A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Dyson Pure Cool TP00

Termékkatalógus
Dyson Pure Cool TP00
4,4 10 értékelés
Légtisztító - 1476 m³/h légtisztító teljesítmény, 56 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 62 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, távirányítóval vezérelhető, felszereltség: távirányító, méret: 102 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DYSCV449 Termékszám:  DS-428157-01 Gyártó honlapja:
Dyson Pure Cool TP00 162 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Dyson Pure Cool TP00

Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

A minőségi DYSON légtisztító üde levegőt nyújt az allergiában, asztmában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a fantasztikus, hordozható eszköz tökéletesen megfelel a max. 40 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A nagyfokú légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény árulkodik – ez az eszköz akár 1476 m3/óra levegő tisztítására is képes. A megbízható DYSON levegőtisztító elsődleges eleme a HEPA filter, mely könnyen megszűri az allergének és szennyeződések mintegy 100%-át. A különböző szagok és a konyhában keletkező pára ártalmatlanításához a szénszűrő a tökéles választás. Mérete 20 × 102 × 20 cm.

Dyson Pure Cool TP00 légtisztító fő paraméterei

  • A közismert DYSON légtisztító 40 m2 nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter eltávolítja a levegőből a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő felfogja a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • A készülék teljesítménye 1476 m3/óra
  • DYSON levegőtisztítójának mérete 20 × 102 × 20 cm
Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...
Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

Dyson Pure Cool TP00 levegő tisztító előnyei

Ez a nem mindennapi légtisztító időzítéssel is képes működni, amelynek segítségével saját elvárásaidnak megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen csökkenthetjük vagy növelhetjük, vagyis az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A ki-bekapcsolás az elegáns távirányítón keresztül is lehetséges.

Paraméterek

Összehasonlít

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
20 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Magasság
102 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Pure Cool TP00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Pure Cool TP00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Pure Cool TP00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Pure Cool TP00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Pure Cool TP00.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ