezi a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Doogee okostelefon rendelkezik 13Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es teleobjektívvel. Ezzel a lenyűgöző Doogee okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket. A 3D-s modellek rögzítésében a mélységi kamera lesz segítségünkre, amely akkor is képes optimalizálni a fotókat, ha a téma távolabb van az objektívtől.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen strapabíró Doogee mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6300 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. Ellátták vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 5 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...

Ezen Doogee okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A remek Doogee mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatás jellemzi, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 4 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy játszunk, miközben más alkalmazások is futnak a háttérben. A fájlok, fotók és videók eltárolására 32 GB belső tárhely van biztosítva, ami biztosan nem telik be gyorsan, ezáltal nagy mennyiségű filmet, zenét vagy játékot tárolhatunk rajta. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő képesek vagyunk bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ezen Doogee okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...
Mobiltelefon Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Használd ki az élet minden percét a népszerű Doogee mobiltelefonnal. FM rádióval is fel van szerelve. Rendelkezésre áll egy SOS gomb arra az esetre, ha egészségügyi probléma miatt a segélyvonalat kellene hívnunk. Természetesen rendelkezik egy jelző diódával. Ezáltal jelezni tudja a különböző eseményeket és állapotváltozásokat anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

162 × 77,8 × 16,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

261 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
5,45" Kész!
Kijelző felbontása
1440 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,45" Kész!
Kijelző felbontása
1440 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
720p (HD) 30fps, 640 × 480 (VGA) Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Mélységi kamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 300 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6762M (Helio A22) Kész!
Grafikus gyorsító
IMG GE8300 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee S41 Pro 4GB/32GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee S41 Pro 4 GB/32 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee S41 Pro 4 GB /32 GB - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee S41 Pro 4 GB /32 GB - schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ