Shop roku AP+ plus nový vizuál

Dyson V6 Cord Free

Termékkatalógus
Dyson V6 Cord Free
Álló porszívó - Max. szívóteljesítmény 100 AW., Li-ion akkumulátor, 20 perc működési idő, a töltési idő 3,5 óra, Kapacitás 0,4 liter, Univerzális szívófej, egy forgó kefe szőnyeghez és sima padlóhoz, Higiénikus kiürítés, könnyű és ergonómikus, további költségek nélkül, Súly: 2,11 kg. Tartozékok: szívófej egy elektromos forgókefe a szénszálak, csövek, kombinált kefe szívófej, résszívó fej, a töltő adapter, rögzítő
Kód:  DYSVY104 Termékszám:  DS-227433-01 Gyártó honlapja:

Dyson V6 Cord Free

A Dyson V6 Cord Free egy Dyson digitális motorral működik

A Dyson V6 Cord Free porszívó egy Dyson digitális motorral működik, amely digitális impulzus technológiát és neodímium mágnest használ 110.000 fordulat / perc eléréséig. A Dyson V6 vezeték nélküli porszívó hosszú élettartamú Li-Ion elemekkel működik. A töltés csak 3,5 órát vesz igénybe, és utána akár 20 percig is használható a porszívó. Ezzel a Dyson porszívóval bárhol takaríthatsz, padlótól egészen a mennyezetig.


MAX üzemmód a még nagyobb szívóteljesítmény és a nehezen elérhető területek tisztítása érdekében

A Dyson V6 vezeték nélküli porszívó segítségével egy speciális MAX üzemmódot használhatsz, amely 6 percnyi extra szívóerőt biztosít a tökéletes eredmény érdekében. Emellett a Dyson rúdporszívó könnyen beállítható porszívóhoz. Előnye a 0,4 literes portartó higiénikus ürítése is. Köszönhetően az egész életen át mosható szűrőnek, nem szükséges további kiegészítőket vásárolni hozzá.

Dyson V6 Cord Free

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Dyson V6 Cord Free

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Ciklontechnológiát alkalmaz a finom por felszívására

A Dyson V6 Cord Free porszívó 2 Tier Radial ciklontechnológiával büszkélkedhet. Ez a technológia olyan ciklonokat használ, amelyek két rétegben vannak elrendezve és párhuzamosan működnek. Ez a kombináció sokkal több finom port és egyéb lehetséges allergéneket fog meg. A Dyson V6 vezeték nélküli porszívóhoz egy univerzális padlófúvókát alakítottak ki, forgó elektromos kefével és szénszállal, amely különösen hatékony a szőnyegek és padlók tisztításához.


A Dyson kézi porszívó V6 Cord Free főbb jellemzői

  • Erőteljes 100 Wattos Dyson kézi porszívó
  • Könnyű porszívó ergonomikus kialakítással a kényelmes kezelhetőség érdekében
  • Üzemidő 20 perc
  • A tároló higiénikus ürítése a szennyeződéssel és a porral való érintkezés nélkül
  • Állítható két szívási szint
  • Praktikus kiegészítők, amelyeket bárhol megtisztíthatsz

Paraméterek

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Magasság
118 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Tömeg
2,11 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson V6 Cord Free Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Cord Free. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V6 Cord Free. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V6 Cord Free. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Akku-Handstaubsauger Dyson V6 Cord Free.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ