Akvizice ApF HU Slevy s AP+

DreamMachines DM Pad XL

Termékkatalógus
DreamMachines DM Pad XL
Egérpad - gaming egérpad, textil, csúszásmentes alsó rész, vízálló felület, méret: 450x800x3mm
Kód:  DMMPad02 Termékszám:  DM Pad XL Gyártó honlapja:

DreamMachines DM Pad XL

A DreamMachines DM Pad XL egérpad ideális játékokhoz. Az egérpadot olyan játékosok számára tervezték, akiknek gyors mozgásra és pontos irányításra van szükségük. A csúszásmentes alsó rész biztosítja, hogy az alátét még a legádázabb harcok közben sem mozdul el a helyéről, a vízálló felület pedig ellenáll a kiöntött italoknak is. Az alátét mérete 80x45 cm, vastagsága pedig az optimális 3mm.

A DreamMachines DM Pad XL gaming egérpad fő jellemzői

  • Zökkenőmentes és gyors reagálás és pontosság jellemzi
  • Lézeres és optikai egerekkel is használható
  • A felület gyors mozgatást és maximális pontosságot tesz lehtővé
  • A DreamMachines DM Pad XL erős és rugalmas anyagból készült
  • Vízálló felület

Gamereknek tervezve

DreamMachines DM Pad XL lézeres és optikai egerekkel is használható. Játszhatsz a kedvenc egereddel, a lehető legjobb felületen. Az alátét egy speciális csúszásgátló réteggel van bevonva, amely biztosítja, hogy a pad ott marad, ahová tetted, és nem zavar játék közben a csúszkálás. A kényelmes játékot a legkisebb mozgás is megzavarhatja, különösen online játékok esetében. A játékosoknak fontos, hogy a kurzor pontosan ott legyen, ahol kell, és minden ezredmásodperc számít. A DreamMachines DM Pad XL felülete rendkívül gyors mozgatatóságot, ugyanakkor teljes ellenőrzést biztosít a kurzor felett. Az alátét egyedi alapanyagainak köszönhetően precízen mozgathatod az egeret a felület egyik végétől a másikig, anélkül, hogy rontanál a pontosságodon. A pad erős, de rugalmas anyagból készült, ezért hosszú ideig bírja a gyűrődést.

A vízálló felület ellenáll a kiöntött italoknak is

Kiömlött a víz? Semmi probléma. A DreamMachines DM Pad XL vízálló felülettel rendelkezik, így ellenáll kiömlött italoknak. A speciális impregnált felület megakadályozza, hogy a víz beivódjon az alátétbe, így egyszerűen letörölheted a kiömlött vizet, anélkül, hogy a pad sérülne.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DreamMachines DM Pad XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamMachines DM Pad XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DreamMachines DM Pad XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DreamMachines DM Pad XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DreamMachines DM Pad XL.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ