30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Dyson V11 Absolute Extra

Termékkatalógus
Dyson V11 Absolute Extra
4,9 214 értékelés
Álló porszívó - allergiásoknak, szőnyegtisztításhoz, állatszőrhöz és antibakteriális, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 610 W teljesítmény, 60 perc üzemidő, hepa szűrő, 0,76 l-es tartály, fali tartó, kárpit szívófej, finom sörtéjű kefe, kefés szívófej, puhított kerekek, hálózati adapter, töltőállomás, porkefe, teljesítmény szabályozás, forgó kefe és résszívó, színe: kék
Kód:  DYSTV470 Termékszám:  DS-298884-01 Gyártó honlapja:

Dyson V11 Absolute Extra

Dyson V11 Absolute Extra nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó az otthonod alapos tisztításához

A Dyson legerősebb vezeték nélküli porszívói számos intelligens technológiával és a kiegészítők széles választékával rendelkeznek az otthonod könnyű és maximálisan hatékony kitakarításához bosszantó kábelek nélkül. A Dyson V11 Absolute Extra ideális segítőtárs minden típusú felület, beleértve a padló, szőnyeg, kárpit és bútor megtisztításában. A Dyson V11 Absolute Extra porszívót nagy kapacitású Li-ion akkumulátor táplálja, amely energiatakarékos üzemmódban akár 120 perces üzemidőt garantál.

Tökéletesen tiszta és egészséges otthon allergének nélkül

A Dyson V11 Absolute Extra készüléke teljesen zárt, hatrétegű szűrőrendszert alkalmaz, amely hatékonyan szűri ki a szennyeződések 99,99%-át és az akár 0,3 mikron méretű allergéneket. A merev nejlon kefék eredményesen szabadulnak meg a mélyen leülepedett portól, miközben a puha antisztatikus karbonszálak eltávolítják még a legfinomabb porszemeket is a sima padlóról.

A felület automatikus felismerése

A Dyson V11 Absolute Extra rúdporszívó intelligens DLS (Dynamic Load Sensing) rendszerrel rendelkezik, amely egyetlen másodperc alatt 360 alkalommal ellenőrzi a padlótisztító fejben a kefe ellenállását és ennek megfelelően automatikusan szabályozza a szívóerőt. Ez a zseniális technológia gondoskodik az alapos porszívózásról minden típusú sima padló és szőnyeg esetében.



Eco mód

Eco mód

Hosszabbítsd meg az üzemidőt 120 percre. Ez az üzemmód ideális minden típusú felület hosszabb tisztításához.

Automatikus mód

Automatikus mód

Automatikus üzemmódban a porszívó a szívóerőt mindig a felület típusához igazítja, miközben maximalizálja az akkumulátor élettartamát.

Boost mód

Boost mód

Ebben az üzemmódban a Dyson V11 Absolute Extra porszívó maximális teljesítményszintet állít be egy kisebb helyiség intenzív megtisztításához.

A Dyson V11 tájékoztat az aktuális állapotról

A Dyson V11 Absolute Extra porszívó háttérvilágítású LCD kijelzője egyetlen másodperc alatt 8000 alkalommal ellenőrzi a rendszer teljesítményét és azonnal tájékoztat a fennmaradó üzemidőről és az éppen beállított üzemmódról illetve figyelmeztet, hogyha szükséges a szűrő cseréje vagy amikor a porszívó egy idegen tárgy miatt eltömődött.

Fejlettebb, nagy kapacitású akkumulátor

A Dyson V11 Absolute Extra készülékét egy erőteljes, nikkel-kobalt-alumínium katódokból álló nagy kapacitású akkumulátor táplálja, az előző, Dyson V10-es modellhez képest 20%-kal nagyobb szívóerő nyújt.

A Dyson V11 Absolute Extra porszívó tulajdonságai

Egyedi akkumulátor energiagazdálkodási rendszer

Egyedi akkumulátor energiagazdálkodási rendszer

A Dyson V11 Absolute Extra költséghatékony technológiát használ az üzemidő maximalizálása érdekében, optimalizálja a teljesítményét és Eco üzemmódban takarékoskodik az akkumulátorral is.

Higiénikus ürítés

Higiénikus ürítés

A portartály praktikus 'point and shoot' mechanizmussal működik, ez azt jelenti, hogy higiénikusan ürítheted ki a port és más szennyeződéseket egyetlen mozdulattal, egyenesen a szemétbe.

Dokkolóállomás

Dokkolóállomás

Használat után helyezd a porszívót a dokkolóállomásba, amely gondoskodik a porszívó feltöltéséről, miközben lehetővé teszi a tartozékok tárolását is. A tartót felszerelheted a falra, így a porszívó mindig kéznél lesz.

Cserélhető akkumulátor

Cserélhető akkumulátor

Egyetlen gombnyomással könnyedén eltávolíthatod a lemerült akkumulátort és behelyezheted a csere Li-Ion akkumulátort a helyére (a csomag nem tartalmazza).

Stabil szívóteljesítmény

Stabil szívóteljesítmény

A Dyson V11 Absolute Extra 7 cellás nikkel-kobalt-alumínium akkumulátora páratlan teljesítménnyel bír, ennek köszönhetően alaposan takaríthatod ki vele az otthonodat.

Erőteljes Dyson Hyperdymium motor

Erőteljes Dyson Hyperdymium motor

A kiváló minőségű 125 000 fordulatszám/perc teljesítményű Dyson Hyperdymium motor a legerősebb szívóerővel büszkélkedhet a vezeték nélküli porszívók között.

Radial Root Cyclone

Radial Root Cyclone

A 14 ciklon 79000 G centrifugális erőt képez a porszemek hatékony szétválasztásához a tartályban anélkül, hogy az eltömítené a szűrőt vagy hogy a Dyson V11 Absolute Extra készülék szívóereje csökkenne.

Hatékony szűrőrendszer

Hatékony szűrőrendszer

Teljesen zárt, hatrétegű szűrőrendszert alkalmaz, amely hatékonyan szűri ki a szennyeződések 99,99%-át és az akár 0,3 mikron méretű allergéneket.

Optimalizált akusztika

Optimalizált akusztika

A motor és a szűrőegység zseniális elhelyezésének hála a készülék kiküszöböli a kellemetlen rezgéseket, amely nagymértékben csökkenti a Dyson V11 Absolute Extra porszívó zajszintjét.

A Dyson V11 Absolute Extra vezeték nélküli porszívó csomag tartalma


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Finom sörtés, Por, Forgó Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
610 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
26 cm Kész!
Magasság
129 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Tömeg
2,97 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az érdekelne hogy 250ezerért kajak 200 vásárló értékelte? Kajak van 200 plusz ember aki ezt megvette negyedmillióért?

Kérdések és válaszok: Dyson V11 Absolute Extra
Kiegészítők: Dyson V11 Absolute Extra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V11 Absolute Extra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V11 Absolute Extra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V11 Absolute Extra. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V11 Absolute Extra.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ