Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dyson Airblade AB12 - ezüst

Termékkatalógus
Dyson Airblade AB12 - ezüst
Kézszárító - érintésmentes infravörös aktiválás, 1600W, 86dB zajszint, teljes élettartamú, antimikrobiális H13 osztályú HEPA szűrő, automatikus kikapcsolás 30 másodperc után
Kód:  EAZ9001j Termékszám:  5025155015605 Gyártó honlapja:
Dyson Airblade AB12 - ezüst Megszűnt

Dyson Airblade AB12 - ezüst

Ismerd meg ezt a forradalmian új kézszárítót! Kiváló Dyson motor működteti, amely a világon az egyik legkisebb, ám legerősebb felszerelés is: teljesítménye 1600W, és azonnali, kettős légáramot indít 690 km/h sebességgel. A legtöbb, hagyományos kézszárító egy keskeny légoszloppal dolgozik, melynek általában az a nem kívánatos eredménye, hogy a kéz helyeken nedves marad. A nedves tenyéren pedig 1000-szer jobban szaporodnak a baktériumok, mint a szárazon. Az Airblade kézszárítónak mindössze 10 másodperc elegendő, hogy teljesen megszárítsa a kezed, és más készülékekhez hasonlítva példátlanul alacsony zajszinttel (86 dB) rendelkezik. Természetesen vízálló, IP24 védettségű.

A legfontosabb előnyök

  • Minőségi és kompakt kialakítás
  • Szárítás tökéletesen tiszta levegővel
  • Sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint versenytársai
  • Levegő sebessége eléri sebesség 690 km/h értéket
  • Száraz kezek mindössze 10 másodperc alatt, automatikusan kikapcsol 30 másodperc után
  • Teljes élettartamú antibakteriális H13 HEPA szűrő eltávolítja a baktériumok 99,9%-át
  • Érintés nélküli vezérlés, baktériumölő felületek és egészségügyi feltételek

Nagy teljesítményű, kompakt, olcsó, egyszerűen hibátlan!

Nem elég, hogy rendkívül nagy teljesítményű eszközről beszélünk, de még kevés helyet is foglal! Felszerelés után a falból mindössze 10 cm-ig áll ki, ráadásul a készülék használatának nincsenek semmilyen rejtett költségei sem. Szintén előny az alacsony fenntartási költség, higiénia, a környezettudatos kialakítás, és az alacsony szén-dioxid kibocsátás. A konkurens termékekhez képest használata akár 69%-kal kisebb kiadásokat eredményez, a papír kéztörlős megoldásnál pedig akár egy hihetetlen 97%-kal kevesebbe kerül a fenntartása! Szárításonként energiafelhasználása  0.0044 kWh.

Egészségügyi körülmények és további megtakarítások

A nyilvános WC-k és a levegőben szálló baktériumok rendkívül veszélyes hatással lehetnek egészségünkre. Így nagyon fontos biztosítani, hogy a kezünket szárító levegő tiszta legyen. Ezt sajnos sok gyártó figyelmen kívül hagyja, azonban a Dyson kézszárító antimikrobiális, beépített HEPA H13 szűrővel rendelkezik, amely elfogja a baktériumok és vírusok 99.9%-át a levegőből, így kezeid biztosan teljesen tiszták maradnak kézmosás után. Infravörös sugarakkal érzékeli a közel helyezett kezet, ezért nem kell hozzáérni sem. A készülék 30 másodperc után automatikusan kikapcsol.

Műszaki paraméterek:

Méretek (M x Sz x M): 394 x 234 x 100 mm
Termék súlya: 2,8 kg
Tápegység: 230-240 V AC, 50 Hz
Ház anyaga: polikarbonát PC
Motor fordulatszám: 88000 fordulat/perc
A levegő áramlási sebessége: 30 liter másodpercenként
Javasolt felszerelési magasság: Férfiak: 1.324 mm, Nők: 1.289 mm, Gyermekek, fogyatékkal élők: 1074 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Airblade AB12 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DYSON Airblade AB12 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON Airblade AB12 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON Airblade AB12 Silber.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ