Shop roku Shop roku

Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09

Termékkatalógus
Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09
1,5 2 értékelés
Légtisztító - 290 m³/h légtisztító teljesítmény, 40 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 61,5 dB(A), HEPA, karbon, katalitikus szűrő, funkciók: időzítő, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegőminőség jelzése, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző és távirányító, méret: 105 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  DYSCV291 Termékszám:  DS-369876-01 Gyártó honlapja:
Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 259 890 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09

Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor biztos nagyon tetszeni fog ezen DYSON levegő tisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. A korszerű technológia és az effektív HEPA, katalitikus, szén szűrő biztosítja a tiszta és friss levegőt minden lélegzetvételkor. Erős teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani. Kifinomult megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus üzemmód, időzítő és éjszakai mód.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Lifestyle
Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Jellemzők/technológia

Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 levegőtisztító fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen hasznos DYSON levegőtisztító gép segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Filter típusa: HEPA, szén és katalitikus
  • 40 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 290 m³/h teljesítményű
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • Egy ilyen DYSON levegőtisztító teljesítménye 40 W
  • A legmagasabb zajszint értéke 61,5 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a népszerű DYSON gyártótól

Ezen DYSON levegő tisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a légtisztító a levegő minőségéhez igazodik, és beállítja az optimális teljesítményt. Így nem kell aggódnunk a beállítások miatt, minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol. Pontosan azonosítja az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Lifestyle
Légtisztító Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09 Képernyő

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Eme DYSON levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. Olyan technológiákat támogat, mint Wi-Fi. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. A távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról.

Egy ilyen modern DYSON levegő tisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen modern DYSON levegőtisztító gép nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. Az éjszakai üzemmóddal alvás közben is élvezhetjük az előnyeit, mivel úgy tervezték, hogy ne keltsen zavaró zajt vagy erős fényt.

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Egy ilyen praktikus DYSON levegőtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat a HEPA-szűrő hatékonyan felfogja. A szénszűrő hatékonyan megszünteti a szagokat, és eltávolítja a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot. A katalitikus szűrőrendszer megbízhatóan semlegesíti az ammóniát, a benzolt és más veszélyes vegyi anyagokat. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító 290 m³/h kapacitással rendelkezik. A maximális zajszint értéke 61,5 dB(A).

Méretei:

105 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Katalitikus Kész!

Méret & súly

Szélesség
21 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Magasság
105 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Purifier Cool Formaldahyde TP09
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ