Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DUUX Bright Black SMART

Termékkatalógus
DUUX Bright Black SMART
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 55 W teljesítményfelvétel, 27 m² max. ajánlott szobaméret, 32 - 54 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, felszereltség: kijelző, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DUUCV032 Termékszám:  DXPU06
DUUX Bright Black SMART 80 290 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

DUUX Bright Black SMART

DUUX Bright Black SMART egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra egy ilyen modern Duux légtisztító készülék. Könnyedén semlegesítheted vele a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és az effektív HEPA szűrő segít, hogy minden lélegzetvétellel friss levegőt élvezhess. Elegendő teljesítményének köszönhetően 27 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Kifinomult megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító DUUX Bright Black SMART Lifestyle
Légtisztító DUUX Bright Black SMART Jellemzők/technológia

DUUX Bright Black SMART légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen Duux levegőtisztító gép hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA
  • 27 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 200 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A levegő ionizációs funkció javítja a légtisztító hatékonyságát
  • A teljesítmény szabályozható
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A légtisztító könnyen irányítható a mobilalkalmazás segítségével
  • Könnyen leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Egy ilyen modern Duux levegőtisztító gép teljesítménye 55 W
  • A minimális zajszint értéke 32 dB(A), és ez az érték legfeljebb 54 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán neves Duux gyártótól

Ezen Duux légtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A levegő tisztító automatikus üzemmódja a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt a legjobb eredmények érdekében. Nem kell aggódnunk a beállítások miatt, mert minden automatikusan történik a beavatkozásunk nélkül. Természetesen teljesítmény-szabályozás is rendelkezésünkre áll, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kiválasszuk a jelenlegi igényeinknek leginkább megfelelő teljesítményszintet. A beépített időzítőnek köszönhetően a levegő tisztító az általunk megadott idő elteltével kikapcsolja magát. Pontosan azonosítja az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító DUUX Bright Black SMART Tartozékok
Légtisztító DUUX Bright Black SMART Képernyő

Könnyű kezelhetőség és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos Duux légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A levegő tisztító egy mobilalkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. A kiváló minőségű kijelző jeleníti meg a releváns információkat.

Egy ilyen hasznos Duux légtisztító érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Ezen Duux légtisztító nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat hoz létre, amelyek ellensúlyozzák az allergéneket és növelik a levegő tisztaságát. Felgyorsítja a porszemcsék összecsomósodását, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor fő célja, hogy növelje az egész folyamat hatékonyságát, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként szabadon maradnának a levegőben. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is használhatod, mert működése halkabb, és a fényjelzések sem zavarnak.

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Egy ilyen praktikus Duux levegőtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Eme Duux levegőtisztító 200 m³/h kapacitású. A minimális zajszint értéke 32 dB(A), és ez az érték legfeljebb 54 dB(A).

Méretei:

36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
27 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
27 m2 Kész!
Maximális zajszint
54 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!
Felszereltség
Kijelző Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
22 cm Kész!
Mélység
22 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DUUX Bright Black SMART
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ