A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

DXRACER Drifting OH/DF61/NWR

Termékkatalógus
DXRACER Drifting OH/DF61/NWR
4,5 6 értékelés
Gamer szék - huzat anyaga: bőr, hintamechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), alumínium lábcsillag és lábak, gumírozott görgők, szín: fehér, fekete és piros, terhelhetőség: 130 kg
Kód:  DXR008d2l2 Termékszám:  OH/DH61/NWR

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DXRACER Drifting OH/DF61/NWR

A számítógép előtt rossz minőségű székeken töltött idő nem csak a hátat viseli meg, hanem hatással lehet a hosszan tartó játék közbeni teljesítményre is. Lepje meg magát egy minőségi termékkel, és kényeztesse magát egy kényelmes székkel a sok száz, vagy akár sok ezer gép előtt töltött óra alatt. Mi lehet jobb egy olyan széknél, amely minden oldalról körbeöleli? A DXRacer-rel biztosan nem lőhet mellé.

Legfőbb jellemzők

  • A számítógép előtt rossz minőségű székeken töltött idő nem csak a hátat viseli meg, hanem hatással lehet a hosszan tartó játék közbeni teljesítményre is. Lepje meg magát egy minőségi termékkel, és kényeztesse magát egy kényelmes székkel a sok száz, vagy akár sok ezer gép előtt töltött óra alatt. Mi lehet jobb egy olyan széknél, amely minden oldalról körbeöleli? A DXRacer-rel biztosan nem lőhet mellé.

Ergonomikus ülés, versenyautó design

A Drifting sorozat számos izgalmas tulajdonsággal bír, amelyek garantálják a hosszú és kényelmes ülő pozíciót. A kiváló légáteresztő képességű kárpitozás puha, minőségi műbőrből, és magas minőségű poliuretánból készült.

A szék stabilitását az acél váz és a magas minőségű fém merevítés adja, az állítható kartámla pedig tökéletesen ergonomikus kialakítású. A termék DXRacer logója a magas háttámla párnáján kapott helyet, így rögtön feltűnik, míg a másik logó a gerincet tartó kárpitozást díszíti.

Szék méretei:
Mélység: 50 cm
Szélesség: 38 cm
Ülőrész: 38 cm
Összesen: 54 cm

 

Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Gumírozott Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Bőr Kész!
Ülőke töltőanyaga
Molitan (PUR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
130 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete, Piros Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
38 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
44 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
58 cm Kész!
Szék/fotel tömege
29 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DXRACER Drifting OH/DF61/NWR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DXRACER Drifting OH/DH61/NWR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DXRACER Drifting OH/DH61/NWR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DXRACER Drifting OH / DH61 / NWR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DXRACER Drifting OH / DH61 / NWR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ