Shop roku Shop roku

Dyson Big Ball Multi Floor 2

Termékkatalógus
Dyson Big Ball Multi Floor 2
5 11 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - 600 W teljesítmény, minden padlótípushoz, kárpitozáshoz, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz, 80 dB zajszint, karbantartásmentes szűrő, 1,8 l-es porzsák, 28 kWh/év éves energiafogyasztás, fém porszívócső, 6,5 m hosszú kábel, 10,4 m-es hatósugár, tartozékok: kárpit szívófej, kefés szívófej és résszívó, méretei (H×Sz×Mé): 39,9 × 34,7 × 30,8 cm, szürke és sárga kivitel
Kód:  DYSVY101 Termékszám:  DS-222381-01 Gyártó honlapja:

Dyson Big Ball Multi Floor 2

A Dyson Ball Multi Floor 2 porszívó hatalmas szívóerővel rendelkezik

A Dyson Ball Multi Floor 2 porzsák nélküli, 600 W teljesítményű porszívó az egyedi Radial Root Cyclone technológiának köszönhetően  felszívja a mikroszkopikus porszemeket is és az allergéneket is. A gömb alakú test azt eredményezi, hogy  alacsonyan van a súlypontja,  és így igen nagy a stabilitása. Csak a   Dyson görgő- technológiás porszívók tudják azt megtenni, hogy  maguktól  kiegyenesednek felborulás esetén. Az is nagyon praktikus, hogy  könnyű  vele kikerülni az  akadályokat,  és akusztikusan átdolgozták annak érdekében, hogy csökkentsék a zajt, amivel dolgozik.


Dyson Big Ball Multi Floor 2
 

Rugalmas fogantyú a könnyű, de alapos tisztításhoz

A Dyson Ball Multi Floor 2  porszívó  el van látva egy változó geometriájú, önmagát  szűkíteni tudó  szívószájjal, ami szabályozza a szívóerőt is, továbbá egy  kombinált rés / kefe szívófejjel, egy  kárpittisztító szívófejjel  és egy élethosszig tartó előszűrővel. Ezen kívül rendelkezik egy  rugalmas fogóelemmel, egy gyorskioldású  összekötő mechanizmussal (kuplunggal)  és könnyű,  állítható teleszkópos csővel, aminek maximális  kinyúlása  legfeljebb 1,25 m lehet.


A Dyson Ball Multi Floor 2 porszívó főbb jellemzői

  • Porzsák nélküli porszívó minden típusú padlóhoz
  • A szabadalmaztatott Radial Root Cyclone technológiával működik, amelynek köszönhetően több szennyeződést tud felszívni
  • Görgős technológia segíti a porszívó egyszerű helyváltoztatását
  • Dyson pneumatikus szívófej optimális tömítéssel
  • Könnyű, állítható,  teleszkópos cső,  legfeljebb 1,25 méterig
  • A  porszívót  25%-kal  csökkentett zajszinttel tervezték
  • Egyszerű vele kikerülni az  akadályokat
  • Az élethosszig használható  előszűrő-elem mosható
  • A Dyson porszívó szívóereje szabályozható
  • Higiénikus ürítési mód a szenny- tartály ürítéséhez
Dyson Big Ball Multi Floor 2
 

Dyson Big Ball Multi Floor 2
 

A Radial Root Cyclone technológia

A különleges, Dyson Ball Multi Floor 2 porszívókhoz szabadalmaztatott, ciklonos  technológia a módosított légáramlás eredményeképpen maximális szívóerőt biztosít, így sokkal  több szennyeződést tud felszívni, mint bármely más ciklonos  porszívó. A Dyson porszívóban tökéletesített  a levegő áthaladása, és ez hatékonyan csökkenti a turbulens áramlást,  fenntartja a levegő nyomását, azért, hogy  több mikroszkopikus részecskét tudjanak leválasztani a belső ciklonok.  A Radial Root Cyclone technológia nagy segítség a még  több  por, allergén és  háziállat- szőr felszívásában  a háztartásban.


Innovatív design Ball

Dyson Ball Multi Floor 2 szokatlan design nemcsak jó nézni, de nagyon praktikus, ha mozog a porszívó egyik helyről a másikra. Dyson Ball technológia a helyét a fő részei a porszívó egy gömb alakú test, ezáltal csökkentve a súlypont és a megnövelt stabilitás. Minden Dyson porszívó Ball technológiák központi ellenőrző mechanizmus húzza röppálya nyomkövető berendezés. Gömb alakú teste is akusztikailag csillapított, ezért nagyon csendes porszívó.

Dyson Big Ball Multi Floor 2
 
 

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6,5 m Kész!
Hatósugár
10,4 m Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6,5 m Kész!
Hatósugár
10,4 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Karbantartásmentes szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
600 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
34,7 cm Kész!
Magasság
39,9 cm Kész!
Mélység
30,8 cm Kész!
Tömeg
7,5 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke, Sárga Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Big Ball Multi Floor 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Big Ball Multi Floor 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Big Ball Multi Floor 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Big Ball Multi Floor 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Big Ball Multi Floor 2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ