Shop roku AlzaBoxy Q1

Dyson Supersonic, lila

Termékkatalógus
Dyson Supersonic, lila
4,8 25 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 3 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, csúszásgátló bevonat a csomag része, 2,7 m hosszú kábel, lila és szürke kivitel
Kód:  DYSFV506 Termékszám:  DS-386732-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Supersonic, lila


Dyson Supersonic
a legújabb technológiával és öt tartozékkal

A Dyson Supersonic HD07 hajszárító a gyors szárításért extrém hőmérséklet nélkül, most új, szálló hajat gátló tartozékkal.


A Dyson Supersonic HD07 minden hajtípushoz alkalmas

A különböző hajtípusok hosszas és alapos tesztelésének eredményeképpen speciális, újratervezett kiegészítőkkel rendelkező termékcsalád született, amely bármely hajtípus különböző módon történő formázására alkalmas. Az innovatív, szálló hajat gátló Flyway kiegészítő hab a tortán. A mágneses formázó tartozékok könnyen csatlakoztathatók a Dyson Superson HD07 hajszárítóhoz, és formázás közben egyszerűen cserélhetők.




A Dyson Supersonic HD07 a legújabb technológiával rendelkezik a szálló haj ellen

A Dyson Supersonic HD07 a professzionális stylistoktól merített ihletet, hiszen az új, szálló hajat gátló tartozék a Coanda-effektust használja, hogy a finom, rövidebb és szálló hajat a hosszabbak alá simíthassa. Akár otthonod kényelmében is élvezheted a tökéletes, szalonszerű hajszárítást.


AirMultiplier technológia - gyors szárítás a tökéletes frizura érdekében

A Dyson Supersonic HD07 hajszárító egy kicsi, mégis nagyon erős Dyson V9 digitális motorral rendelkezik, amely 110 000 fordulat/perc sebességgel forog, és másodpercenként akár 13 liter levegőt is termel. A hajszárító átlagosan akár 6-szor gyorsabb a versenytársakhoz képest. Az Air Multiplier technológia erőteljes légáramlást hoz létre, amely gyors száradást biztosít és precíz formázást tesz lehetővé.


A Dyson Supersonic HD07 hajszárító gondoskodik az intelligens hőmérsékletmérésről

A szélsőséges hőmérséklet hatására az egyes hajszálakon apró pórusok jelenhetnek meg, amelyek minden irányba szórják a fényt, és csökkentik a haj fényességét. A Dyson Supersonic HD07 intelligens hőmérséklet-szabályozással (másodpercenként több mint 40-szer méri a légáram hőmérsékletét) segít megelőzni ezt a károsodást - így hajad gyönyörűen fényes marad. Az érzékeny fejbőr védelme mellett a kíméletes szárító tartozék megvédi a festett és a természetes hajat a szélsőséges hőmérséklettől, és megakadályozza a szín kifakulását.


A Dyson Supersonic HD07 fukszia/szürke színű hajszárító jellemzői


Dyson Supersonic HD07 fukszia/szürke


Három sebességfokozat
Magas - gyors szárításhoz

Közepes - normál szárításhoz
Alacsony - természetes szárításhoz

Dyson Supersonic HD07 fukszia/szürke


Négy hőmérsékleti beállítás
100 °C gyors szárítás és formázás
80 °C - normál szárítás
60 °C - kíméletes szárítás
28 °C - állandó hideg légáramlás

Dyson Supersonic HD07 fukszia/szürke


Hideg levegő
A 28°C-os hideg levegő rögzíti a frizurát



Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Supersonic, lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic, fialový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Supersonic HD07 fuksiová/sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 fuchsia/grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 fuchsia/grau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ