Shop roku AP+ plus nový vizuál

Dyson V15 Detect Total Clean

Termékkatalógus
Dyson V15 Detect Total Clean
4,3 7 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 4,5 óra, HEPA H13 szűrő, 660 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 0,76 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED kijelző és LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, hosszabbító cső, mérete 126 × 27 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, fali tartó a csomag része, fekete, szürke és arany kivitel
Kód:  DYStvs67 Termékszám:  DS-476586-01 Gyártó honlapja:

Dyson V15 Detect Total Clean


Dyson V15 Detect Total Clean - nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó porfelismerővel

A Dyson V15 Detect Total Clean akkumulátoros álló porszívó tökéletes társad lesz otthonod takarításában. Fő előnye az ergonomikus kialakítás és a nagy teljesítményű digitális motor, amely akár 125 000 fordulat/perces sebességgel is képes működni. A ciklon technológia akár 100 000 G centrifugális erőt is létrehozhat. Kétségtelenül értékelni fogod a beépített fénysugár jelenlétét, amely pontos szögben világít, és a legkisebb port is láthatóvá teszi. A Dyson V15 Detect Total Clean porszívó másik vitathatatlan előnye a tartozékok széles választéka. Az áttekinthető LCD kijelző valós időben tájékoztat a porszívó állapotáról. Ez megkönnyíti az otthoni takarítást.


Dyson V15 Detect Total Clean

Részecskék kimutatása fénysugárral

Ideális fényviszonyok mellett a beépített, pontos szögben világító fénysugár lehetővé teszi, hogy még a finom por is látható legyen. Így a Dyson V15 Detect Total Clean készülékkel pontosan tudni fogod, hova kell menned.

Dyson V15 Detect Total Clean

A porszemcsék folyamatos mérése

A Piezo érzékelőnek köszönhetően a Dyson Detect Total Clean vezeték nélküli porszívó méri a porszemcsék mennyiségét - szükség esetén automatikusan növeli a szívóteljesítményt (Auto üzemmódban).

Dyson V15 Detect Total Clean

A Dyson V15 kiválóan olvasható és praktikus LCD kijelzővel rendelkezik

A Dyson porszívó LCD kijelzője valós időben mutatja, hogy mit porszívóztál már fel.



Dyson V15 Detect Total Clean

Porszívó nagy teljesítményű motorral

A Dyson Detect Total Clean digitálisan vezérelt Hyperdymium motorral van felszerelve. Akár 125 000 fordulat/perc sebességgel is működhet. Ennek köszönhetően a porszívó megbízhatóan felszívja a mikroszkopikus port és a nagyobb szennyeződéseket.

Dyson V15 Detect Total Clean

A Dyson V15 Root Cyclone technológiát használ

A Dyson V15 Detect Total Clean vezeték nélküli porszívó belsejében 14 ciklon található, amelyek akár 100 000 G centrifugális erőt képesek létrehozni, megbízhatóan leválasztva a port és a szennyeződéseket a beszívott levegőből. Ez azt jelenti, hogy a Dyson V15 Detect Total Clean nem veszít a teljesítményéből.

Dyson V15 Detect Total Clean

Hosszú élettartamú akkumulátor

A Dyson V15 Detect Total Clean újratölthető akkumulátora lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 60 percig porszívózz teljesítménycsökkenés nélkül.

Dyson V15 Detect Total Clean

A Dyson V15 Detect Total Clean nagyszerű szűréssel rendelkezik

A Dyson V15 Detect Total Clean vezeték nélküli porszívó teljesen zárt szűrőrendszerrel rendelkezik, amely a részecskék és allergének 99,99%-át 0,3 mikronos mérettől kezdve felfogja.

Dyson V15 Detect Total Clean

Szénszálas szívófej

A fekete antisztatikus szénszálas szívófejjel a Dyson V15 Detect Total Clean még a finom port is eltávolítja a kemény padlókról.

A Dyson V15 Detect Total Clean vezeték nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

Digital Motorbar hajfelszedő tisztítófej

Hatékonyan porszívózza fel a port és a szőrszálakat minden típusú padlóról. A polikarbonát hengerkefe automatikusan megtisztítja a forgókefét a szőrszálaktól és a hajtól.

Ideális alapos szőnyegtisztításhoz

Automatikus üzemmódban a Dyson V15 Detect Total Clean vezeték nélküli porszívó a Dyson DLS™️ (Dynamic Load Sensor) technológia segítségével másodpercenként 360-szor figyeli a Digital Motorbar™️ tisztítófej belsejében lévő forgó kefe ellenállását. Ezután automatikusan beállítja teljesítményét a padló típusának megfelelően.

A Dyson V15 Detect Total Clean teljesítménye bárhol képes tisztítani

A sokoldalú vezeték nélküli technológiával a Dyson V15 Detect Total Clean álló porszívó az egész otthonodat megtisztítja. A porszívó minden típusú padlón hatékony, és még a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut.

Világító szívófej

A kemény padlókról és a szűkebb résekből a finom por eltávolításához a 25 cm-es világító padlótörlő puha nejlonszövetet tartalmaz, antisztatikus szénszállal. Alacsony profiljának köszönhetően a Dyson V15 Detect Total Clean porszívó a bútorok alatt is képes porszívózni.

Három teljesítmény üzemmód

Annak érdekében, hogy mindig a legjobb eredményt érd el, összesen 3 teljesítmény üzemmód áll a rendelkezésére:

  • Auto - biztosítja a teljesítmény és az üzemidő optimális egyensúlyát
  • Eco - A Dyson V15 Detect Total Clean növeli a működési időt, így hosszabb ideig takaríthatsz.
  • Boost - az erősen szennyezett területek rövid és intenzív tisztításához

A Dyson V15 Detect Total Clean LCD kijelzővel rendelkezik

A Dyson V15 Detect Total Clean minden fontos információt megjelenít az LCD kijelzőn. Ez tökéletes áttekintést nyújt a Dyson V15 Detect Total Clean álló porszívó valós idejű teljesítményéről, az akkumulátor élettartamáról, beleértve a hátralévő üzemidőt, az energiaellátási módot, és figyelmeztet a karbantartási igényekre.

A Dyson porszívó keféi könnyen tisztíthatók

A Dyson V15 Detect Total Clean szívófej puha görgőjét és szűrőjét könnyen kimoshatod. A szívófej és a gyűjtőtartály könnyen letörölhető. Ez megszabadít a porfelhalmozódástól, és egyszerűen optimalizálja a Dyson V15 Detect Total Clean álló porszívó teljesítményét.

Praktikus cserélhető akkumulátor

Ha a Dyson V15 Detect Total Clean álló porszívóban lemerül az akkumulátor, egyszerűen, egy gombnyomással kicserélheted azt. Egy második akkumulátor külön megvásárolható.

A Dyson V15 Detect Total Clean álló porszívó csomagolásának tartalma

Dyson V15 Detect Total Clean álló porszívó

Digital Motorbar tisztítófej

Fluffy Optic

Kombi szívóka

Résszívó fej

Hair Screw motorizált tisztítófej

Matractisztító fej

Mini puha porkefe

Keménysörtés kefe

Csőre pattintható fejtároló

Hálózati töltő

Dokkoló állomás

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED kijelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Kombinált, Padló Kész!
Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Nyél
Szívócső hosszabbító Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA H13 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
660 W Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,76 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
27 cm Kész!
Magasság
126 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Tömeg
3,1 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke, Arany Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V15 Detect Total Clean. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V15 Detect Total Clean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V15 Detect Total Clean. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V15 Detect Total Clean.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ