Shop roku AP+ plus nový vizuál

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

Termékkatalógus
Dyson Purifier Cool Gen1 TP10
5 1 értékelés
Légtisztító - 290 m³/h légtisztító teljesítmény, 50 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, maximális zajszint 61,4 dB(A), HEPA, karbon szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, időzítő, automatikus üzemmód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség jelzése, távirányítóval vezérelhető, 1 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 180 cm, felszereltség: távirányító és digitális vezérlőpanel, méret: 11 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), 4,73 kg súly
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DYScst80 Termékszám:  DS-454843-01 Gyártó honlapja:
Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 216 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból egy ilyen modern DYSON légtisztító. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító allergiásoknak eltávolítja a szennyeződéseket és a levegőben lévő összes allergént. Jelentősen javul a levegő minősége, és ezzel egyidejűleg csökken az allergiás reakciók kockázata. A fejlett technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Kifinomult megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód és időzítő.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 levegő tisztító alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen modern DYSON levegő tisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • Képes kiszűrni a cigarettafüstöt is a levegőből
  • A tökéletesen tiszta levegőt egyetlen szűrő biztosítja
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok kiszűrésére képes
  • 40 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • 290 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A beállítás egyszerű a távirányító használatával
  • Digitális vezérlőpanel
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Eme DYSON légtisztító készülék teljesítménye 50 W
  • A kibocsátott legmagasabb zajszint 61,4 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán neves DYSON gyártótól

Egy ilyen DYSON légtisztító olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Minden olyan háztartás szerves része, ahol allergiások élnek. Gondoskodik a tiszta, szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól, köztük a cigarettafüst mentes levegőről. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Nagyon hasznosak az olyan funkciók, mint az automatikus kikapcsolás. Funkcióinak köszönhetően képes pontosan azonosítani az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos DYSON levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A mellékelt távirányítóval egyszerűen irányítható a légtisztító. Az áttekinthető digitális kezelőpanel lehetővé teszi az összes fontos funkció egyszerű vezérlését. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról.

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Eme DYSON légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegő egyetlen szűrőnek köszönhető. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok tökéletes semlegesítésére alkották meg. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen DYSON légtisztító 290 m³/h kapacitású. A kibocsátott legmagasabb zajszint 61,4 dB(A).

Méretei:

11 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4,73 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
290 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
61,4 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
50 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
290 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
61,4 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
180 cm Kész!
Felszereltség
Távirányító, Digitális vezérlőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 cm Kész!
Mélység
26 cm Kész!
Magasság
11 cm Kész!
Tömeg
4,73 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Purifier Cool Gen1 TP10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Purifier Cool Gen1 TP10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Purifier Cool Gen1 TP10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Purifier Cool Gen1 TP10.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ