30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Doogee Shoot2 16GB

Termékkatalógus
Doogee Shoot2 16GB
4,2 7 értékelés
Mobiltelefon - 5.0" IPS 1280x720, 1,3GHz-es MT6580A cortex-A7 Quad Core processzor, 2GB RAM, 16GB belső memória, 5+5Mpx dupla hátlapi kamera + 5Mpx előlapi kamera, 2G/3G, micro USB 2.0, Dual SIM, kártyafüggetlen, GPS, GPRS, ujjlenyomat-olvasó, 3360mAh akkumulátor, Android 7.0 Nougat
Kód:  DGE2002ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Doogee Shoot2 16GB

A telefon funkciói

142,6 mm

Off
Doogee Shoot 2 kijelző

72,6 mm

Off
Doogee Shoot 2 hátsó nézet

9,5 mm

Telefon tömege: 190 g

Kijelző átlója

5"

Átlós képernyő

Operációs rendszer típusa

Android 7

Az operációs rendszer típusa

akkumulátor típusa

3 360 mAh

Akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2 × mikro SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

72,6 × 142,6 × 9,5 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Belső memória

16 GB

Belső memória

Kamera típusa

5 + 5 Mpx

Kamera

Kapcsolat

3G

A leggyorsabb internet

SD kártya

Nincs

Memóriakártya-nyílás

Tömeg

190 g

A telefon tömege

A Doogee márka megfizethető, de meglepően minőségi okostelefon gyártóvá nőtte ki magát rövid idő alatt. Az új Doogee Shoot 2 modell olyan izgalmas funkciókkal érkezik, mint például az ujjlenyomat-olvasó és a dupla hátsó kamera. Emellett másik előnye, hogy az Android 7 operációs rendszert használja.

A Doogee Shoot 2 ezüst okostelefon főbb jellemzői

  • Megfizethető okostelefon, 5"-os kijelzővel
  • Az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik az adatbiztonságról
  • Dupla hátsó kamera
  • Az adott árkategóriában minőségi tervezést kínál
  • Akkumulátor 3360 mAh extra kapacitással
  • Android 7 operációs rendszer

5" kijelző HD felbontással

A Doogee Shoot 2 telefon 5"-os kijelzővel rendelkezik, amely 1,280 × 720 pixeles HD felbontással büszkélkedhet. Ez egy IPS kijelző is egyben, ami azt jelenti, hogy bármilyen szögből rendkívül könnyen olvasható. A kijelzőt különleges, 2,5D üveg borítja, amelynek köszönhetően a készüléket kényelmes a kézben tartani, illetve ellenállóbb a nemkívánatos esésekkel szemben. A kijelző felett helyezkedik el a hangszóró a telefonáláshoz, a zoom és az elülső 5Mpx kamera is. Emellett a kijelző alján egy pár érintőgomb is található a home gomb mellett, amivel visszatérhetsz a kezdőképernyőre.

Doogee Shoot 2 kettős kamerával

Még az igazán kedvező árú modell esetében is élvezhető a fotózás, a Doogee Shoot 2 ugyanis egy f/2,8 rekeszértékű dupla kamerával büszkélkedhet. Az egyik érzékelő szokványos RGB, míg a másik monokróm.

Modern szoftver és számos funkció

A telefon Dual SIM funkcióval rendelkezik, így akár mindkét SIM-kártyát használhatod egyszerre anélkül, hogy váltogatnod kellene a kártyákat vagy a telefonokat. Ezért is fontos az ujjlenyomat-érzékelő jelenléte, amely gondoskodik a bizalmas adatok védelméről. A készülék másik előnyös tulajdonsága az Android 7 operációs rendszer használata, ami fokozott biztonságot, sebességet és még teljesebb felhasználói élményt biztosít.


Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee Shoot2 16GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee Shoot2 16GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee Shoot 2 16 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee Shoot2 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee Shoot2 16GB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ