Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500

Termékkatalógus
Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500
Szájápolási készlet - 1× Dr. Mayer GTS2065UV szónikus fogkefe + UV-fertőtlenítő, 1× Dr. Mayer WT3500 hordozható szájzuhany; fogkefe, amelynek teljesítménye percenként akár 40 000 rezgési ciklus, 4 tisztítási mód, időzítő, akkumulátor kijelző, UV fertőtlenítő a baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítására, a csomagolásban 3 tisztítófej; elektromos szájzuhany, programok száma: 3, a fúvókák száma a csomagban: 2, a tartály térfogata 170 ml, időzítő, akkumulátoros tápellátás
Kód:  DRMBU579

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500 Megszűnt

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500

A szájüreged pontos ápolásának biztosítására tökéletesen szolgál a Dr.Mayer elektromos fogkefe és elektromos szájzuhany készlete. A professzionális Dr. Mayer GTS2065UV elektromos fogkefe a legkorszerűbb megoldást kínálja a fogak alapos tisztítására és a lepedék eltávolítására. A csúcskategóriás szónikus technológia percenként akár 40 000 rezgési ciklussal és 4 tisztítási móddal gyengéd és maximálisan hatékony fogtisztítást biztosít. A csomag 3 tisztítófejet tartalmaz. A készlet része a Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhany is. A szájzuhanyt úgy tervezték, hogy megbízhatóan eltávolítsa a baktériumokat a szájüreg minden réséből, például az íny fogak körüli redőiből és a fogközökből. A szájzuhany előnye, hogy gyakran eljut olyan helyekre, ahová a fogkefe és a fogselyem nem ér el. Ergonomikus alakú fúvóka, amely teljes 360 fokban forgatható, segít a könnyű kezelésében. Így egyszerűen eljuthatsz, ahová kell. A Dr. Mayer szájzuhany további előnye az intelligens 2 perces időzítő. A Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhanyhoz egy üveg Listerine 500 ml szájvizet is kapsz.



A Dr.Mayer GTS2065UV elektromos fogkefe fő jellemzői

  • A Dr.Mayer GTS2065UV fogkefe háza finom szilikonnal van bevonva, kiváló minőségű sörtékkel
  • 40 000 ciklust produkál percenként
  • 4 módot kínál, nevezetesen tisztítás, finom, fehérítés és masszázs
  • UV-fertőtlenítő a baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítására
  • Beépített újratöltő alap és hosszú üzemidejű Li-ion akkumulátorok
  • A Dr. Mayer szónikus fogkefe akkumulátor állapotjelzővel is rendelkezik
  • 2 perces időzítő a fogmosáshoz
  • A csomag 3 tisztítófejet tartalmaz

A Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhany fő jellemzői

  • Masszírozza és stimulálja az ínyt
  • Víznyomás: 40-90 PSI
  • Ergonomikus kialakítású fúvóka
  • Intelligens 2 perces időzítő
  • Eltávolítja a baktériumokat a fogközökből
  • A csomag része Listerine 500 ml szájvíz

Dr.Mayer GTS2065UV elektromos fogkefe

Esélyük sincs a baktériumoknak

A Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe UV fertőtlenítővel van felszerelve, amely ultraibolya fényt használ a baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítására a tisztítófejen, és megakadályozza a további szaporodásukat. A fogkefe 10 perces időzítővel rendelkezik a fertőtlenítő használatához. Az automatikus aktiválás a fedél bezárásakor és az UV-izzó automatikus kikapcsolása a fedél kinyitásakor magától értetődő.


Higiénikus Dr. Mayer fogkefe

A Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe vízálló háza betartja a legmagasabb szintű higiéniai előírásokat, ahogyan a 3 tisztítófej tárolóhelye is. A szónikus technológia klinikailag bizonyítottan hatékonyabb a foglepedék elleni küzdelemben, mint a hagyományos kézi vagy oszcilláló elektromos fogkefék használata.


A Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe kényelmes használata és hosszú üzemidejű akkumulátora

A finom szilikonnal bevont, könnyű, ergonomikus Dr. Mayer GTS2065UV fogkefe tökéletesen illik a kézbe, és nagyon kényelmes használatot biztosít. A beépített Li-ion akkumulátor töltésenként akár 1 hónap működést is lehetővé tesz. Az akkumulátor állapotáról egy jelzőfény tájékoztat. Az optimális tisztítási idő betartásáért a Dr. Mayer GTS2065 elektromos fogkefe praktikus 2 perces időzítővel rendelkezik.

Dr. Mayer WT3500 elektromos szájzuhany

Tökéletes szájápolás

Az első osztályú ergonomikus kialakításnak köszönhetően bárhová eljuthatsz, ahová kell. A szájzuhanyt a fogorvosok is ajánlják, mivel tökéletesen megtisztítja a koronák, hidak és fogszabályozók környékét. A nagy kapacitású víztartály (170 ml) is jól fog jönni, így zavartalanul megtisztíthatod a szájüregedet. Az elektromos szájzuhany 1400 mAh-s lítium-ion újratölthető akkumulátorral működik.

3 fogtisztítási mód

Normál

Rendszeres fogtisztításra tervezték.

Finom

A finom mód az érzékeny fogak tisztítására szolgál, és kezdők számára alkalmas, akik gyengéd tisztítást igényelnek.

Pulzáló

Az elektromos szájzuhany masszírozni kezdi az ínyt a vérkeringés javítása és a fogak megerősítése érdekében.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Dr. Mayer GTS Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
3 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2065UV + Dr. Mayer WT3500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2065UV + Dr. Mayer WT3500.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ