DreamWave Survivor Army Green

Termékkatalógus
DreamWave Survivor Army Green
Bluetooth hangszóró - hordozható, 30W, Bluetooth 4.0, NFC, IPX5, mikrofon, 400A autóakkumulátor vészindító, akár 14 órás üzemidő
Kód:  DRW006a Termékszám:  752423792023 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DreamWave Survivor Army Green

A(z) DreamWave Survivor Army Green Bluetooth hangszóró igazi basszusokat és ugyanakkor tiszta hangmagasságokat is képes visszaadni, így teljesen új dimenzióba emeli a zenehallgatást. Mindezt zavaró vezetékek nélkül! A gondnélküli jelátvitelt a vezeték nélküli Bluetooth technológia szavatolja, ami lehetővé teszi különböző zeneszámok lejátszását a kompatibilis készülékekről. Az NFC technológia segítségével a Bluetooth hangszóró szinte azonnal párosítható. A(z) 30 W teljesítmény szavatolja a tökéletes hangzásról a kisebb házibulikon. A hangszóró akkumulátora 12000 mAh kapacitású, így akár 14 óra folyamatos zenelejátszást biztosít.

A(z) DreamWave Survivor Army Green Bluetooth hangszóró fő tulajdonságai

  • Könnyű párosítás Bluetooth és NFC segítségével
  • A beépített mikrofonnal fogadhatod a bejövő hívásokat is
  • Vízálló kivitel
  • További csatlakozási lehetőség: 3,5mm Jack
  • Max. zenehallgatási idő egy töltéssel: 14 óra
  • Teljesítmény: 30 W
  • Méretek (sz × ma × mé): 390 mm × 174 mm × 130 mm
  • Tömeg: 5,3 kg

A(z) DreamWave Survivor Army Green Bluetooth hangszóró tiszta hangot ad vezetékek szükségessége nélkül

Mindig vidd magaddal, ha kirándulni mész a barátaiddal. Fontos megjegyezni, hogy a(z) DreamWave Survivor Army Green Bluetooth hangszóró nem hallgat el még esőben sem. A belső mikrofon nagy segítség, ha bejövő hívásokat szeretnél fogadni anélkül, hogy elő kéne venned a mobilodat. A(z) DreamWave Survivor Army Green Bluetooth hangszóró hagyományos 3,5 mm-es jack dugóval is párosítható. Végül azt is meg kell jegyezni, hogy a készülék modern megjelenése bárhova jól illik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DreamWave Survivor Army Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamWave Survivor Army Green . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DreamWave Survivor Army Green.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ