A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

DVR-159 Autós kamera Kettős hátsó parkolórendszer

Termékkatalógus
DVR-159 Autós kamera Kettős hátsó parkolórendszer
4,2 35 értékelés
Autós kamera - tolató, dupla, tükrös, 170°-os képszög, 4,3"-es kijelző, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), mono hangzás, maximum 32 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya tehető bele, szivargyújtó gondoskodik az áramellátásáról, 450 mAh akkumulátor-kapacitás
Kód:  AUPR17050 Termékszám:  96005

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DVR-159 Autós kamera Kettős hátsó parkolórendszer


A DVR Black box Sala autós kamera két eszközt foglal magában. A menetrögzítő kamerát és a hátsó parkolórendszert. A 4,3" átmérőjű LCD kijelzővel rendelkező főegység közvetlenül a visszapillantó tükörre szerelhető, amely számos előnnyel rendelkezik - nincs szükség további tartókra, mindenekelőtt nem zavarja a vezetőt a kilátásban és megőrzi a visszapillantó tükör elsődleges funkcióját. A DVR Black box Sala WDR technológiával rendelkezik, amely tökéletes képminőséget biztosít még sötétben vagy hátsó megvilágítás esetén is. A menetrögzítő kamera előnye, hogy megválaszthatod az objektív látószögét. Természetesen tartalmaz  mikrofont, 32 GB-os microSD kártyához alkalmas nyílást és a gravitációs érzékelés funkciót, amely  baleset esetén automatikusan rögzíti  a történteket. A hátsó tolatókamera vízálló.

A DVR Black Box Sala visszapillantó tükörbe építhető kamera legfontosabb jellemzői

  • Akár Full HD felbontású felvételek
  • Tolatókamera
  • 4,3"-os LCD-képernyő
  • G-szenzor
  • 170°-os látószög
  • Mozgásérzékelő és fényképezés mód
  • 450 mAh-s akkumulátor

A csomag tartalma:
DVR Black box SALA autós kamera
Külső tolatókamera
Gumi rögzítőelemek
Szivargyújtó töltő
A szereléshez szükséges csavarok
Használati utasítás


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődök hogy van e magyar menü

DVR-159 Autós kamerával kapcsolatban szeretném megtudni, hogy 32 Gb-os kártya használatával folyamatos / ciklikus / üzemmódban hány órás felvétel készíthető, anélkül, hogy már a korábbiakból törölne a rendszer? Nagy Lajos vagyok, már sok mindent vásároltam önöktől és most ez a kamera is érdekelne. A választ a [email protected] ra kérem. A segítséget előre is köszönöm.

DVR-159 autós kamera hátsó kamerájához menő kis kábelen van egy piros vezeték, milyen célt szolgál, hova kell kötni?

Kérdések és válaszok: DVR-159 Autós kamera Kettős hátsó parkolórendszer
Kiegészítők: DVR-159 Autós kamera Kettős hátsó parkolórendszer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Auto kamera DVR-159 Dual zadní parkovací systém. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Auto kamera DVR-159 Dual zadný parkovací systém.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ