Durgol Express folyékony, 500 ml

Termékkatalógus
Durgol Express folyékony, 500 ml
4,8 46 értékelés
Vízkőmentesítő 500ml (1x500ml) eltávolítására alkalmas vízkő minden felületről, az otthon, különösen az elektromos vízforralók, kávéfőzők, mosogatógépek, készült ételek krómacél, zuhanyfejek, poharak és vázák
Kód:  EAN3551f Termékszám:  DEX405CS

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Durgol Express folyékony, 500 ml Megszűnt

Durgol Express folyékony, 500 ml

Speciális folyékony vízkőoldó az összes kiváló minőségű konyhai eszközök. Vízkőmentesítő ajánlott eszközöket rendszeresen kávét, tartályok, fém, műanyag vagy üveg (üstök, edények készült krómacél, készülékek tojás, zuhanyrózsák, fúvókák, mosogatógépek, mosógépek és mások.) Ez a vízkőoldó végzi 5-10-szer gyorsabb, mint más márkájú vízkőoldó. Vízkőmentesítő míg gondozó a készülék megakadályozza a korróziót. Alatt vízkőoldó mentesíti üledék. A gyakori és hosszantartó csontritkulás, ennek a folyadéknak a gyógyszer nem okoz korróziót fém belső részeit.

Műszaki paraméterek és előírások:

Jellemzők:
nagyon hatékony
fösvény
biztos

Termék összetétel:
víz
Szulfaminsav 15%
tartósítószerek
összetevők

csomagolás:
500 ml vízkőoldó, használati utasítást a hátsó címke

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Durgol Express folyékony, 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Durgol Express tekutý 500ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Durgol Express tekutý 500 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Durgol Express 500 ml Flüssigkeit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Durgol Express 500 ml Flüssigkeit.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ