AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush

Termékkatalógus
Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush
5 17 értékelés
Hajformázó - 1 300 W teljesítmény, légáramlás 13,5 liter másodpercenként, göndöríti, formázza, kisimítja és elrejti a szálló hajat, nincs szélsőséges hőmérséklet, innovatív tartozékok, hosszú hajhoz, funkciók és tulajdonságok a Coanda-effektus használatával, Coanda-effektus a hullámos frizurához, Coanda hatás a dús frizurákhoz, Coanda hatás a sima frizurákhoz, koncentrált áramlás a hajszárításhoz, digitálisan vezérelt Dyson V9 motor, intelligens hőmérséklet-szabályozás, alapvető kezelőszervek, légáramlás-szabályozás, hőmérséklet-szabályozás, gyors lehűlés
Kód:  DYSKF190 Termékszám:  DS-460690-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush

Dysonairwrapcomplete long

Felcsavar. Formáz. Kisimítja és elrejti a szálló hajszálakat. Mindezt extrém hőmérsékletek nélkül.

A Dyson Airwrap Complete Long innovatív, jobb légáramlású tartozékokkal rendelkezik, és a Coanda-effektust használja, hogy pontosan az ízlésednek megfelelő frizurát hozzon létre.


Élvezd a tökéletesen ápolt haj nagyszerű érzését

A nagy teljesítményű Dyson Airwrap Complete Long hajformázóval könnyen, fáradozás nélkül és a nagyon magas hőmérséklet okozta felesleges károsodás nélkül érheted el a tökéletes frizurát. Egyes hagyományos hajformázó eszközök ugyanis extrém hőmérsékletet használnak a hajadban lévő kötések megbontásához és új formába hozásához, ami maradandó károsodást okozhat. A Dyson Airwrap Complete Long csak erős légsugárral kondicionálja a hajat, nem pedig extrém hővel. Felejtsd el a pontatlan kesztyűs munkát vagy a praktikátlan göndörítő mechanizmusokat. A Dyson Airwrap Complete Long készülékkel csak hullámok és fürtök vagy tökéletesen sima haj vár rád. Mindezt egyszerűen és gyorsan.

Coanda hatás a frizura jobb irányíthatósága érdekében

A Coanda-effektust használva összesen hat formázó tartozékkal rendelkezel a tökéletes frizura érdekében. Egyetlen tartozékkal az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is készíthetsz volumenes fürtöket vagy hullámokat. Ezzel szemben egy másik tartozékkal egyenesebb és dúsabb frizurákat érhetsz el. A többfunkciós tartozékot ezután a hajszárításhoz, simításhoz és a szálló haj elrejtéséhez használhatod. A kettős légáramlás egyszerre szárítja és egyenesíti a hajat, így akár 58%-kal kevesebb göndör és szálló hajszál keletkezik. A haj gyors szárításához és a hajformázáshoz való felkészüléshez egy erős légáramú tartozék is rendelkezésre áll.

DysoDyson Airwrap Complete Long HS05 hajformázó vezérlése

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush


Hőmérséklet-szabályozás
Három léghőmérséklet-beállítás, beleértve a hideg levegő állandó áramlását.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush


Hideg levegő
A fűtőelem azonnali kikapcsolása a hűvösebb levegőért a frizura rögzítéséhez.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush


A légáramlás sebessége
Három-fokozatos légáramsebesség, amely illeszkedik a formázási igényekhez.

A Dyson Airwrap Complete Long HS05 egy csodálatos tárolódobozzal rendelkezik

Egy ilyen elegáns hajformázó biztosan megérdemel egy gyönyörű dobozt. Ezért a Dyson Airwrap Complete Long és hat tartozék mellett a csomagban egy gyönyörű kék színű, dizájnos tárolódoboz is található. A doboz belseje puha párnázással van kibélelve, ami a hajsütővasat olyan érzéssel tölti ki, mintha vatta lenne. Természetesen van egy levehető fedél a könnyű hozzáférésért és egy csúszásmentes alátét.

A Dyson Airwrap Complete Long legfontosabb jellemzői

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush

Csak a levegő segítségével vonja be és tekeri fel a hajat

A Dyson Airwrap Complete Long akár 3,2 kPa nyomást is képes kifejteni, ami ideális feltétel a Coanda-effektus létrehozásához. Kizárólag a levegő segítségével gyengéden feltekeri a haját a rögzítőre.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush

Dyson V9 digitális motorral felszerelve

A Dyson Airwrap Complete Long hajformázó nemcsak tökéletesen formázza a hajat, hanem védi is, és megőrzi természetes fényét. Egy digitálisan vezérelt Dyson V9 motor hajtja, amelynek 13 lapátos turbinája akár 110 000 fordulat/perc sebességgel is képes pörögni.

Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush

A Dyson Airwrap Complete Long intelligens hőmérséklet-szabályozást használ

Egy speciális mikrochip másodpercenként akár 40-szer is méri a kezdeti hőmérsékletet, majd egy mikroprocesszor segítségével úgy szabályozza a hőmérsékletet, hogy az soha ne haladja meg a 150 °C-ot, megakadályozva ezzel a haj károsodását.


A Dyson Airwrap Complete Long HS05 csomagolásának tartalma

Dyson Airwrap Complete Long HS05

Coanda simító-szárító fej

30mm Airwrap formázó henger

40mmAirwrap formázó henger

Puha simító hajkefe

Kemény simító hajkefe

Dúsító körkefe

Tároló doboz

Szűrőtisztító kefe

Kibontó fésű

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
4,8 cm Kész!
Magasság
27,2 cm Kész!
Mélység
4,1 cm Kész!
Tömeg
680 g Kész!

Szín

Szín
Sötétkék Kész!

Csomagolás

Kiegészítők száma
7 db Kész!
Csomag része
Tisztító kefe, Tárolódoboz Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Airwrap Complete Long HS05 blue blush.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ