Audio/Video - EU ucho

DVD lejátszók

A DVD lejátszó manapság már minden otthonban alapfelszereltségnek számít, létjogosultsága az egyre inkább streaming szolágáltatásokra kiélezett multimédia világában is rendíthetetlen. A DVD lejátszók praktikus méretekkel, sokféle felhasználási lehetőséggel és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Milyen a számodra ideális DVD player és milyen típusok közül válogathatsz? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

A DVD lejátszó főbb előnyei

Annak ellenére, hogy a zeneszolgáltatások zöme már streaming alapon működik, számos érvet fel lehet sorolni egy DVD lejátszó beszerzése mellett. A leginkább említésre méltók a következők:

 • A DVD lejátszó kiváló kép- és hangminőség kínál, amely a nagyítás funkciónak köszönhetően a modern tévék esetében is megfelelő.
 • A DVD lejátszó kompatibilis az összes HDMI vagy SCART csatlakozóval ellátott tévével.
 • A fizikai adathordozókból álló gyűjtemények lejátszásának még mindig megvan a maga varázsa.
 • A legújabb filmeket még ma is kiadják DVD video lemezeken és ez valószínűleg még sokáig így is marad.
 • A DVD player működtetése rendkívül intuitív.

Az Upscaling funkció lehetővé teszi a kép átméretezését alacsonyabb (DVD video) felbontásból nagyobb felbontásra (például 1440p).

A DVD lejátszó funkciói

A DVD lejátszó elsődleges funkciója a filmeket és zenéket tartalmazó lemezek kiváló minőségű lejátszása, de ezen felül további hasznos funkciókat is kínál:

 • Amennyiben a DVD lejátszó rendelkezik beépített merevlemezzel, multimédia tartalmak rögzítésére is használható.
 • Bluetooth-os vagy WiFi-s DVD lejátszó esetében vezeték nélküli kapcsolat is létrehozható a DVD lejátszó és a számítógép, vagy egyéb okos eszközök között.
 • Az USB bemenet a tartalom külső adathordozóról (flash meghajtó, külső merevlemez stb.) történő lejátszását teszi lehetővé.
 • Az Upscaling egy olyan hasznos funkció, amely képes feljavítani a képminőséget, a nagyobb felbontáshoz digitálisan hozzászámolja a pixeleket.
 • A DVB-T2 tunerrel felszerelt DVD lejátszó lehetővé teszi a digitális földfelszíni televíziós adások fogadását.

DVD lejátszó otthonra és az utazásokra

Ha a DVD lejátszókról beszélünk, nem feltétlenül csak a TV-hez való csatlakoztatásra kell gondolni. Számos hordozható DVD lejátszó modell is kapható. Lássuk, mi a különbség a két típus között:

Asztali DVD lejátszó HDMI csatlakozóval

Az asztali DVD lejátszó egy általános eszköz, melynek fő célja magától értetődő – filmek lejátszása DVD video lemezekről. A legtöbb DVD lejátszó HDMI kimenettel csatlakozik a tévéhez, de a régebbi televíziókhoz SCART csatlakozó is rendelkezésre áll. A HDMI egy korszerű megoldás, mely gyors és minőségi kép- és hangátvitelt tesz lehetővé. Manapság már minden tévé, monitor és egyéb kijelző HDMI kábelen keresztül csatlakozik a forráseszközhöz.

A hordozható DVD lejátszó ideális az utazásokra

A hordozható DVD lejátszó remek megoldást jelent, ha a hosszú utazások alatt le szeretnéd foglalni a gyerekeket. Beépített kijelzővel, hangszórókkal és akkumulátorral rendelkezik, de az áramellátáshoz az autó szivargyújtójába is csatlakoztatható. Ezen felül a legtöbb hordozható DVD lejátszó memóriakártya befogadására is lehetőséget kínál, melyről bármilyen multimédiás tartalom lejátszható.

i

WiFi-s DVD player

Egy WiFi-vel felszerelt DVD lejátszó egy szempillantás alatt az otthonod multimédiás központjává válhat. A WiFi kapcsolat lehetővé teszi a multimédiás tartalom más eszközökről (például okostelefonról vagy számítógépről) közvetlenül a DVD lejátszóra, majd a TV-re történő továbbítását.

DVD felvevő - nemcsak a sorozatrajongók számára

A DVD felvevő ideális választás lehet azok számára, akik szeretik archiválni kedvenc műsoraikat. A rögzítés a beépített merevlemezre, memóriakártyákra, csatlakoztatott flash meghajtókra és optikai adathordozóra is lehetséges.

A HDD-vel és DVB-T2-vel felszerelt DVD felvevő mint set-top

Ha HDD és DVB-T2 tunerrel rendelkező DVD felvevőt választasz, egy teljes értékű 2 az 1-ben megoldást kapsz: set-top box és DVD lejátszó/felvevő egyben. Ugyanazon készülékkel digitális TV-adásokat nézhetsz és rögzíthetsz.

Ha szeretnél többet megtudni a digitális földfelszíni sugárzásról, olvasd el DVB-T működési elvét bemutató útmutatónkat.

DVD lejátszó további funkciók és tulajdonságok

Általánosságban elmondható, hogy minél több funkcióval bír egy DVD lejátszó, annál jobb. Vegyük sorra, mik lehetnek ezek:

 • A SCART csatlakozó leginkább akkor bizonyul hasznosnak, ha klasszikus tévéd van, melyen nem található HDMI csatlakozó.
 • A Multi-Disc Resume egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a lejátszás folytatását pontosan ott, ahol korábban abbahagytad, még akkor is, ha közben már eltávolítottad a lemezt a DVD player tálcájáról.
 • A Slideshow funkció a fényképeket egyszerű diavetítéssé varázsolja, majd automatikusan lejátssza.
 • A klasszikus DVD video formátum mellet számos multimédia lejátszó alkalmas DivX, AVI és egyéb formátumú, tömörített tartalmak lejátszására is, melyből egy DVD-n akár 4 film is elfér.

Hogyan tudsz eligazodni a DVD-k különböző megjelölései közt?

A DVD (Digital Versatile Disc), magyarul digitális sokoldalú lemez, az analóg VHS-szalagok digitális utódja, a CD nagytestvére, ma az egyik leggyakrabban használt adathordozó. Az eltérő DVD megnevezések a lemez tulajdonságaira utalnak: R az írásra szolgáló lemezeket, RW az újraírható lemezeket jelöli. A DL kétrétegű, ennek köszönhetően dupla annyi kapacitással rendelkezik.

i

A DVD- és a DVD+ megjelölések két, egymástól csak kis mértékben eltérő technológiát különböztetnek meg. A mai DVD lejátszók döntő többsége mindkettőt támogatja.

A DVD lejátszó helyettesíthető egy számítógépbe szerelhető optikai meghajtóval is

Az optikai meghajtók ugyanazokat a lehetőségeket kínálják, mint a DVD lejátszók és felvevők. Ha a klasszikus DVD lejátszó helyett inkább emellett a megoldás mellet döntesz, a Windows 10 és egyéb operációs rendszerek számos programot kínálnak a DVD-k és CD-k lejátszására és szerkesztésére, azonban le kell mondanod például a távirányítóról. DVD lejátszó USB csatlakozóval - számos külső modell is kapható, amelyek USB-n keresztül csatlakoznak a számítógéphez.

DVD lejátszó ár

A DVD lejátszók széles kínálatának köszönhetően mindenki megtalálhatja a pénztárcájának leginkább megfelelő modellt. A legolcsóbb DVD lejátszó 11-12 ezer forintért szerezhető be, az átlagár körülbelül 30 ezer forint környékére tehető, míg a legdrágább DVD lejátszó ára valamivel 100 ezer forint fölé esik. Ha a lehető legolcsóbban szeretnéd megoldani a vásárlást, nézz szét a DVD lejátszó outletben, ahol számos kedvezményes árú használt, felbontott és újszerű DVD player vár rád.

A lehető legjobb képminőségre, vagy akár 3D-s látványra vágysz? Vess egy pillantást a Blu-Ray lejátszó kínálatunkra is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MUSE M-52DV Szállításra kész 1 db
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG és XviD, HDMI, RCA audió kimenet és USB
több darab vásárlása esetén 15 380 Ft-tól

2.
Sony DVP-SR370 fekete Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD, DVD és VCD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: MPEG1 és MPEG4, SCART és USB
19 990 Ft

3.
Sony DVP-SR760H Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG4 és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és USB
20 690 Ft

Még több
31 termék
Sony DVP-SR370 fekete
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD, DVD és VCD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: MPEG1 és MPEG4, SCART és USB

19 990 Ft áfa nélkül 15 740 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS115b4b
Sony DVP-SR760H
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG1, MPEG4 és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és USB

20 690 Ft áfa nélkül 16 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS115b5
Panasonic DMP-BDT180EG fekete
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, JPEG, MKV, MPEG2, MPO és XviD, DLNA, ethernet, HDMI és USB

45 990 Ft áfa nélkül 36 210 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ256l7
Panasonic DP-UB820EGK
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, MKV és MPO, DLNA, HDMI, optikus audió kimenet, USB és WiFi

160 890 Ft áfa nélkül 126 690 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GZ25v0h1
Sony BDP-S3700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és WiFi

43 990 Ft áfa nélkül 34 640 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS500s1
Sony UBP-X800M2
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV és XviD, bluetooth, HDMI, koaxális audió kimenet, WiFi és wireless LAN

126 590 Ft áfa nélkül 99 680 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GS505k1
A Panasonic DP-UB150
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MP4, MPEG2 és TS

61 790 Ft áfa nélkül 48 650 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ25v0g5
Panasonic DVD-S500EP-K
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG és XviD, SCART

20 490 Ft áfa nélkül 16 130 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ003k2
Panasonic DVD-S700EP-K
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, SVCD és XviD, HDMI, SCART és USB

26 590 Ft áfa nélkül 20 940 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ003k3
LG DP542H
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, felvétel funkció, támogatott videó formátumok: JPEG és MPEG4, HDMI, koaxális audió kimenet és USB

22 590 Ft áfa nélkül 17 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GLG101h2
Hyundai DV2H 478 DU
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: DVD, támogatott videó formátumok: AVI, DivX, MPEG és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és SCART

14 990 Ft áfa nélkül 11 800 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GHY015c1
MUSE M-52DV
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG és XviD, HDMI, RCA audió kimenet és USB

több darab vásárlása esetén 15 380 Ft-tól áfa nélkül 12 110 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MUSEh01
Sony UBP-X700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, ethernet, HDMI és USB

97 690 Ft áfa nélkül 76 920 Ft
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GS505j1
Sony BDP-S6700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, USB és WiFi

58 090 Ft áfa nélkül 45 740 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS500v3
Panasonic DP-UB450
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI és USB

76 090 Ft áfa nélkül 59 910 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GZ25v0g7
Sony BDP-S1700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, AVI, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, mpg és WMV, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és USB

44 490 Ft áfa nélkül 35 030 Ft
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS500r6
Gogen PDX 1043 SU DVB-T2
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD, DVD és VCD, 10" LCD kijelző, 1024 × 600 felbontással, felvétel funkció, DVB-T2, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, Mov, mpg, TS és VOB, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, audio/video kimenet (3,5 mm jack), HDMI, koaxális audió kimenet, SD és USB, súlya: 1,4 kg

85 990 Ft áfa nélkül 67 710 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WG833h5
Panasonic DMP-BDT181EG ezüst
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: JPEG, MKV, MP4, MPEG2 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI és USB

45 990 Ft áfa nélkül 36 210 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GZ256l8
Philips TAEP200/12
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD, DVD és VCD, támogatott videó formátumok: AVI, DivX, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, HDMI és USB

18 490 Ft áfa nélkül 14 560 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JPI100h
Soundmaster PDB1600SW
DVD lejátszó - hordozható, támogatott médium: CD, DVD és VCD, 15,4" LCD kijelző, 1280 × 800 felbontással, DVB-T2, támogatott videó formátumok: DivX és MP4, 3,5 mm-es fejhallgató kimenet és USB, súlya: 2,15 kg

79 990 Ft áfa nélkül 62 980 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SNM035c
Orava DVD-405
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: CD, DVD és VCD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, MPEG és MPEG2, koaxális audió kimenet és SCART

18 490 Ft áfa nélkül 14 560 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WO375m1
Panasonic DP-UB9000
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MP4, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, optikus audió kimenet és USB

499 890 Ft áfa nélkül 393 610 Ft
Átvehető: Cs 7.7. - P 7.8.
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GZ25v0h4
Hyundai DV2H 478 DU
DVD lejátszó - asztali, támogatott médium: DVD, támogatott videó formátumok: AVI, DivX, MPEG és XviD, HDMI, koaxális audió kimenet és SCART

12 860 Ft áfa nélkül 10 130 Ft
Átvehető: holnap 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GHY015c1
Sony UBP-X800M2
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV és XviD, bluetooth, HDMI, koaxális audió kimenet, WiFi és wireless LAN

126 790 Ft áfa nélkül 99 840 Ft
Átvehető: holnap 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GS505k1

DVD lejátszók

cikkMilyen médialejátszót vegyek? A médialejátszó, más néven multimédia központ, egy régebbi "buta" tévét vagy akár egy projektort is teljes...
A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen...

DVD lejátszók

A DVD lejátszók kategóriában összesen 31 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó DVD lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább DVD lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb DVD lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: DVD lejátszók vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ