Akvizice ApF HU Shop roku

Dyson Supersonic szürke-piros színű

Termékkatalógus
Dyson Supersonic szürke-piros színű
5 6 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 1600 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 3 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, diffúzor, tok, koncentrátor és csúszásgátló pad, 2,7 m-es kábel, szürke
Kód:  DYSSS113 Termékszám:  312345-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Supersonic szürke-piros színű

A tökéletes frizura elkészítéséhez vezető út azonnal a hajmosás után kezdődik. Az eredeti design és a különleges formatervezés nem a legfontosabb előnyei a Dyson Supersonic hajszárítónak, mégis biztosan elnyeri minden nő tetszését. Ezzel a hajszárítóval folyamatosan irányításod alatt tarthatod az egész formázási folyamatot. Termisztort tartalmaz, amely másodpercenként 20x méri a levegő hőmérsékletét. Biztos lehetsz benne, hogy hajad a legjobb és legkörültekintőbb gondoskodást kapja. A szabályozott légáramlás lehetővé teszi a gyors és hatékony szárítást, amely immár nem tart örökké. A modern szürke-piros színű Dyson Supersonic meghaladja várakozásaid. 

A szürkés-piros színű Dyson Supersonic hajszárító legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló kialakítás motorral a fogantyúban
  • Ergonomikus kialakítás és egyensúly
  • A Dyson Supersonic intelligensen figyeli a levegő hőmérsékletét
  • Négy hőmérséklet és 3 sebesség beállítás
  • A Dyson hajszárító negatív ionokat bocsát ki, amelyek visszaadják a haj számára a természetes nedvességet
  • Gyors és gyengéd szárítás
  • Gazdag mágneses kiegészítők

Technológia és ergonómia

A Dyson hajszárító egyedülálló formája lehetővé tette egy 1600 wattos digitális motor behelyezését a hajszárító markolatába. A gravitációs középpont jelentősen eltolódott a kéz felé és a hajszárítás kényelme így fokozódott. A termisztor megméri a kimeneti hőmérsékletet, a digitális mikroprocesszor pedig feldolgozza az adatokat és szabályozza a Dyson hajszárító teljesítményét. Hajad így nem fog a túlságosan magas hőmérséklettől szenvedni, amely elpusztítaná szerkezetét. Szárítsd hajad és őrizd meg maximális egészségét a negatív ionok alkalmazásával, amely visszaadja számára a természetes nedvességet. Állítsd be a négy hőmérséklet egyikét, és válassz a három légáramlási sebesség közül, így gyorsan és hatékonyan elkészítheted frizurád.

Gazdag tartozékok

A Dyson Supersonic diffúzorral, irányított fúvókával, koncentrált formázóval és csúszásgátlóval rendelkezik. Minden tartozék mágneses, így rögzítésük csupán egyetlen pillanatot vesz igénybe. Használd a mellékelt akasztót a hajszárító felakasztásához bárhol, ahol csak szeretnéd. Nyaralni indulsz épp? Illeszd be a Dyson hajszárítót a praktikus utazó tokba, és vidd magaddal bárhová. 


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Supersonic szürke-piros színű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic šedočervený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Supersonic sivočervený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic grau-rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic grau-rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ