A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

Dr. Mayer WT6000 otthoni szájzuhany

Termékkatalógus
Dr. Mayer WT6000 otthoni szájzuhany
4,1 36 értékelés
Elektromos szájzuhany - szájcenter, alkalmas hídra, koronára és fogszabályzóra, fúvóka típusa szabvány és fogszabályzós, 6 fúvóka a csomagban, tartály térfogata 600 ml, forgófej, 10 intentizási szint, egységes sugár és masszázs üzemmód, 1400 percenkénti impulzus, víznyomás 0,5 - 6 bar, hálózati tápellátás, töltőállvány a csomag része, méretek 20,5 × 14,5 × 14,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,00 kg
18 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DRMAUS004 Termékszám:  WT6000
Dr. Mayer WT6000 otthoni szájzuhany 18 990 Ft Felbontott raktáron

Dr. Mayer WT6000 otthoni szájzuhany

Dr. Mayer WT6000 otthoni szájzuhany egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Antibakteriális hatás

A Dr. Mayer szájzuhany a baktériumokat megbízható módon távolítja el azon helyekről is, amelyekhez fogkefe vagy fogselyem segítségével sem fér hozzá. A fogközi helyek és az íny (különösen a fog körüli redők) szakszerű ellátást igényelnek. A tökéletes szájhigiénia érdekében kezelje azokat a praktikus Tornado szájzuhannyal. A készülék használata fogkoronák, hidak és fogszabályzók körüli érzékeny területek tisztítására fogorvosok által ajánlott.

le
Antibakteriální ústní sprcha Dr. Mayer

Oda mutat, ahol a fogkefék kudarcot vallottak


le
Ústní sprcha Tornado stimuluje dásně

Erősíti az ínyt

A Tornado szájzuhany kellemes és serkentő masszázsban részesíti az ínyt, amely jobb vérkeringésben nyilvánul meg. Ennek eredményeként az íny megerősödik, de elsősorban megőrzi egészséges voltát. Amennyiben parodontózis kínozná a szájzuhany jelentősen segíthet állapotán.


Felhasználói kényelem

A szájzuhany további előnye a többfunkciós fogantyú, amelynek köszönhetően az eszköz használata valóban gyerekjáték. A fogantyú és a szórófej 360°-ban elforgatható így a vízsugár könnyen a szájüreg bármely pontjára irányítható. A készüléket a fogantyún található gomb segítségével állíthatja meg. A tíz fokozatú nyomásszabályozó szintén a fogantyún került elhelyezésre. A zuhany percenként akár 1400 impulzust is kibocsáthat.

le
Ústní sprcha Dr. Mayer - multifunkční rukojeť

Ergonomikus fogantyú


le
Ústní sprcha Tornado - vyměnitelné nástavce

Cserélhető fúvókák

Kiváló kidolgozás

Személyes preferenciájának megfelelően négy rendelkezésre álló tartozék közül választhat. Mivel a szájápolás számos követelménnyel jár így a csomag összesen 6 fúvókát tartalmaz. A csomag része 3 standard szórófej, egy nyelv kefe, egy fogszabályzó tisztító és egy zsebszórófej. Ezek kényelmes tárolását a beépített tároló teszi lehetővé. Töltse színültig a 600 ml űrtartalmú fedéllel ellátott tartályt így nem kell az állandó utántöltéssel bajlódnia. Az eszköz tökéletes útitársa lesz, ugyanis az a 100-tól egészen a 240 V-ig terjedő feszültségtartománnyal kompatibilis és hálózati adapterje bármilyen elektromos hálózat esetén használható.


Műszaki adatok

  • Tanúsítványok: EU (CE), USA (FDA regisztrált)
  • RoHS irányelv: eleget tesz
  • Anyag: PP műanyag tartály, ABS műanyag fogantyú
  • Szín: fehér, zöld
  • Méretek (Ma x Sz x Mé): 205 x 145 x 145 mm
le
Elektrická ústní sprcha Dr. Mayer s EU certifikací

Paraméterek

Szélesség
14,5 cm Kész!
Magasság
20,5 cm Kész!
Mélység
14,5 cm Kész!
Tömeg
0 kg Kész!
Ország
Csehország Kész!

Méret & súly

Szélesség
14,5 cm Kész!
Magasság
20,5 cm Kész!
Mélység
14,5 cm Kész!
Tömeg
0 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Típus
Szájzuhany Kész!
Rendeltetés
Felnőtteknek Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
6 db Kész!

Típus

Típus
Szájcenter Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
600 ml (0,6 l) Kész!
Intenzitási szintek
10 Kész!
Percenkénti impulzus
1 400 Kész!
Min. víznyomás
0,5 bar Kész!
Max. víznyomás
6 bar Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm Önöket! Érdeklődnék, hogy mennyire tartós a szájzuhany, mert ahol érdeklődtem a hasonló termék után, ott azt a felvilágosítást kaptam, hogy baj volt a csővel, ahol a víz jön ki. Másképpen nem tudom leírni, mert nem tudom a nevét annak az alkatrésznek. Válaszukat előre is köszönöm!

Kiegészítők: Dr. Mayer WT6000 otthoni szájzuhany
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ