Akvizice ApF HU Shop roku

DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro

Termékkatalógus
DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro
5 6 értékelés
Porzsák nélküli porszívó 1300 W, 1,6 l-es tartály, Dyson CINETIC ™ technológia, teleszkópos szívócső, szívófej forgó turbókefével szénszálakkal, Musclehead ™ szívófej, kombinált rés/kefés szívófej, kárpit szívófej
Kód:  EAD1089c05 Termékszám:  DS-100014-01 Gyártó honlapja:

DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro

Bemutatjuk az egyedülálló porzsák nélküli DYSON CINETIC Big Ball Animal Pro porszívót, amely nem igényel karbantartást vagy szűrőcserét és az egyetlen porszívó, mely felborulás esetén magától a kerekeire áll. A porszívó teljesítménye 1300 W, mely állandó, magas szívóerőt biztosít és megbirkózik minden szennyeződéssel és leragadt piszokkal.

A por elkülönítése Dyson Cinetic technológiával olyan hatékony, hogy más porszívóktól eltérően nem igényel mosást vagy szűrőcserét. Ez szükségtelenné teszi a porzsákok vásárlását és egyéb rejtett költségeket. A magától kapcsoló, aktív alaplemezzel rendelkező Musclehead szívófej automatikusan állítja a magasságot a padló típusának megfelelően, hogy a szívási teljesítmény illeszkedjen a porszívózandó felület típusához. 

Legfontosabb jellemzői

  • A porszívó légárama megfelel allergiában szenvedők és kisállat tartók számára
  • A kimeneti szűrő antibakteriális a porszívó teljes élettartama során és nem kell tisztítani vagy cserélni
  • További költségek nélkül
  • Rögzíti az allergéneket és tisztább levegőt fúj ki, mint a levegő, amit belélegzünk
  • Magától kapcsoló „Musclehead” padló szívófej
  • Csökkentett zajszintű kialakítás
  • Felborulás után magától egyenesbe áll
  • Forgó szénszálas kefével rendelkező padló szívófej

Kiemelkedő ügyesség és szívóerő

A porszívó különlegessége a rugalmas parketta szívófej, amely hosszú szőrökkel és csővezetékkel van felszerelve a durva szennyeződésekhez. A leghatékonyabb porgyűjtés és a magas szívóerő biztosítása érdekében két sor sörtével van felszerelve: az első eltávolítja a nagyobb szennyeződéseket, és a másik biztosítja az optimális légzárást. A porszívó olyan forgó szívófejjel is fel van szerelve, melynek keféi merev sörtéi nylon és szénszálasak szőnyegek és kemény padlók tisztítására. A két egymással szemben forgó kefe eltávolítja a hajszálakat anélkül, hogy azok a kefébe gabalyodnának.

Az ötletes csuklós kar már 3 irányba mozgatható és 360 fokban navigál. Ez megkönnyíti és sokoldalúbbá teszi a takarítást. A porszívóval könnyen navigálhat a bútorok között a Dyson Ball technológiának köszönhetően. A ház, a motor elektronika, a kimeneti szűrő és a 6,6 méter hosszú behúzható kábel alacsony súlypontot és maximális stabilitást nyújt. A magasabb felhasználóknak is kényelmes a 125 centiméteres teleszkópos szívócső, de az alacsonyabbak is hasznát veszik, amikor nehezebben elérhető helyeket takarítanak.

A zaj és az allergének lenyomva

A készüléket úgy alakították ki, hogy a lehető legalacsonyabb zajszinten működjön - a fontos alkatrészek egy akusztikailag halkított részbe kerültek. A porszívó hatékony légárama porszívózáskor nem engedi vissza a levegőbe az allergéneket. Ideális megoldás az allergiában szenvedőknek! A Dyson légáram már az olyan 0,5 mikron méretű részecskéket is kiszűri a levegőből, mint például a pollenek, gombák vagy baktériumok. A hulladék tartó 33%-kal több szennyeződést tárol, mint a Dyson DC54 előző modellei. A tartály ürítése higiénikus, csak nyomja meg a gombot, és távolítsa el a szennyeződést. Mivel nem kerül kapcsolatba a tartály belsejével, valójában nem érintkezik porral és szennyeződéssel.

 

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Kábel hosszúsága
6,6 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!
Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
6,6 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
1 300 W Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
34,7 cm Kész!
Magasság
39,9 cm Kész!
Mélység
35,5 cm Kész!
Tömeg
7,7 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ