Dr Mayer GTS2080

Termékkatalógus
Dr Mayer GTS2080
5 1 értékelés
Elektromos fogkefe akár 48.000 ciklus / perc optimális teljesítményét minimális nyomás és a törzs, 5 tisztítási mód, a belső Li-ion akkumulátor akár 1 hónap működés, az időzítő 2 percig és a kortárs ergonomikus kialakítás indukciós töltő az akkumulátor élettartamát jelző, beépített akkumulátor talapzaton
Kód:  DRMAZK016 Termékszám:  GTS2080    Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dr Mayer GTS2080

Adja fogai számára a legjobbat. A Dr. Mayer GTS2080 elektromos fogkefe az eredménye a több évtizedes kutatásnak a szájhigénia területén. A fejlett technológia, melyen a Dr. Mayer alapul megbízhatóan megtisztítja fogait a lepedéktől, tisztán tartja őket és egészségesen. A GTS2080 5 tisztító móddal rendelkezik, ezenkívül egy időzítővel optimális fogápolás érdekében és ergonomikus alakjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. A Dr. Mayer fogkefe, hagyományos vagy oszcilláló keféknél nagyobb hatékonyságát klinikailag is bizonyították.

A Dr. Mayer GTS2080 fogkefe főbb jellemzői

  • Fehér színű Dr. Mayer elektromos fogkefe 5 móddal
  • Hosszú akkumulátor-élettartam, köszönhetően a Li-ion akkumulátornak
  • Akkumulátoros talapzat
  • A Dr. Mayer GTS2080 fogkeféhez tartozik egy időzítő, az optimális tisztítási hossz betartásához
  • Minőségi sörték és ergonomikus markolatforma
  • Töltöttségi szint indikátor

Akár 180 perc fogmosás a Dr. Mayer fogkefével

Válasszon egyet az öt tisztítási mód közül, és egy ragyogó mosolyt kap cserébe. A Dr. Mayer GTS2080 fogkefét be lehet állítani a klasszikus tisztításra, fehérítésre, polírozásra, masszázsra vagy akár egy speciális módra is, amely érzékeny fogakra van. A fogkefe Li-ion akkumulátorral való egyetlen töltése akár 180 percig is elég, ami pontosan napi 3 fogmosás egy hónapon keresztül. Emellett tökéletesen rálátása lehet a helyzetre - mivel az indukciós töltő, mely az akkumulátor töltöttségét jelzi, mindig mutatja, hogy a fogkefének szüksége van-e töltésre.

A GTS2080 garantálja a tökéletes eredményt

Ahhoz, hogy a javasolt két perces fogmosási időt be tudja tartani, többé már nem kell magával vinnie az óráját a fürdőszobába. Csupán a Dr. Mayer GTS2080 fogkefén egyszerűen beállítja az időzítőt, mely 30 másodperces intervallumonként jelzi, hogy mely tisztítási terület következik. A fogkefe 48 000 ciklust képes kezelni percenként. Mindezt optimális nyomás és terhelés mellett. A Dr. Mayer GTS2080 fogkefe kiváló minőségű sörtéi segítenek tökéletesíténi a fogak és az íny állapotát.

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dr Mayer GTS2080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr. Mayer GTS2080   . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dr. Mayer GTS2080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2080.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ