30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Dyson Corrale HS03

Termékkatalógus
Dyson Corrale HS03
4,9 8 értékelés
Hajvasaló - 3 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 165 - 210 °C, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 200 W teljesítmény, kábel hossza 4,34 m, rózsaszín és szürke kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel, utazó szett és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, töltőállvány és tároló tok a csomag része
Kód:  DYSZV289 Termékszám:  5025155046289 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Corrale HS03

Új rugalmas vasalólapok a még jobb frizuráért

A Dyson Corrale HS03 nagy sebességű hajvasaló mangán-réz ötvözetből készült rugalmas vasalólapokkal érkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik a hajtincsek formájához, és egyben tartja őket a vasalás alatt a hajtincsek sérülése nélkül. Ennek köszönhetően teljesen a saját irányításod alatt tarthatod a frizurádat a tincsek bosszantó kicsúszása vagy a feltöltődött hajszálak nélkül.

A Dyson Corrale HS03 hajvasalóval tökéletes lehet a frizurád kompromisszumok nélkül


A Dyson Corrale HS03 hajvasalóval pillanatok alatt készítheted el a kifogástalan frizurát minden egyes alkalomra. Csak rajtad múlik, hogy gazdag és rugalmas loknikat, a hajvégeknél enyhén göndörödő frizurát, szabálytalan hullámokból álló lezser megjelenést vagy stílusos egyenes hajat szeretnél viselni.

Dyson Corrale HS03 rugalmas hajvasaló

Az akkumulátoros, teljesen vezeték nélküli működésnek hála 30 percig áll rendelkezésedre a készülék a kényelmes hajformázáshoz, amely során a teljesítménye megegyezik a kábeles használattal. A Li-ion akkumulátor feltöltése nem vesz igénybe többet, mint 70 perc. Amennyiben szükséges, a Dyson Corrale HS03 hajformázó készülékét használhatod hálózati tápellátással is.

A Dyson Corrale HS03 hajvasaló főbb jellemzői

OLED kijelző

OLED kijelző

Kényelmesen ellenőrizheted az akkumulátor aktuális kapacitását, beállíthatod a hőmérsékletet vagy megnézheted a töltöttség állapotát a beépített OLED kijelzőn.

Állítható hőmérséklet

Alkalmas minden hajtípusra

A Dyson Corrale HS03 3 hőmérsékletszintet kínál (165, 185 és 210 °C) minden hajtípus, hajhosszúság illetve kívánt frizura formázásához szükséges optimális beállításokhoz.

Az akkumulátor 30 percig tart

Az akkumulátor 30 percig tart

Az erőteljes 4 cellás Li-ion akkumulátor teljesítménye megegyezik a hálózati kábeles felhasználással.

Kábeles használat lehetősége

Kábeles használat lehetősége

Amennyiben szeretnéd maximalizálni a hajformázással töltött időt, töltsd fel a Dyson Corrale HS03 hajvasaló akkumulátorát 100%-ig, majd csatlakoztasd a tápkábelt a hajvasalóhoz.

Automatikus kikapcsolás

Automatikus kikapcsolás

A biztonságos használat érdekében a Dyson Corrale HS03 hajformázó 10 perces inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A biztonsági zár lehetővé teszi a hajvasaló elhelyezését használat után közvetlenül az utazótokban.

Univerzális tápellátás

A Dyson Corrale HS03 utazáshoz is ideális

Az univerzális tápellátásnak illetve a légi utazáshoz is alkalmas biztosítéknak hála aggodalmak nélkül utazhatsz külföldre a Dyson Corrale HS03 hajvasalóval.

Innovatív Dyson technológia

A rugalmas mangán-réz ötvözetből készült vasalólapok együtt tartják a hajtincsek hajszálait vasalás közben, így jobb hajformázást tesznek lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten. A végeredmény pedig sima és ragyogó haj minimális erőfeszítéssel.

Intelligens hőmérséklet-szabályozás

A Dyson Corrale HS03 hajvasaló olyan beépített érzékelőrendszerrel büszkélkedhet, amely egy másodpercen belül 100 alkalommal szabályozza a vasalólapok hőmérsékletét, így állandó a teljesítménye az abszolút gyengéd hajformázásért.

A Dyson Corrale HS03 hajvasaló csomagban található kiegészítői



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!
Működési idő
30 perc Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
4,34 m Kész!
Kiegészítők
Töltőállvány, Tároló tok Kész!
Szín
Rózsaszín, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Corrale HS03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Corrale. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Corrale HS03. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Corrale HS03. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Corrale HS03.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ