Shop roku 30 dnů na vrácení

Dyson Airwrap Complete Long

Termékkatalógus
Dyson Airwrap Complete Long
4,8 18 értékelés
Hajformázó - fix fejes, 1300 W teljesítmény, 3 hőmérséklet fokozat, 2 sebesség fokozat, gyorsmelegítés és automatikus kikapcsolás, 2,7 m hosszú kábel, rózsaszín és szürke színű
Kód:  DYSKU081 Termékszám:  DS-343555-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Airwrap Complete Long

Dyson Airwrap Long

Tapasztald meg a hajápolás forradalmát az ajándékcsomagban található Airwrap Complete Long hajformázóval.


Élvezd a tökéletesen formázott haj nagyszerű érzését

Tökéletes frizura különösebb erőfeszítés és nagyon magas hőmérséklet okozta szükségtelen károsodás nélkül - mindezt a nagy teljesítményű Dyson Airwrap Complete Long hajformázóval, amely a legapróbb részletekig megfelel az elvárásaidnak. Összesen ötféle hosszabbító áll rendelkezésedre, melyek tökéletes külsőt varázsolnak. Felejtsd el a kesztyűvel végzett pontatlan munkát vagy a nem praktikus tekercselési  mechanizmusokat.A Dyson Airwrap Complete Long hajsütővas segítségével csak hullámokra és fürtökre, vagy tökéletesen sima hajra számíthatsz. Mindezt egyszerűen és gyorsan.


Formázás Coanda-effektussal és extrém hőmérsékletek nélkül


A Dyson Airwrap Long hajformázó nemcsak tökéletesen formázza a hajadat, hanem védi is azt, és megőrzi természetes fényét. Egy digitálisan vezérelt Dyson V9 motor hajtja, amelynek 13 lapátos turbinája akár 110 000 fordulat/perc sebességgel is képes forogni.


Csak levegő segítségével húzza és tekeri fel a hajat

A Dyson Airwrap Long akár 3,5 kPa nyomást is képes kifejteni, ami ideális feltétel a Coanda-effektus létrehozásához. Kizárólag a levegő segítségével tekeri fel gyengéden a hajadat.


A Dyson Airwrap Long intelligens hőmérséklet-szabályozást használ

Egy speciális mikrochip másodpercenként akár 40-szer is megméri a kezdeti hőmérsékletet, majd egy mikroprocesszor segítségével úgy szabályozza a hőmérsékletet, hogy az soha ne haladja meg a 150 °C-ot, megakadályozva ezzel a haj károsodását.

A Dyson Airwrap Complete Long hajformázó jellemzői

Dyson Airwrap Complete Long


Légsebesség beállítása
Három légáramlási sebességbeállítás, a stílusodnak megfelelően.

Dyson Airwrap Complete Long


Hőmérsékletszabályozás 
Három léghőmérséklet-beállítás, beleértve a hideg levegő állandó áramlását.

Dyson Airwrap Complete Long


Hőmérsékletfék 
A fűtőelem azonnali kikapcsolása a hűvösebb levegőért a frizura rögzítéséhez.

A csomag tartalma

30mm hosszú Airwrap™ hosszabbítók

40 mm hosszú Airwrap™ tartozékok

Puha simító kefe

Kerek térfogatnövelő kefe

Előszárító tartozék

Tárolódoboz

Tisztítókefe a szűrőhöz

Merev simító kefe


Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez a teljes Airwrap csomag minden tartozékkal (kétféle hajsimító kefe, hajszárító stb.) együtt? Vagy ez csak a hajsütővas magában?

Hello érdekelne, hogy erre a termékre is vonatkozik-e a 14 napos elállás a futártól való átvétel időpontjától? A 2 éves garanciát (amely lehet 5 éves is a 3 éves kiegészítéssel plusz díj ellenében) kivel szemben kell érvényesíteni, ha gond merülne fel? Köszönöm, Eszter

Kérdések és válaszok: Dyson Airwrap Complete Long
Kiegészítők: Dyson Airwrap Complete Long Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Airwrap Complete Long. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Airwrap Complete Long. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Airwrap Complete Long. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Airwrap Complete Long.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ