Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz

Termékkatalógus
Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz
5 11 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 3 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 2,7 m hosszú kábel, ezüst kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DYSFV644 Termékszám:  DS-389922-01 Gyártó honlapja:
Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz 199 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

203 020 Ft
Szett megvásárlása

Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz

Mindig olyan rendezett frizurát szeretnél, amilyet a fodrászod készít neked? A közkedvelt DYSON gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. A hajszárító precíziós kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. Rendkívüli erejű, hosszú élettartamú motor, amelynek a teljesítményfelvétele 1600 W. 3 sebességfokozat közül választhatsz, és 4 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajtincsek körül. A hajad olyan lesz, mintha hagytad volna magától megszáradni, ezáltal segít megelőzni a haj göndörödést, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, lehetővé téve, hogy lépésről lépésre alakítsd ki a frizurát, anélkül, hogy a kész részekbe belefújnál.

Hajszárító Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz ...
Hajszárító Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz ...

A neves Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz hajszárító leglényegesebb előnyei

  • A híres DYSON hajszárító ápolja és kordában tartja a hajat
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek teljesítményfelvétele: 1600 W
  • 3 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 4 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Hideg levegő a végső fixáláshoz
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelméret: 2,7 m
  • Gyors bemelegedés funkcióval büszkélkedhet
  • Színe: ezüst

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A híres DYSON hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A híres DYSON hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. Nem kell sokáig várni, mert gyorsan felmelegszik, így nem kell időt vesztegetned a kívánt hőmérsékletre való várakozással.

Hajszárító Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz ...

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic HD07 stříbrná/měděná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Supersonic HD07 strieborná/medená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 Haartrockner - silber/kupfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 Haartrockner - silber/kupfer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ